(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باید برای psn هزینه ای هم بکنم یا نه؟

راستی میشه هر وقت خواستم برم psn از هک در بیارم و بعدش دوباره با هک بازی کنم؟
نه اقا psn مجاني هست هر قدر دوست داشتي انلاين بازي كن .بري توي psn ديگه نميتوني هك كني چون دستگاه ابديت ميشه و ديگه به ابديت قيلي بر نميگرده .الان ديگه مثل قبل بازي كپي زود نمياد هي بايد بشني بگي كي اين كپي ميشه بيا psn انچارد بازي كن از هزار تا بازي كپي هم بهتره البته اين نظر شخصي من هست.:x

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام به دوستان نمیدونم مشکل از منه یا از این psn من جفت اکانت های UK و US رو که دارم پسوردشو عوض کردم ولی وارد این psn نمیشه نمیدونید مشکل از کجاس؟
یه redeem code 20$ هم خریدم ولی هرچقدر از طریق این سایت میزنم قبول نمیکنه و اسن پیغامو میده
You cannot add funds from this PlayStation®Network Card without exceeding the maximum wallet funding limit
مشکل از منه یا از psn ؟
هنوز مشخص نیست مشکل من از کجاس؟
اساتید ممنون میشم کمکم کنید:x

هنوز مشخص نیست مشکل من از کجاس؟
اساتید ممنون میشم کمکم کنید:x

مشگل از PSN هست! فعلآ چون قسمت Store (فروشگاه) زا اندازی نشده! هیچ redeem code ـی قبول نمیکنه! واگر هم بزنی ارور میده همون پیغام!

من هم توی خود PS3 کد دانلود زدم که پیغام میداد! فقط ترس من از این بود که کد نسوزه! که دوستان گفتن نمیسوزه!

• Like
Reactions: {The Phenom}
این کلمه مشکل دست بردار ما نیست!!!

من دیشب یه email ID ساختم که برم تو psn اکانت بسازم اما درحین ساختن اکانت یه پیغام داد که چی؟؟

ایمیل شما صحیح نیست.

من هم گفتم بی خیال/فردا می سازم(شاید عرق ایمیله خشک نشده)اما امروز هم همون اش و همون کاسه.

حرف اخر:یه شهر اباد بهتر از چند تا ده خرابه:ما حاضر بودیم psn چند وقت دیگه هم قطع باشه

تا همه مشکلات بر طرف بشه.

بچه ها من بعضی مواقع توی تست کانکشن ارور Upnp دارم!! میگه Not Avalible مشگل خاصی هست؟

ضمن اینکه هر کاری میکنم NAT روی همون 3 هست!

این هم تنظیمات:

http://up.iranblog.com/images/bpdhxukh38gui69n7d4.png

این هم بخش General ـش

http://up.iranblog.com/images/pp4qwwq76cpzc5xx8ifg.png
اگه مودمت گزینه DMZ رو داره به کنسولت ip استاتیک بده و اون ip رو تو DMZ بزار
اینجوری حتی میتونی بیشتر مواقه host بشی
اگه DMZ نداره کل فایروال روتر رو خاموش کن و با باز کردن پورتهای مربوطه نت کامل باز میشه
بهترین بازیها برای تست این وضعیت red dead ... و MGO هستند
اگه فایروال روتر رو خاموش کردی حتما فایروال لپ تاپ یا سیستمت اگه OS اورجینال روشن کن
بازم میگم بهترین کار تخصیص ip استاتیک هستش
در ضمن قسمت speed & duplex روی auto-detect بزار وفتی میخوای ip کنسول رو استاتیک کنی
اگر هم از چندین دیوایس ( مثلا سیستم,لپ تاپ,مبایل و ... ) به طور همزمان دارن از روترت استفاده میکنند برو در قسمت QOS و اولویت رو بزار رو ps3 :d

• Like
Reactions: hitman_ravani
اگه مودمت گزینه DMZ رو داره به کنسولت ip استاتیک بده و اون ip رو تو DMZ بزار
اینجوری حتی میتونی بیشتر مواقه host بشی
اگه DMZ نداره کل فایروال روتر رو خاموش کن و با باز کردن پورتهای مربوطه نت کامل باز میشه
بهترین بازیها برای تست این وضعیت red dead ... و MGO هستند
اگه فایروال روتر رو خاموش کردی حتما فایروال لپ تاپ یا سیستمت اگه OS اورجینال روشن کن
بازم میگم بهترین کار تخصیص ip استاتیک هستش
در ضمن قسمت speed & duplex روی auto-detect بزار وفتی میخوای ip کنسول رو استاتیک کنی
اگر هم از چندین دیوایس ( مثلا سیستم,لپ تاپ,مبایل و ... ) به طور همزمان دارن از روترت استفاده میکنند برو در قسمت QOS و اولویت رو بزار رو ps3 :d

خوب ممنون هیچ کدوم از اینا هم جواب نداد! قابلیت تعیرف ip استاتیک رو ندارم!(یعنی اصلآ نمیشه!)

