MohammadQ
کاربر سایت
آقا ممنون من که تا 4شنبه صبر میکنم تا تکلیف روشن شه.شمارو هم اذیت کردیم ببخشید.دستت درد نکنهخیلی واضحه. بحث رو الکی بزرگش نکنید!!!
دیگه هر کی که یک بار از ps store خرید کرده باشه می دونه پلاس چیه...
==================
اگه وقت داشتم ترجمش می کردم... گفتنی ها رو گفتیم دیگه :d
دوباره update جدید داره میاد ؟ یعنی دوباره واسه وصل شدن به psn باید update کنیم ؟!1!!!!!!
حالا مگه این psn و پلاس چی دارن که بخوان دمشون گرم باشه؟ من یک بار پلاس شدم به غیر از چند تا تم و اواتار و چند تا بازیه عتیقه هیچی ندیدم.مطمئن باش که این هم سیاست جدیده سونی هستش که میخواد با این مثلا پلاس سر همه رو شیره بماله تا کاربراشو از دست نده.خدایی دمش گرم سونی جواب صبر همه psn بازهارو داد. زنده باد psn
حالا مگه این psn و پلاس چی دارن که بخوان دمشون گرم باشه؟ من یک بار پلاس شدم به غیر از چند تا تم و اواتار و چند تا بازیه عتیقه هیچی ندیدم.مطمئن باش که این هم سیاست جدیده سونی هستش که میخواد با این مثلا پلاس سر همه رو شیره بماله تا کاربراشو از دست نده.

شما ناراحتی استفاده نکنحالا مگه این psn و پلاس چی دارن که بخوان دمشون گرم باشه؟ من یک بار پلاس شدم به غیر از چند تا تم و اواتار و چند تا بازیه عتیقه هیچی ندیدم.مطمئن باش که این هم سیاست جدیده سونی هستش که میخواد با این مثلا پلاس سر همه رو شیره بماله تا کاربراشو از دست نده.

من استفاده کردم هیچی ندیدم.شما که استفاده نکردی برو استفاده بکن.شما ناراحتی استفاده نکن![]()
حالا مگه این psn و پلاس چی دارن که بخوان دمشون گرم باشه؟ من یک بار پلاس شدم به غیر از چند تا تم و اواتار و چند تا بازیه عتیقه هیچی ندیدم.مطمئن باش که این هم سیاست جدیده سونی هستش که میخواد با این مثلا پلاس سر همه رو شیره بماله تا کاربراشو از دست نده.
یه بار سه ماهه عضو شدم.اول قرار بود یک ساله باشه ولی وقتی دیدم چیزی نداره پشیمون شدمیه بار پلاس شدی شما؟ برای چه مدت؟
شما چه توقعی داری؟ توقع داری همه چی رو برای پلاس ها مجانی کنن؟ اونوقت شما راضی میشی؟ اگر شما و امثالتون یه کم منطقی حرف می زدید و دلیل می اوردید، کلمه ی ترول به وجود نمیومد...من استفاده کردم هیچی ندیدم.شما که استفاده نکردی برو استفاده بکن.
خوبه این کلمه ترول هم اختراع شد و گرنه شما نمیدونستید جواب حرف حساب رو چجوری بدید.
نه مثکه مشکل شما فقط با کیلزون نیست! کلا با سونی و PSN و ...حالا مگه این psn و پلاس چی دارن که بخوان دمشون گرم باشه؟ من یک بار پلاس شدم به غیر از چند تا تم و اواتار و چند تا بازیه عتیقه هیچی ندیدم.مطمئن باش که این هم سیاست جدیده سونی هستش که میخواد با این مثلا پلاس سر همه رو شیره بماله تا کاربراشو از دست نده.