I AM XBOX
کاربر سایت
شما یه تست از Speedtest و Pingtest بگیرید حتماً! احتمالاً Pocket Loss دارید و سرعتِ کانکشنتون پایین اومده! مشکل از ISP ـتونه.
واسه من که امروز خود به خود درست شد
معلوم نیست چه غلطی میکنن
شما یه تست از Speedtest و Pingtest بگیرید حتماً! احتمالاً Pocket Loss دارید و سرعتِ کانکشنتون پایین اومده! مشکل از ISP ـتونه.
این قدر بزن تا برهسلام چند وقته وقتی میخوام تروفی هامو سینک کنم ارور میده هر کاری میکنم درست نمیشه ، به نظرتون چیکار کنم الان 70% از AC :B رو به گرفتم ولی سینک نمیشه ...
ببینم پی اس 3 هم دردسر بن شدن یا چیزی تو همین مایه ها داره؟
بعد با این وضعیت هک نصف و نیمه ای که شده میشه آنلاین بازی کرد باهاش؟

فعلا نه نداره .
بله یه عده با همین بازیهای کپی آنلاین هم بازی میکنند که با این اوصاف احتمالا بن کردنشون هم به زودی در PSN شروع میشه.
بهتر که هرچی سریع تر شروع بشه چون تو mw2 یه چیزایی می بینی که باید تو عجایب هفت گانه ثبت کرد !پس کلا این موج های بن داره به PS3 هم سرایت میکنه!!!
نمیگن اینا بازی ارجینالمون کجا بود تو این بازرا سیاه ایران حالا بازم ps3 ...ایکس باکی که قیمت بازی های ارجینالشم به لطف دوستان دوبله!!!
الان 2 بالایی ها dsn اول هست و پایینی ها برای دوم یا نه ؟این DNS ها رو به صورت دستی SET کنید توی PS3 ...
---------
- 8.8.8.8
- 8.8.4.4
- 4.2.2.1
- 4.2.2.2
- 4.2.2.3
- 4.2.2.4
- 4.2.2.5
- 4.2.2.6
مشکل بر طرف میشه !
مثلا چی!!!؟؟؟؟بهتر که هرچی سریع تر شروع بشه چون تو mw2 یه چیزایی می بینی که باید تو عجایب هفت گانه ثبت کرد !

:d:d>:d<
)