گزینه DMZ هم نداریم! اما فایر وال رو خاموش کردم از روتور!

ضمن اینکه گزینه Upnp هم از مودم خاموش بود! اون رو هم رو شن کردم!

ضمن اینکه دم شما بسیار بسیار گرم! حالا نمیدونم بخاطر خاموش کردن فایر وال بید یا فعال کردم Upnp بالاخره توانستیم!

NAT را از 3 به 2 نیز تغییر بدهیم!

میشه 1 ـش کرد؟؟

البته این برای حالتی هست که من PS3 رو مستقیم به مودم وصل کردم! و IP حال حاظر PS3 رو در مودم تعریف کردم!

اگر PS3 به روتر وصل بشه! اون موقع من توی مودم IP دستگاه PS3 رو تعریف کنم! یا IP روتر رو؟؟

کدوم باید تعریف بشه؟؟؟

PS@Store

خوب دوستان خبر خوبی دارم امروز ساعت 4 عصر به وقت انگلستانpsn بسته میشه تا 8 ساعت بعد از اون دوباره راه می افته همون طور که می دونید فروشگاه بر روی ps3&psp با تمام امکانات بر می گرده
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:00 on Tuesday 24 May 2011 until 00:00 on Wednesday 25 May 2011, GMT.
During the maintenance, you will be unable to access the following services:

• PlayStation Store on PS3 and PSP.
  • PlayStation Network Account Management.
  • PlayStation Network Account Registration.
In addition, you will not be able to sign in to PlayStation Network from eu.playstation.com. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:00 on Tuesday 24 May 2011.
During this maintenance, you can continue to collect in-game trophies and these will be updated on your profile once PlayStation Network is back up and running.
http://uk.playstation.com/home/news...95/PlayStation-Network-scheduled-maintenance/
دقیقا می شه ساعت 7 نیمه عصر امروز تا 3 نیم فردا صبح.

آخرین ویرایش:
خوب ممنون هیچ کدوم از اینا هم جواب نداد! قابلیت تعیرف ip استاتیک رو ندارم!(یعنی اصلآ نمیشه!)

گزینه DMZ هم نداریم! اما فایر وال رو خاموش کردم از روتور!

ضمن اینکه گزینه Upnp هم از مودم خاموش بود! اون رو هم رو شن کردم!

ضمن اینکه دم شما بسیار بسیار گرم! حالا نمیدونم بخاطر خاموش کردن فایر وال بید یا فعال کردم Upnp بالاخره توانستیم!

NAT را از 3 به 2 نیز تغییر بدهیم!

میشه 1 ـش کرد؟؟

البته این برای حالتی هست که من PS3 رو مستقیم به مودم وصل کردم! و IP حال حاظر PS3 رو در مودم تعریف کردم!

اگر PS3 به روتر وصل بشه! اون موقع من توی مودم IP دستگاه PS3 رو تعریف کنم! یا IP روتر رو؟؟

کدوم باید تعریف بشه؟؟؟
خواهش میکنم
چرا نمیشه ip روی کنسول استاتیک کرد؟! چه خطایی بهت میده؟منظورت از اینکه مستقیم وصل نکنی چیه؟مودمت وایرلس رو ساپورت میکنه؟
اولین چیزی که نیاز داری برای دادن ip استاتیک به ps3 اینه که ip روترت رو بدونی
برای اینکار به cmd برو ( تو run بزن cmd ) و بعد که وارد cmd شدی بزن ipconfig و بعد از اطلاعاتی که نشون میده اون قسمت که زده default gateway : *.*.*.* ip روتر شما هستش
و بعد که وارد تنظیمات شبکه ps3 میشی manual رو که انتخاب کردی default router رو همون ip که از cmd گرفتی میزنی و ip که برای ps3 در نظر میگیری از رنجی باشه که جزئ رنج dhcp روترت نباشه
فرضا 100 ip روی رنج dhcp هست شما یک ip بعد رو انتخاب کن
مثلا از 192.168.0.1 تا 192.168.0.100 مال رنج dhcp اگه باشه شما ip 192.168.0.101 رو برای ps3 در نظر بگیر
primary و secondary dns رو هم از تنظیمات روتر ببین و وارد کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or