jimrako1
کاربر سایت
یعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستم
برای شما اون ارور رو نمیده ؟
از نظر تاخیر چقدر تاخیر توی بازی داره؟
یعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستم
این دوست ـمون معلوم از حرف زدن ـش! که یه چیزی داره میگه که تایید ـش به شنونده مربوطه!یعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟
من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستم
این دوست ـمون معلوم از حرف زدن ـش! که یه چیزی داره میگه که تایید ـش به شنونده مربوطه!
اره آنچارتد 2 رو خیلی بازی کردم آنلاینیعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟
راستی من پینگم با 4.2.2.4 نزدیکه 50 هست ! برای شما چنده ؟
ببخشید ولی اگه حرف شما درست باشه تو live هم نباید بشه mk زد در صورتی که همین الان من خودم تو live راحت mk میزنم ولی تو psn تا اون موقع که وصل بود نتونستم حتی وارد lobby بشم چه برسه به بازیاین وسط سرور های mk هیچ تغییری نمی کنند اصلا چه ربطی به سرور های mk داره این اتفاق هیچ تغییری تو سرور های بازی ها ایجاد نمی کنه.
در واقع سرورهای mk از نظر اونها هیچ مشکلی ندارند این اینترنت های که ایران مشکل داره. جـــــــــــان!

من نمی دونم این 4 می رو خود سونی تایید کرده یا شما از خودتون حرف در میارید>!![]()
دوستان محترم کی pes011 رو انلاین بازی میکنه اسم من Benjamin9022 هست
داداش دیگه نمیییتوننننم تحمل کنننم یعنی تا 4شنبه باید صبر کنیم......![]()
!!!!! دوست عزیز شمااز کدوم ISP خدمات میگیری ؟ :d اصلا ایران هستی ؟ :d با پینگ 50 هر بازی راحت اجرا میشه دیگه :d پینگ من خیلی زور بزنه و عالی بشه 180-190 ــه
خوب isp از کجا هستش اخه تو ایران همه با انچارتد مشکل دارن یکیش خود من .البته 2 الی 3 ماه اینجوری شدهمن ایران هستم !