Robin Hood
کاربر سایت
با خاموش و روشن کردن مودم mac بلاک شده پاک نمیشه اگر منظورتون reset کردن مودم هست که این یه چیز دیگه هست در ضمن mac adress مربوط به پلی استیشن شما هست چه ربطی به مودم داره هدف از بلاک کردن مک آدرس اینه که کسی از کانکشن شما استفاده نکنه اگر اینجوری بود که با روشن خاموش کردن مودم بشه مک آدرسی رو که توی سیستم مرکز اینترنت دهنده بلاک شده از بلاک در بیاره که اصلا بلاک کردنها برای چیه (طرف جوک گفته باور کن) در ضمن آی اس پی شما خیلی مشکل داره چون به خودش زحمت نداده توی سیستم خودشون تیک بلاک رو بردارن الکی این کار رو بر عهده شما گذاشتن اون هم با یک پاسخ الکی !
دقیقا برای منم همین پیغام رو میده ..!اين پيغام Play Station Network has been timed out
بيش از 10 روزه براي خيلي از بچه مياد..مخابرات يه انگولكي كرده..معلوم نيست درست بشه يا نه....

دوستان چند روزه به psn وصل نمیشه ... امروزم شانسی نیم ساعت اینا وصل شد راحت یکی دو دست fifa زدم دوباره قطع شد ... چرا؟؟؟؟
سالبر جان الان مشكل psn من حل شده..شما ها هم تست كنيد ... حالا تا كي سالم بمونه خدا ميدونه..گيم هم تست كردم مشكلي نبود..
منم پازس انلاینم وصل شدم امروزمن هم همین الان تست کردم! از صبح تا ساعت 4 و 5 نمیشد آنلاین بازی کرد! اما الان میشه!
خوب هم جواب داد! بقیه چی؟