dr.ice
کاربر سایت
مگه مشکل داشته ؟من تازه خریدمشخدا کنه این وسط سرورهای کامبتم درست کرده باشن و گرنه کلا شبکه بر نگرده بهتره به قولی دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش باشه.
مگه مشکل داشته ؟من تازه خریدمشخدا کنه این وسط سرورهای کامبتم درست کرده باشن و گرنه کلا شبکه بر نگرده بهتره به قولی دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش باشه.
منم فکر اینکه محیط ps3 تغییر کنه و move رو تو داشبوردش ساپورت کنه به ذهنم خطور کرده بود
این وسط سرور های mk هیچ تغییری نمی کنند اصلا چه ربطی به سرور های mk داره این اتفاق هیچ تغییری تو سرور های بازی ها ایجاد نمی کنه.خدا کنه این وسط سرورهای کامبتم درست کرده باشن و گرنه کلا شبکه بر نگرده بهتره به قولی دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
این وسط سرور های mk هیچ تغییری نمی کنند اصلا چه ربطی به سرور های mk داره این اتفاق هیچ تغییری تو سرور های بازی ها ایجاد نمی کنه.
در واقع سرورهای mk از نظر اونها هیچ مشکلی ندارند این اینترنت های که ایران مشکل داره. جـــــــــــان!
اونی که باید درست بشه سرور های آنچارتد 2 هست!
من توی سایتش همچین چیزی ندیدم....بچه ها این تاریخ 4 می برای ردیف شدن psn درسته 100% دیگه..............؟
من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستمسرورهای آنچارتد 2 دیگه از نظر من مهم نیست فقط خداکنه این اتفاق برای نسخه جدید آنچارتد نیوفته که واقعا جای هیچ حرفی نمیمونه در ضمن کسانی که آنچارتد 2 آنلاین میزدن میشه بگن سرورهاش لگ داشت یا نه کلا سرورهای قوی داشت؟
گفتن تو یک هفته که سقفش میشه 4 می درست میشه.ممکنم هست قبلش درست شه،ولی دیگه آخرش 4 می مشه(البته به گفته ی خودشون).بچه ها این تاریخ 4 می برای ردیف شدن psn درسته 100% دیگه..............؟
یعنی آنچارتد 2 رو شما آنلاین میزنید ؟من مشکلی نداشتم و ندارم ... الان level 50 هم هستم