(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره مشکل psn هم به طور کامل حل شد.
داشتم صفحه های قبلی رو نگاه می کردم جالب بود 20 صفحه در مورد اینکه چرا psn قطعه حرف زدیم 20 صفحه در مورد اینکه چرا وصل نمیشه حرف زدیم 20 صفحه با هم دعوا کردیم .:d

اخه خداییش ارزشش رو داشت این همه به همدیگه بی احترامی کردیم....:-/

حالا بی خیال این id منه خوشحال میشم add کنید:dav3antiheroes

من اکانتم ریجین 3 هست هنوز درست نشده برای آسیا :(

اسیا اصلا خبری نیست که حتا کی قراره وصل بشه بهتون پیشنهاد می کنم یه id دیگه بسازید.

من اکانتم ریجین 3 هست هنوز درست نشده برای آسیا :(
کاری به اکانت نداره شما توی ایران هستید یا نه ؟
اگر توی ایران هستید پس باید بتونید کانکت بشید !
آپدیتی هم که میریزید باید با ریجن دستگاهتون یکی باشه من به شخصه دستگام ریجن 3 هست و آپدیت ریجن 3 رو با کامپیوتر گرفتم و ریختم روی فلش و از روی فلش روی ps3 نصب کردم هیچ مشکلی هم نبود !
یه اکانت ریجن 2 یا 1 بسازید چون اکانت آسیا اصلا بدرد نمیخوره !!!

دوست عزيز اون موقع كه تموم تروفي ها توي اون يكي اكانته و وقتي يروفي آنلاين يه بازي رو براي پلات ميخوام بگيرم كه ........بايد همه رو باز بگيرم .

کاری به اکانت نداره شما توی ایران هستید یا نه ؟
اگر توی ایران هستید پس باید بتونید کانکت بشید !
آپدیتی هم که میریزید باید با ریجن دستگاهتون یکی باشه من به شخصه دستگام ریجن 3 هست و آپدیت ریجن 3 رو با کامپیوتر گرفتم و ریختم روی فلش و از روی فلش روی ps3 نصب کردم هیچ مشکلی هم نبود !
یه اکانت ریجن 2 یا 1 بسازید چون اکانت آسیا اصلا بدرد نمیخوره !!!
آره ایران - تهرانم
من آپدیت کردم و تموم شد ولی اکانتم برای مالزی هستش خرابه وصل نمیشه
اصلن حوصله ندارم بشینم دوباره تروفی های قدیمم رو بگیرم !!

شما برو توي قسمتي كه مي خواي پسوردت رو بزني Forget My password رو بزن بعدش ازت تاريخ تولد رو ميخواد كه ميزني برات يه ميل مياد توي ايديت كه بايد از توي كامپيوتر پسوردت رو عوض كني .

خب ببين اگه ID yahoo داري برو توش بعدش اون بالاي برو توي information از بالاي صفحه IDكه اسمت هستش براي انتخاب كار كه مي خواي بكني بهد از اون ميره توي يه صفحه بازم پسوردت رو ميزني تاريخ تولدت رو با يه سري ديگه چيزا نشون ميده ..

خب ببين اگه ID yahoo داري برو توش بعدش اون بالاي برو توي information از بالاي صفحه IDكه اسمت هستش براي انتخاب كار كه مي خواي بكني بهد از اون ميره توي يه صفحه بازم پسوردت رو ميزني تاريخ تولدت رو با يه سري ديگه چيزا نشون ميده ..

ممد رضا تاریخ تولدش رو میدونه نمی دونه چی زده . یعنی همینجوری الکی پر کرده :d

دوستان من 2 تا اکانت دارم.یک برای آمریکا که اونو فعال کردم و درست شد.
دومی وقتی بهم پیام فرستادن به ایمیلم (یاهو) حواسم نبود و همرو پاک کردم و از سطل Trash هم پاک کردم حالا نمیدونم چکار کنم فکر کنم تا 24 ساعت هم وقت دارم .فکر نکنم دوباره بهم پیام بدن,این اکانتم برای آنلاین بازی کردن بود. میشه کمکم کنید؟؟؟:((:((

5ade38a2c9f6.jpg

• Like
Reactions: βehdad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or