(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟
برای شما اون ارور رو نمیده ؟
از نظر تاخیر چقدر تاخیر توی بازی داره؟
این دوست ـمون معلوم از حرف زدن ـش! که یه چیزی داره میگه که تایید ـش به شنونده مربوطه!

من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستم

آخه بکار بردن فعلی که مربوط به حال حاظر میشه! درسته اونم وقتی که PSN مشگل داره! و کار نمیکنه؟!

خودتون نتیجه گیری کنید!

یعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟
برای شما اون ارور رو نمیده ؟
از نظر تاخیر چقدر تاخیر توی بازی داره؟
اره آنچارتد 2 رو خیلی بازی کردم آنلاین
تاخیر تو مد های اسنایپ و RPG هیچوقت نداشتم هر لحظه که شلیک میکردم یارو میمرد
ولی مد های دیگه خیلی کم بود
اینم بگم که اگه تاخیر توی بازی زیاد باشه بازی نمیکنم پس خیلی بازی کردم که level 50 رسیدم
درباره ی اون ارور متوجه نشدم چی رو میگی ... همون جا که sync میکنه ؟ این داره Game رو update میکنه اگه تا الان بازی نکردی خیلی زمان میبره واسه sync ولی باره دوم که بری همون لحظه وصل میشه
به نظرم با یه کانکشن بهتر بازی رو update کن بعدا با این کانکشن وصل شو
راستی من پینگم با 4.2.2.4 نزدیکه 50 هست ! برای شما چنده ؟

راست میگن اصلا توی ایران پینگها همه معمولا از 200 پایین نمیاد شما از کجا خدمات میگیرید ؟
البته دو حالت بیشتر نداره یا اینکه شما خارج کشور هستید و یا اینکه خودتون خدمات دهنده اینترنت هستید حالا کدوم؟
حالت سوم اینه که شوخی کردید مگه نه؟

این وسط سرور های mk هیچ تغییری نمی کنند اصلا چه ربطی به سرور های mk داره این اتفاق هیچ تغییری تو سرور های بازی ها ایجاد نمی کنه.
در واقع سرورهای mk از نظر اونها هیچ مشکلی ندارند این اینترنت های که ایران مشکل داره. جـــــــــــان!
ببخشید ولی اگه حرف شما درست باشه تو live هم نباید بشه mk زد در صورتی که همین الان من خودم تو live راحت mk میزنم ولی تو psn تا اون موقع که وصل بود نتونستم حتی وارد lobby بشم چه برسه به بازی :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or