DoppelGang3rX1
کاربر سایت
کسی آپدیت مربوط به دستگاه های ریجن 3 یا همون ntsc j رو نمیذاره تا با فلش بریزم با خود دستگاه میگه آخرین آپدیت نصبه در صورتی که نیست چکار کنم ؟
اپديت رجين 3 يا همون ntsc j asia
کسی آپدیت مربوط به دستگاه های ریجن 3 یا همون ntsc j رو نمیذاره تا با فلش بریزم با خود دستگاه میگه آخرین آپدیت نصبه در صورتی که نیست چکار کنم ؟
1ماه plus دانلود 5 بازی(که 2 بازی اختیاری هست)25 روز فقط امنیت.؟؟!! اونم بود واسه منی که تو ایران هستم و C.Card ندارم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد..!!مگه تا الانش پیش اومده بود.؟؟!!بعدشم کمپانی که 25 روز وقت بزاره امنیت رو ببره بالا و این کار رو باید 4 سال پیش میکرد یکم به تازه کار ها نیمزنه.؟؟یا هموم lol خودمون..!!کدوم قول و وعده؟ تنها وعده ای که داده بودن افزایش امنیت PSN بوده نه تغییر ظاهر و اضافه شدن امکانات دیگه.
نه اقا دروغ كجا بود وقتي store درست شد براي همه يك ماه پلاس رايگان در نظر گرفته شده است>:d<دوستان این 1 ما plus و بازی رایگان دروغ بوده ؟ یا وقتی store درست بشه راه میوفته ؟
You’ll be able to get your welcome back gifts once the store is live, which will be a little longer I’m afraid. We will be sharing more information about what you’ll be ble to get a little later on today
The store will be part of phase two, which will be a little longer I’m afraid. As soon as we know when we can bring it back online, we will let you know here on the blog
نه معلومه که سرورها بسته نشده !دوستان من میخوام انلاین بزنم یکی بگه باید چی کار کنم! دستگام ریجن 3 و اکانت ریجن 2!
خوب/ میرم آنچارتد 2 تو بخش matchmaking از 10 نفر فقط منو نشون میده خیلی هم وای میستم! علت چی هست! جالبه بدونید توی بازی های چون کیلزون 2 کال wat همینجوری هست آیا سرور هاشون بسته شده یا مشکلی داره