Mehrdad
کاربر سایت
کاملا قطعی است.30 روز پلاس رایگان برای کاربرانی{پلاس} که قبل از این اتفاق عضو بودن.
http://blog.eu.playstation.com/
http://blog.eu.playstation.com/
آخرین ویرایش:
من قبلا پلاس نبودم ولی میتونم کمی از سوالاتو جواب بدمایول :d تازه میخواستم برم عضو پلاس بشم که سونی جون زحمتشو کشید :d
یه سوال : من تا حالا پلاس رو تجربه نکردم :d موقعی که آدم پلاس میشه هر تم و آواتار و هر بازی مثل ( Angry Birds ) رو میشه دانلود کرد ؟ :d
من یکی که میرم همه ی them هایه psn رو دانلود میکنم به ویژه اون متحرکها رو عجب حالی بکنیم ما !!!

بله احمد اقا ميتوني دانلود كني يه شرايطي داره هر هفته چند تا تم و اوتار ميده و بازي مجاني ميده حالا يا ps1 هست يا خود بازيهاي psn كه براي ps3 ساخته شده بعد هفته بعد عوض ميشه و چيزهاي جديد مياد و اون قديميها ميره و به همه پيشنهاد ميكنم تا ديدن psn ابديت شد سريع ان چيزهايي كه براي پلاس امده سريع بگيرن تا استفاده كنن موقعه ابديت براي psn امريكا چهارشنبه ها ساعت 7 صبح و بقيه كشورها پنج شنبه ها ساعت 1 بعد ظهر .فقط براي اطلاع بچه هاي ايران كه ميخواستن psn كي ابديت ميشه.ایول :d تازه میخواستم برم عضو پلاس بشم که سونی جون زحمتشو کشید :d
یه سوال : من تا حالا پلاس رو تجربه نکردم :d موقعی که آدم پلاس میشه هر تم و آواتار و هر بازی مثل ( Angry Birds ) رو میشه دانلود کرد ؟ :d
یه بلانسبتی گلاب به روتی روم به دیواری چیزی.......:dاینم از سیاست سونی ! با یه حرکات ساده همه رو خر کرد رفت :d
دوست عزیز سونی گفته تمام کاربران psn... ظاهرا فقط شامل پلاس ها نمیشه.من قبلا پلاس نبودم ولی میتونم کمی از سوالاتو جواب بدم
این 30 روز رایگان واسه کسایی هست که قبلا واسه یه بار هم که شده پلاس شدن واسه کابر معمولی نیست
وقتی هم که پلاس میشی بعضی از تم ها و آواتارها که پولیه رایگان میشه اما بعضی بازیها رو میتونی با تخفیف دانلود کنی .مثلا اگه یه بازی واسه من که کاربر معمولی هستم 9.99$هست واسه تو میشه4.99$.
البته این تخفیف واسه بعضی بازیهاست.
یه سری بازی هم هستن فقط مخصوص پلاس ها هستش.
امیدوارم راهنماییم به دردت خورده باشه
ای بابا یکی تکلیف مارو روشن کنه بالاخره واسه همه هستش یا واسه کسایی که قبل از غیبت ضغرا PSN خراب بشه؟؟؟دوست عزیز سونی گفته تمام کاربران psn... ظاهرا فقط شامل پلاس ها نمیشه.

سلام.دوستان بالاخره سونی به همه 1 ماه پلاس مجانی میده یا یا فقط اونایی که قبلا 1 بار پلاس بودن؟
تمام کاربرانی که تا قبل از خرابی psn عضو psn بودن 1 ماه پلاس رایگان می گیرن. اونهایی هم که هم اکنون عضو پلاس هستند 1 ماه بهشون اضافه میشه.ای بابا یکی تکلیف مارو روشن کنه بالاخره واسه همه هستش یا واسه کسایی که قبل از غیبت ضغرا PSN خراب بشه؟؟؟![]()
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید هم من هم بقیه بچه ها بیشتر روشن بشیمپا پلاس هر چی خواستی نمی تونید دانلود کنید
فقط می تونید از محدودهای که برای پلاس تایین شده استفاده کنید
اگر uk باشید با آپدیت های ماهانه که ایتم های جدیدی می یاد ایتم های قبلی free بودن یا تخفیفشون برداشته می شه.

هر چی می خوای بپرس کاملا روشنه.ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید هم من هم بقیه بچه ها بیشتر روشن بشیم![]()