(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به گفته سونی از http://blog.eu.playstation.com/ تمام اطلاعات حفظ شده پس تغییری در اطلاعات ادی ها به وجود نیومده.اما کاش سونی یه آپدیتی با فعال شدن سرورها بده که این فضای مرده ی psn عوض شه ^:)^
وکسایی هم که هک کردن:banned: و یه چیزی هم به این پلاس های فلک زده بده:hurted1:

خدا کنه تا چند روز دیگه وصل بشه .ولی اقایون واقعا به غیر از psn چیز دیگه ای مارو سرگرم نمیکنه .من که خیلی هم نمیتونم بازی کنم ولی اذیت شدم

به نظر من دیگه کار سونی تمومه! واقعا افتضاح بزرگی‌ بود! من که دیگه اصلا آنلاین وصل نمیشم! ۱ بار هک شده! بازم میشه. فکر کن چقدر آدم پولشونو از دست دادن! شانس آوردم حساب من تقریبا خالی‌ بود!

به نظر من دیگه کار سونی تمومه! واقعا افتضاح بزرگی‌ بود! من که دیگه اصلا آنلاین وصل نمیشم! ۱ بار هک شده! بازم میشه. فکر کن چقدر آدم پولشونو از دست دادن! شانس آوردم حساب من تقریبا خالی‌ بود!

میشه اون ادم ها رو نشون بدین که حساب هاشون خالی شده حتی یک مثال هم کافی هستش .

اگه حتی یک نفر هم حسابش کریدیتش خالی بشه کل مردم با خبر میشن و خبرش تیتر اینترنت میشه .

بعدشم شما اگه منظور شما پولی هستش که در حساب کاربری شما هستش که اون رو هم هیچ کس نمیتونه خالی بکنه به خاطر این که سرور DOWN هستش وقتی امد بالا سریع رمز رو عوض کن تمام .;)

واقعا پست های میزنن دوستان .:|

خبری در مورد خالی شدن حساب کسی ندیدم من !؟ میتونی لینک کنی ؟
همین 4 می صبح خروس خون آنلاین میشی نگران نباش شعارم نده :دی

یه مدت میگفتند ما از قطع بودن PSN ناراحت نیستیم , از این ناراحتیم که سونی زمانی رو برا راه اندازیه مجدد اعلام نمیکنه , حالا که تاریخ 4 می اعلام شده دوباره بامبول در اوردید که کی میخواد تا اونموقع صبر کنه...:-/

• Like
Reactions: vivanred
یافتم !!!

یه مدت میگفتند ما از قطع بودن PSN ناراحت نیستیم , از این ناراحتیم که سونی زمانی رو برا راه اندازیه مجدد اعلام نمیکنه , حالا که تاریخ 4 می اعلام شده دوباره بامبول در اوردید که کی میخواد تا اونموقع صبر کنه...:-/
میدونم همه ی ما معتاد psn هستیم خود من سرنگی شدم رفت :d
حدودا یک هفته دیگه راه میفته چرا رنج میدید خودتون رو حق با این دوستمونه !!!
یک شیوه میگم بهتون که میتونید بدون psn و حتی اینترنت آنلاین بزنید !!!
ما به این شیوه میگیم شیوه تراوینی:
برای مثال دو نفر به طور همزمان یک بازی مثلا کال رو اجرا کنن بعدش یکی از آن دو زنگ بزن به نفر دیگه (میتونید sms هم بدید) مثلا من یک مپ رو انتخاب میکنم و به شما میگم همون رو انتخاب کنید بعدش شیوه کار به این صورته که من هر حرکتی میکنم به شما از پشت گوشی میگم و شما هم توی ذهن خودتون اون رو بازسازی کنید و حرکت کنید و بعدش حرکت خودتون رو هم بگید به این صورت بازی پیش میره نوبتی حرکت کنید کمی شبیه شطرنج و بهتره بگم ترواینی !!!:)):)):))

بوی مولتی میاد :d

یه سوال ؟ به نظرتون احتمالش هست که سونی کلا بخواد سیستم PSN و تغییر بده ؟ یعنی یه ورژنی مثلا 3.70 بده که اصلا شبیه داشبورد PS3 نباشه و PSN کلا یه جور دیگه باشه :-/

میدونم همه ی ما معتاد psn هستیم خود من سرنگی شدم رفت :d
حدودا یک هفته دیگه راه میفته چرا رنج میدید خودتون رو حق با این دوستمونه !!!
یک شیوه میگم بهتون که میتونید بدون psn و حتی اینترنت آنلاین بزنید !!!
ما به این شیوه میگیم شیوه تراوینی:
برای مثال دو نفر به طور همزمان یک بازی مثلا کال رو اجرا کنن بعدش یکی از آن دو زنگ بزن به نفر دیگه (میتونید sms هم بدید) مثلا من یک مپ رو انتخاب میکنم و به شما میگم همون رو انتخاب کنید بعدش شیوه کار به این صورته که من هر حرکتی میکنم به شما از پشت گوشی میگم و شما هم توی ذهن خودتون اون رو بازسازی کنید و حرکت کنید و بعدش حرکت خودتون رو هم بگید به این صورت بازی پیش میره نوبتی حرکت کنید کمی شبیه شطرنج و بهتره بگم ترواینی !!!:)):)):))
QS اینجوری خیلی حال میده مخصوصا 360 اگه باشه ! یا مثلا فوتبال :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or