s0h3ill
کاربر سایت

و یه چیزی هم به این پلاس های فلک زده بده:hurted1:به نظر من دیگه کار سونی تمومه! واقعا افتضاح بزرگی بود! من که دیگه اصلا آنلاین وصل نمیشم! ۱ بار هک شده! بازم میشه. فکر کن چقدر آدم پولشونو از دست دادن! شانس آوردم حساب من تقریبا خالی بود!

به نظر من دیگه کار سونی تمومه! واقعا افتضاح بزرگی بود! من که دیگه اصلا آنلاین وصل نمیشم! ۱ بار هک شده! بازم میشه. فکر کن چقدر آدم پولشونو از دست دادن! شانس آوردم حساب من تقریبا خالی بود!
میدونم همه ی ما معتاد psn هستیم خود من سرنگی شدم رفت :dیه مدت میگفتند ما از قطع بودن PSN ناراحت نیستیم , از این ناراحتیم که سونی زمانی رو برا راه اندازیه مجدد اعلام نمیکنه , حالا که تاریخ 4 می اعلام شده دوباره بامبول در اوردید که کی میخواد تا اونموقع صبر کنه...![]()

به نظر من دیگه کار سونی تمومه! واقعا افتضاح بزرگی بود! من که دیگه اصلا آنلاین وصل نمیشم! ۱ بار هک شده! بازم میشه. فکر کن چقدر آدم پولشونو از دست دادن! شانس آوردم حساب من تقریبا خالی بود!

QS اینجوری خیلی حال میده مخصوصا 360 اگه باشه ! یا مثلا فوتبال :dمیدونم همه ی ما معتاد psn هستیم خود من سرنگی شدم رفت :d
حدودا یک هفته دیگه راه میفته چرا رنج میدید خودتون رو حق با این دوستمونه !!!
یک شیوه میگم بهتون که میتونید بدون psn و حتی اینترنت آنلاین بزنید !!!
ما به این شیوه میگیم شیوه تراوینی:
برای مثال دو نفر به طور همزمان یک بازی مثلا کال رو اجرا کنن بعدش یکی از آن دو زنگ بزن به نفر دیگه (میتونید sms هم بدید) مثلا من یک مپ رو انتخاب میکنم و به شما میگم همون رو انتخاب کنید بعدش شیوه کار به این صورته که من هر حرکتی میکنم به شما از پشت گوشی میگم و شما هم توی ذهن خودتون اون رو بازسازی کنید و حرکت کنید و بعدش حرکت خودتون رو هم بگید به این صورت بازی پیش میره نوبتی حرکت کنید کمی شبیه شطرنج و بهتره بگم ترواینی !!!![]()