(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بعد از 25 روز بالاخره یه Mw2 بازی کردم که داشتم از سر درد میمردم(ترکیدم) ولی هنوز PSN store راه نیافتاده و محیط PSN هم بعد آپدیت تغیری نکرده هنوز هم سرورها همون کیفیت قبل رو دارن این رو از آپ کردن trophy ها فهمیدم حالا واسه قضاوت کردن زوده ببینم اون قول ها وعده وعیدها که گفتن PSN فلان میشه بسان میشه آخر به کجا میرسه یا 25 روز خوشگل سر کار بودیم...!!

اون قول ها وعده وعیدها که گفتن PSN فلان میشه بسان میشه آخر به کجا میرسه یا 25 روز خوشگل سر کار بودیم...!!

کدوم قول و وعده؟ تنها وعده ای که داده بودن افزایش امنیت PSN بوده نه تغییر ظاهر و اضافه شدن امکانات دیگه.

کدوم قول و وعده؟ تنها وعده ای که داده بودن افزایش امنیت PSN بوده نه تغییر ظاهر و اضافه شدن امکانات دیگه.
1ماه plus دانلود 5 بازی(که 2 بازی اختیاری هست)25 روز فقط امنیت.؟؟!! اونم بود واسه منی که تو ایران هستم و C.Card ندارم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد..!!مگه تا الانش پیش اومده بود.؟؟!!بعدشم کمپانی که 25 روز وقت بزاره امنیت رو ببره بالا و این کار رو باید 4 سال پیش میکرد یکم به تازه کار ها نیمزنه.؟؟یا هموم lol خودمون..!!

دوستان انقدر به sony و psn گیر ندین.

تا دیروز میگفتیم چرا وصل نمیشه. حالا که وصل شده بازم بهانه گیری میکنیم.

شرکت های بزرگ همیشه دردسرهای بزرگ هم دارن واز این موارد کم نبوده

Last edited by a moderator:
دوستان من میخوام انلاین بزنم یکی بگه باید چی کار کنم! دستگام ریجن 3 و اکانت ریجن 2!
خوب/ میرم آنچارتد 2 تو بخش matchmaking از 10 نفر فقط منو نشون میده خیلی هم وای میستم! علت چی هست! جالبه بدونید توی بازی های چون کیلزون 2 کال wat همینجوری هست آیا سرور هاشون بسته شده یا مشکلی داره

Nick Caplin – Head of Communications, SCEE

You’ll be able to get your welcome back gifts once the store is live, which will be a little longer I’m afraid. We will be sharing more information about what you’ll be ble to get a little later on today
The store will be part of phase two, which will be a little longer I’m afraid. As soon as we know when we can bring it back online, we will let you know here on the blog
حالا دوباره بیاید بگید:
PlayStation Plus مجانی من چی شد؟ چرا هنوز PlayStation Store درست نشده؟ بازی های مجانی من کجاست؟ سونی سرکارمون گذاشته بود؟ سونی فریبمون داده بود؟
سونی خالی بسته بود؟ و ....

در ضمن من نمیدونم بعضی از دوستان این جریان "تغییر ظاهر
PSN" رو از کجاشون آوردن؟!

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه سونی به خاطر هک شدن سرور هاش قطع شده بعد بعضی ها میگن پس کو وعده هایی که سونی داده بود چرا منوها تغییر نکرده.
مگه سونی برای تغییر دکوراسیون psn سرور ها رو بسته بود ؟ که حالا انتظار تغییر دارید ؟

• Like
Reactions: 浪人
دوستان من میخوام انلاین بزنم یکی بگه باید چی کار کنم! دستگام ریجن 3 و اکانت ریجن 2!
خوب/ میرم آنچارتد 2 تو بخش matchmaking از 10 نفر فقط منو نشون میده خیلی هم وای میستم! علت چی هست! جالبه بدونید توی بازی های چون کیلزون 2 کال wat همینجوری هست آیا سرور هاشون بسته شده یا مشکلی داره
نه معلومه که سرورها بسته نشده !
اول به من بگید شما مطمئنید به psn کانکت میشید ؟
دستگاه من هم ریجن 3 هست شما وقتی زدید کانکت بشه آپدیت میخواست ؟
آپدیت زدید حتما نوشت آخرین آپدیت نصبه در صورتی که نبوده درسته ؟
اگر آپدیت نکردید با فلش آپدیت کنید من هم با فلش آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نبود !

یه چند دست crysis 2 آنلاین زدم خیلی حال داد خفن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or