(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیشب کد کامبت رو زدم فایل آنلاینش رو گرفتم که خوب به لابی وصل نمی شد ، امروز هر چی اومدم برم تو PSN Store خطا "the attempt to automatically funds to your wallet has failed" می داد ! می خواستم ببینم شما هم می خواین برین PSN Store همچین خطایی می گیرین با توجه به اینکه الان PSN خوابیده !

دیشب کد کامبت رو زدم فایل آنلاینش رو گرفتم که خوب به لابی وصل نمی شد ، امروز هر چی اومدم برم تو PSN Store خطا "the attempt to automatically funds to your wallet has failed" می داد ! می خواستم ببینم شما هم می خواین برین PSN Store همچین خطایی می گیرین با توجه به اینکه الان PSN خوابیده !

آره برا منم اینجوری شده اصلا به PSN وصل نمی شه این پیغام رو میده

آره برا منم اینجوری شده اصلا به PSN وصل نمی شه این پیغام رو میده
برای من هم همینطور بود وقتی اومدم با اکانت usa ریجن کانکت بشم همین ارور your attempt funds ... رو داد بعدش اومدم با اکانت united kingdom کانکت بشم که نشد هی time out و غیره میداد !!!
دوستان راستی اگر من یکی از کاربرهامو که اکانت توی اون ساختم پاک کنم اکانت من هم پاک میشه؟ تکلیف اون چیه؟
در ضمن من میتونم 10 تا اکانت usa بسازم یا نه ایرادی که نداره؟
اکانت ریحن 2 چی میشه چند تا ساخت ؟

مشکل از شما نیست
PSN کلا خوابیده
چه US چه EUROPE چه ASIA چه آسمون هفتم
فعلا هم دلیلش گفته نشده ولی احتمالا یا دارن آپدیت میکنن
یا دارن امنیتش رو ارتقا میدن واسه این تهدید ها
نگران نباشین ۳,۴ ساعته درست میشه

برای من هم همینطور بود وقتی اومدم با اکانت usa ریجن کانکت بشم همین ارور your attempt funds ... رو داد بعدش اومدم با اکانت united kingdom کانکت بشم که نشد هی time out و غیره میداد !!!
دوستان راستی اگر من یکی از کاربرهامو که اکانت توی اون ساختم پاک کنم اکانت من هم پاک میشه؟ تکلیف اون چیه؟
در ضمن من میتونم 10 تا اکانت usa بسازم یا نه ایرادی که نداره؟
اکانت ریحن 2 چی میشه چند تا ساخت ؟

شما هر چند تا اکانت خواستی بساز مشکلی نیست هر چند که خواستی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or