(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینطور که معلومه سونی فقط کد های امنیتی psn رو تغییر می ده و باید با همون XMB(Xross Media Bar)l بگذرونیم
بالاخره کاچی بهتر از هیچیه.

آخرین ویرایش:
خدا کنه این وسط سرورهای کامبتم درست کرده باشن و گرنه کلا شبکه بر نگرده بهتره به قولی دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
این وسط سرور های mk هیچ تغییری نمی کنند اصلا چه ربطی به سرور های mk داره این اتفاق هیچ تغییری تو سرور های بازی ها ایجاد نمی کنه.
در واقع سرورهای mk از نظر اونها هیچ مشکلی ندارند این اینترنت های که ایران مشکل داره. جـــــــــــان!

آخرین ویرایش:
این وسط سرور های mk هیچ تغییری نمی کنند اصلا چه ربطی به سرور های mk داره این اتفاق هیچ تغییری تو سرور های بازی ها ایجاد نمی کنه.
در واقع سرورهای mk از نظر اونها هیچ مشکلی ندارند این اینترنت های که ایران مشکل داره. جـــــــــــان!

سروی های MK که ربطی به هک PSN نداره ! نت ایران داغونه ولی نکته اینجاست با همین نت داغون میشه بازی های مثل MW2 رو راحت بازی کرد ! ولی MK نه پس سرور های ضعیفی داره !

سرورهای آنچارتد 2 دیگه از نظر من مهم نیست فقط خداکنه این اتفاق برای نسخه جدید آنچارتد نیوفته که واقعا جای هیچ حرفی نمیمونه در ضمن کسانی که آنچارتد 2 آنلاین میزدن میشه بگن سرورهاش لگ داشت یا نه کلا سرورهای قوی داشت؟

سرورهای آنچارتد 2 دیگه از نظر من مهم نیست فقط خداکنه این اتفاق برای نسخه جدید آنچارتد نیوفته که واقعا جای هیچ حرفی نمیمونه در ضمن کسانی که آنچارتد 2 آنلاین میزدن میشه بگن سرورهاش لگ داشت یا نه کلا سرورهای قوی داشت؟
من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or