(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ایول :d تازه میخواستم برم عضو پلاس بشم که سونی جون زحمتشو کشید :d

یه سوال : من تا حالا پلاس رو تجربه نکردم :d موقعی که آدم پلاس میشه هر تم و آواتار و هر بازی مثل ( Angry Birds ) رو میشه دانلود کرد ؟ :d

یه سوال : من تا حالا پلاس رو تجربه نکردم :d موقعی که آدم پلاس میشه هر تم و آواتار و هر بازی مثل ( Angry Birds ) رو میشه دانلود کرد ؟ :d
من قبلا پلاس نبودم ولی میتونم کمی از سوالاتو جواب بدم
این 30 روز رایگان واسه کسایی هست که قبلا واسه یه بار هم که شده پلاس شدن واسه کابر معمولی نیست
وقتی هم که پلاس میشی بعضی از تم ها و آواتارها که پولیه رایگان میشه اما بعضی بازیها رو میتونی با تخفیف دانلود کنی .مثلا اگه یه بازی واسه من که کاربر معمولی هستم 9.99$هست واسه تو میشه4.99$.
البته این تخفیف واسه بعضی بازیهاست.
یه سری بازی هم هستن فقط مخصوص پلاس ها هستش.
امیدوارم راهنماییم به دردت خورده باشه

بله احمد اقا ميتوني دانلود كني يه شرايطي داره هر هفته چند تا تم و اوتار ميده و بازي مجاني ميده حالا يا ps1 هست يا خود بازيهاي psn كه براي ps3 ساخته شده بعد هفته بعد عوض ميشه و چيزهاي جديد مياد و اون قديميها ميره و به همه پيشنهاد ميكنم تا ديدن psn ابديت شد سريع ان چيزهايي كه براي پلاس امده سريع بگيرن تا استفاده كنن موقعه ابديت براي psn امريكا چهارشنبه ها ساعت 7 صبح و بقيه كشورها پنج شنبه ها ساعت 1 بعد ظهر .فقط براي اطلاع بچه هاي ايران كه ميخواستن psn كي ابديت ميشه.

• Like
Reactions: Trico
من قبلا پلاس نبودم ولی میتونم کمی از سوالاتو جواب بدم
این 30 روز رایگان واسه کسایی هست که قبلا واسه یه بار هم که شده پلاس شدن واسه کابر معمولی نیست
وقتی هم که پلاس میشی بعضی از تم ها و آواتارها که پولیه رایگان میشه اما بعضی بازیها رو میتونی با تخفیف دانلود کنی .مثلا اگه یه بازی واسه من که کاربر معمولی هستم 9.99$هست واسه تو میشه4.99$.
البته این تخفیف واسه بعضی بازیهاست.
یه سری بازی هم هستن فقط مخصوص پلاس ها هستش.
امیدوارم راهنماییم به دردت خورده باشه
دوست عزیز سونی گفته تمام کاربران psn... ظاهرا فقط شامل پلاس ها نمیشه.

پا پلاس هر چی خواستی نمی تونید دانلود کنید
فقط می تونید از محدودهای که برای پلاس تایین شده استفاده کنید
اگر uk باشید با آپدیت های ماهانه که ایتم های جدیدی می یاد ایتم های قبلی free بودن یا تخفیفشون برداشته می شه.

سلام.دوستان بالاخره سونی به همه 1 ماه پلاس مجانی میده یا یا فقط اونایی که قبلا 1 بار پلاس بودن؟
ای بابا یکی تکلیف مارو روشن کنه بالاخره واسه همه هستش یا واسه کسایی که قبل از غیبت ضغرا PSN خراب بشه؟؟؟:-/:-/:-/:-/:-s:-s
تمام کاربرانی که تا قبل از خرابی psn عضو psn بودن 1 ماه پلاس رایگان می گیرن. اونهایی هم که هم اکنون عضو پلاس هستند 1 ماه بهشون اضافه میشه.

• Like
Reactions: Trico
پا پلاس هر چی خواستی نمی تونید دانلود کنید
فقط می تونید از محدودهای که برای پلاس تایین شده استفاده کنید
اگر uk باشید با آپدیت های ماهانه که ایتم های جدیدی می یاد ایتم های قبلی free بودن یا تخفیفشون برداشته می شه.
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید هم من هم بقیه بچه ها بیشتر روشن بشیم/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or