(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه PSN Store وصل شده ؟!!
بدون psn S به چه درد میخوره :d

Portable ID themes =))

من یه 3 ماهی میشه PS3 ـیم رو روشن نکردم ! الان میشه Online بازی کرد ؟ بعد اگر تاریخ تولدی که وارد کردیم رو فراموش کرده باشیم راه حلش چیه ؟

الان OK هست میشه بازی کرد فقط فروشگاهش بستس

فقط پسورد لازمه.

Last edited by a moderator:
من یه 3 ماهی میشه PS3 ـیم رو روشن نکردم ! الان میشه Online بازی کرد ؟ بعد اگر تاریخ تولدی که وارد کردیم رو فراموش کرده باشیم راه حلش چیه ؟

ارش جان 44 روزه كه psn نيومدي;)...پسورد قبليتو لازم نداري....ازت فقط پسورد جديد رو ميخواد وارد كني..

ارش جان 44 روزه كه psn نيومدي;)...پسورد قبليتو لازم نداري....ازت فقط پسورد جديد رو ميخواد وارد كني..
من چون شنیده بودم باید تاریخ تولد رو هم وارد کرد، نگران شدم. چون یادم که نیست. واسه به دست آوردنش هم باید بری تو مایه های مکاتبه و این چیزا واسه همین پرسیدم. الان دارم 3.61 رو Download می کنم امشب یکم Killzone 3 بزنیم.

کار داداش کوچیکست :دی واسه این اکانت من Plus گرفته بودم، چک می کرد کل PSN ُ می ریخت تو PS3 ...

مرسی علی جان ..

سلام اگر اکانت شما ماله us باشه یعنی ریجن 1 باید ایمیل خودتون رو بدید تا یک ایمیل براتون بیاد بعدش با اون میشه پسوردتون رو تغییر بدید !
اگر هم اکانت شما اروپا باشه اصلا نیازی به ایمیل هم نیست و فقط باید پسورد جدید رو بدید !:)

سلام به دوستان نمیدونم مشکل از منه یا از این psn من جفت اکانت های UK و US رو که دارم پسوردشو عوض کردم ولی وارد این psn نمیشه نمیدونید مشکل از کجاس؟
یه redeem code 20$ هم خریدم ولی هرچقدر از طریق این سایت میزنم قبول نمیکنه و اسن پیغامو میده
You cannot add funds from this PlayStation®Network Card without exceeding the maximum wallet funding limit
مشکل از منه یا از psn ؟

psn

سلام
من ps3 که وقتی گرفتم همونجا برام هکش کردن و الان با برنامه gia manager بازی های کپی شده بازی می کنم!

میشه راهنماییم کنید که چطوری برم تو psn ؟؟
یا اصلا می تونم برم تو psn ؟؟؟

سلام
من ps3 که وقتی گرفتم همونجا برام هکش کردن و الان با برنامه gia manager بازی های کپی شده بازی می کنم!

میشه راهنماییم کنید که چطوری برم تو psn ؟؟
یا اصلا می تونم برم تو psn ؟؟؟
اقا شما نميتوني بري psn چرا چون دستگاه كپي هست بعد ابديت 3.55 هست بايد دستگاه از كپي خارج كني بعد دستگاه ابديت كني بعد ميتوني بياي psn .ديگه بايد بازي اورجينال بخري .. اگر دوست داري اين كپي بشكون بيا انلاين كه خيلي بهتر از بازي كپي هست.>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or