(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام احمد....اصلا socom 4 لگ نداشت ...من قبل از قطی psn بازی کرده بودم ..clan tag هم مثل kz3 هست من الان clan IRAN رو دارم

علیک آرمان جون

آره توی این چند ساعت که بازی کردم حتی یه لحظه هم لگ نیومد سراغم .

یه حالت داره که میشه با یه گروه 4-5 نفره مراحل سینگل رو به صورت خلاصه رفت و Join a Friend داره که میشه باهم مراحل رو بریم :d;)

علیک آرمان جون

آره توی این چند ساعت که بازی کردم حتی یه لحظه هم لگ نیومد سراغم .

یه حالت داره که میشه با یه گروه 4-5 نفره مراحل سینگل رو به صورت خلاصه رفت و Join a Friend داره که میشه باهم مراحل رو بریم :d;)
میدونم حالت CO-OP واسه مراحل هست دو تا از بچه ها هم میخوان بگیرن بریم مراحل رو
(البته برادرم همه مراحل رو رفته)

دوستمون پست آخر صفحه ی قبل هم لیست بازی های انتخابی رو گزاشتند! :d

Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury

غیر از Infamous هیچکدوم رو پلات نکردم :d (بهتر بگم از اون 4 تا فقط LBP رو داشتم :d ) پس بسیار حال خواهیم کرد! :d
اگر بشه با هر یوزر 2 تاش رو دانلود کنیم عالی میشه! :d همش رو دانلود میکنیم فیض میبریم :d

اینم لیست بازی های PSP :

LittleBigPlanet (PSP)
ModNation Racers
Pursuit Force
Killzone Liberation

فقطم تا 30 روز میتونید اینا رو دانلود کنید! بعدش فرت میشه :d

بازی uncharted 2 رو چک کردم راحت آنلاین میشه بازی کرد !
پدر crysis 2 رو توی آنلاین در آوردم اینقدر حال میده که نگو دسته جمعی ریخته بودیم روی سر و کله هم من هم نامردی نکردم و رفتم روی سقف خونه همه رو میزدم هیشکی هم نمیفهمید که به کیه :d

دوستان مشکلی توی psn نیستش؟ یعنی مثل live xbox هستش؟! منظورم بن شدن و فلگ شدن هستش ایا psn هم اینطوری هستش یا نه؟
سلام
نه دوست خوب این چیز ها رو psn نداره چون همه دستگاه ها اروجینال هستش و کپی خور ها اصلا نمیتونن لاگین کنن که فلگ بشن یا بن(مگر آپدیت کنن به ۳.۶۱ که دیگه دستگاشون از کپی خوری در میاد)
xbox چون کپی باز ها هم آنلاین میزنن این چیز ها رو داره.

Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury

غیر از Infamous هیچکدوم رو پلات نکردم :d (بهتر بگم از اون 4 تا فقط LBP رو داشتم :d ) پس بسیار حال خواهیم کرد! :d
اگر بشه با هر یوزر 2 تاش رو دانلود کنیم عالی میشه! :d همش رو دانلود میکنیم فیض میبریم :d

اینم لیست بازی های PSP :

LittleBigPlanet (PSP)
ModNation Racers
Pursuit Force
Killzone Liberation

فقطم تا 30 روز میتونید اینا رو دانلود کنید! بعدش فرت میشه :d

یعنی چی تا 30 روز خوب هنوز وصل نشدم من :|
آسیا کی وصل میشه پس ؟!

ای بابا اینا که نصفش بازی psn به جز lbp , infamous(اگه اشتباه میکنم بگید)

LBp یه بازی هست که آنلاین هم میشه بازی کرد! چند تا تروفی هم داره برای آنلاین!

منظور دقیق ـت از بازی PSN یعنی چی؟ یعنی بازی هایی که فقط برای دانلود از طریق PSN هست؟

خیر! بازی LBP بصورت مدیا (دیسک) قبلآ عرضه شده! منظورت همین بود؟

ولی زرشک!

عجب بازی های چرندی انتخاب کردن برای دانلود! اینا که فکر نکنم کسی براشون سر و دست بشکنه!!

Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury

اون Super Stardust HD برای اکانت های آمریکایی هستا ! برای اروپا Ratchet & Clank: Quest for Booty هست !
من به جز Dead Nation بقیه رو میخوام ولی با 256 کلی طول میکشه LBP و inFamous دانلود بشه ! :دی هرچند همون Wipeout و R&C: QfB خیلی حال میده مخصوصآ اگه آنلاین باز نباشی و این وسط یه چیز مجانی گیرت اومده باشه !! :دی

ایول سونی... ولی هیچ حرفی از 30 روز پلاس نزده!!! نکنه می خواد هاپولی ـش کنه :d
30 روز پلاس به اونایی که تا حالا نبودن و 60 روز هم اضافه به اونایی که پلاس هستن ! مشترکین Music Unlimited هم 30 روز مجانی میگیرن !

All existing PlayStation Network members will be able to access the following from PlayStation Store*:

Two PS3 games from the following list:

* LittleBigPlanet
* Infamous*
* Wipeout HD/Fury
* Ratchet and Clank: Quest for Booty
* Dead Nation*

For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list:

* LittleBigPlanet PSP
* ModNation PSP
* Pursuit Force
* Killzone Liberation*

- 30 days free PlayStation Plus membership for non PS Plus subscribers*

- Existing PlayStation Plus subscribers will be given 60 days free subscription.

- For existing Music Unlimited subscribers, you will be given 30 days free subscription.

- We are working on a Welcome Back offer in PlayStation Home and will share that when it is confirmed.

دوستان مبتدیم به شدت کمک کنید
به تازگی یه ps3 250G خریدم که دقیقا بعدش psn قطع شد
والا حقیقتا فعلا نمیتونم برای خرید بازی اورجینال هزینه کنم و الان هم که psn وصل شده رفتم اکانت ساختم و آپدیت های موجودش رو هم نصب کردم ولی بلد نیستم آنلاین بازی کنم
میخوام یکی از دوستان زحمت بکشه و بهم بگه چطوری آنلاین بازی کنم وارد محیطش شدم ولی بلد نیستم کجا برم که بازی آنلاین انجام بدم
راهنمائی میخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or