(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به قول یه بنده خدائی تو این سایت،اگر psn بی مشکل باشه که اسمش دیگه psn نیست.:dبه خدا من فقط آنلاین میزنم.اگر 2-3 روز قطع باشه که رسما از بیکاری دیوونه میشم.:((
دوستان يك سوال داشتم :

سرعت بايد چند باشه بشه يه گيمو آنلاين بازي كرد.
چقدر لذت انلاين بيشتره
از منوی start برو تو گزینه run و بنویس cmd،بعدش بنویس ping 4.2.2.4.اگر نتیجه بین 200 تا 300 باشه میتونی بازی کنی.در ضمن لذتی که آنلاین داره یک دهمش رو هم آفلاین نداره.من از وقتی آنلاین بازی کردم بازی آفلاین رو بوسیدم گذاشتم کنار.برو طرفش که ضرر نمیکنی.

• Like
Reactions: sergeant fenix
"While we are investigating the cause of the Network outage, we wanted to alert you that it may be a full day or two before we're able to get the service completely back up and running," reads a new update on the PlayStation Blog.

"Thank you very much for your patience while we work to resolve this matter. Please stay tuned to this space for more details, and we'll update you again as soon as we can."

اصلا خبری از آبدیت نیست فقط داره میگه 1 یا دو روز دیگه مشکل رو بر طرف میکنیم همین...

دوستان نمی دونم چرا این چند روزه اصلا به psn نمی تونم وصل شم وقتی از pc می خوام وارد شم این vرو می زنه حسابی کلافم کرده.
picture.php

دوستان نمی دونم چرا این چند روزه اصلا به psn نمی تونم وصل شم وقتی از pc می خوام وارد شم این vرو می زنه حسابی کلافم کرده.
picture.php
خب دوست عزیز PSN کلا قطعه دیگه :d چه از PS3 بری چه از PC کلا قطعه . واسه همه این ارور میاد . البته الان 1 روزه اینجوری شده ولی شما گفتی ( چند روزه ) اونو دیگه نمیدونم مشکل از کجاس . چون تا همین 2 روز پیش خودم PSN بودم :d

خب دوست عزیز PSN کلا قطعه دیگه :d چه از PS3 بری چه از PC کلا قطعه . واسه همه این ارور میاد . البته الان 1 روزه اینجوری شده ولی شما گفتی ( چند روزه ) اونو دیگه نمیدونم مشکل از کجاس . چون تا همین 2 روز پیش خودم PSN بودم :d

الان ۳ یا ۴ روزه که وقتی با browser کامپبوترتون بروید قطعه اما فقط۲ روزه با ps3 قطع شده در ساعات آخر سرعت دانلود وحشتناک بالا رفته بود ....
من ۱۲۸ کیلوببت صبانت دارم و معمولا با سرعت دانلود کمی بهتر از دایل آپ با ps3 به psn وصل میشم اما سرعت نیمه شب ۵شنبه ( ۳ساعت قبل از قطعی) به طرز عجیب بالا رفته بود بازی stacking با حجم ۱۰۰۰ مگ رو در حدود ۲ ساعت دانلود شد!!! در حالت معمولی برای من بیش از ۱۰ -۱۲ ساعت طول میکشه!!!!

از کجا انقد مطمئنین مشکل از نت ایران نیست؟؟ یه چند روز هی قطع میشه دوباره درست میشه.. الانم که کلا قطعه... اگه psn مشکل داشت تا حالا پدر سونی رو دراورده بودن :دی دوستان خارج از ایران هم مشکل دارن؟

واقعا شورشو در اووردن)xچندمیلیون نفری که زندگیشون آنلاینه سرکار گذاشتن.حالا اگه یک ساعت دوساعت3ساعت باشه ایرادی نیست ولی وقتی چندروز انلاینش تعطیله واقعا باید براشون تاسف خورد.اگه live هم میخواست انقدر درپیت باشه که live نمیشد

واقعا شورشو در اووردن)xچندمیلیون نفری که زندگیشون آنلاینه سرکار گذاشتن.حالا اگه یک ساعت دوساعت3ساعت باشه ایرادی نیست ولی وقتی چندروز انلاینش تعطیله واقعا باید براشون تاسف خورد.اگه live هم میخواست انقدر درپیت باشه که live نمیشد
باید بمونیم ببینیم بعد از این وقفه شرایط سرورها و کلا psn چطور میشه چون psn ماله ایرانیها نیست که الکی خدماتشون قطع بشه بعدش هم خدمات همونی باشه که بوده مطمئنن در حال کار و تغییرات هستند باید ببینیم چی پیش میاد ولی حداقل باید تغییراتی که میدن ارزش این مدت آفلاین بودن رو داشته باشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or