(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم مشكل شما رو دارم...به psn ربط نداره مشكل از شبكه اينترنته و مخابرات كوفتيه معلوم نيست باز چه غلطي دارن ميكنن....(فكر كنم باز زدن اين ssl رو قطع كردن:-/ )...بايد صبر كرد تا درست شه:(

منم به مشکل برخوردم اصلا معلوم نیست مشکل از کجاس؟!؟!؟!

منم به مشکل برخوردم اصلا معلوم نیست مشکل از کجاس؟!؟!؟!

الان من ته بد شانسي ام:((...تا قبل از هك پي اس ان 30 روز بود مشكل time out داشتم كه انگولك مخابرات بود ssl هارو بسته بودن داشتن باز يسري ***** رو گوگل ميذاشتن كه تا وصلش كردن 2 روز داشتم با كلي عشق و حال انلاين بازي ميكردم كه قضيه هك و قطع شبكه از سمت خود سوني پيش اومد...الان چند روزي كه سوني وصل كرده حالا دوباره نوبت مخابراته)x~x(...چه خاكي به سرم كنم...

آخرین ویرایش:
الان من ته بد شانسي ام:((...تا قبل از هك پي اس ان 30 روز بود مشكل time out داشتم كه انگولك مخابرات بود ssl هارو بسته بودن داشتن باز يسري ***** رو گوگل ميذاشتن كه تا وصلش كردن 2 روز داشتم با كلي عشق و حال انلاين بازي ميكردم كه قضيه هك و قطع شبكه از سمت خود سوني پيش اومد...الان چند روزي كه سوني وصل كرده حالا دوباره نوبت مخابراته)x~x(...چه خاكي به سرم كنم...
فکر کنم با چیز پی ان بشه وصل شد

دوستان واسه من هم الان وصل نمیشه..دوستانی که مشکل دارن اعلام کنند
این ارور رو میده واسه من
an error has accurred. You have been signed out of playstation network.(80710092)
عجب گرفتاری شدیم ها..

الان هركي ارور 807....بر ميخوره مشكل از ف.ي.ل.ت.ر مخابراته...هر چند وقت يدفعه هوس يسري تغييرات ميكنند ....فقط ميشه منتظر شد تا دوباره به وضع سابق برگرده...البته با چيز پي ان ميشه وصل شد....:( خيلي از isp ها مشكل ندارند الان با pc ساين ميشم ميبينم friends هام دارن بازي ميكنن...ولي يسريisp ها نميدونم رو جه حسابي همش به اين مشكل بر ميخورن

اخه این چیز پی ان هم که استفاده میکنی پینگت بد میشه
دوست عزیز همه ی چیز pn ها سرعت و پینگ رو خراب نمیکنن.من الان 1 تست کردم با چیز... پینگم 201 بود.حالا اگه کسی میدونه بیاد 1 راهنمایی کنه که چطور میشه اینترنت رو بین pc&ps3 شیر کرد.ممنون

• Like
Reactions: ASYLUM MANAGER
بگو از کجا اوردی/بگو از کجا اوردی

دوست عزیز همه ی چیز pn ها سرعت و پینگ رو خراب نمیکنن.من الان 1 تست کردم با چیز... پینگم 201 بود.حالا اگه کسی میدونه بیاد 1 راهنمایی کنه که چطور میشه اینترنت رو بین pc&ps3 شیر کرد.ممنون[/QUOTE

من که با این چیز میز ویز تست پینگ میگیرم time out میده .

لطفا ادرس اون لبو فروش رو برام بفرست(پ خ-ممنون میشم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or