(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
منم دقیقا 2 روزه همین مشکل برام پیش اومده من 3ساله بدون هیچ مشکلی تو psn بازی میکنم نمیدونم این دیگه چه صیغه ای بود
شایان اگه درست شد به منم خبر بده
همه پیشرفت میکنن ما پسرفت

ممنون امیر جان اما مشکل اینه که این error که میده رو اینجا ننوشته . من به psn تونستم وصل بشم تو بازی که میرم واسه آنلاین یهو sign out میشم error 80028ED6 رو میده !! تو لیست نبود ! خدابخیر کنه :دی
نمیدونم چه صیغه-ایه الیار !! پارسال هم فکر کنم سرِ FIFA10 منو تو باهم به مشکل برخوردیم البته درست یادم نیست :دی

شما یه تست از Speedtest و Pingtest بگیرید حتماً! احتمالاً Pocket Loss دارید و سرعتِ کانکشنتون پایین اومده! مشکل از ISP ـتونه.

سلام چند وقته وقتی میخوام تروفی هامو سینک کنم ارور میده هر کاری میکنم درست نمیشه ، به نظرتون چیکار کنم الان 70% از AC :B رو به گرفتم ولی سینک نمیشه ...

سلام چند وقته وقتی میخوام تروفی هامو سینک کنم ارور میده هر کاری میکنم درست نمیشه ، به نظرتون چیکار کنم الان 70% از AC :B رو به گرفتم ولی سینک نمیشه ...
این قدر بزن تا بره
باید خیلی امتحان کنی اخر میشه

• Like
Reactions: .:Metallica:.
ببینم پی اس 3 هم دردسر بن شدن یا چیزی تو همین مایه ها داره؟
فعلا نه نداره .
بعد با این وضعیت هک نصف و نیمه ای که شده میشه آنلاین بازی کرد باهاش؟
بله یه عده با همین بازیهای کپی آنلاین هم بازی میکنند که با این اوصاف احتمالا بن کردنشون هم به زودی در PSN شروع میشه.

فعلا نه نداره .
بله یه عده با همین بازیهای کپی آنلاین هم بازی میکنند که با این اوصاف احتمالا بن کردنشون هم به زودی در PSN شروع میشه.

پس کلا این موج های بن داره به PS3 هم سرایت میکنه!!!
نمیگن اینا بازی ارجینالمون کجا بود تو این بازرا سیاه ایران حالا بازم ps3 ...ایکس باکی که قیمت بازی های ارجینالشم به لطف دوستان دوبله!!!

پس کلا این موج های بن داره به PS3 هم سرایت میکنه!!!
نمیگن اینا بازی ارجینالمون کجا بود تو این بازرا سیاه ایران حالا بازم ps3 ...ایکس باکی که قیمت بازی های ارجینالشم به لطف دوستان دوبله!!!
بهتر که هرچی سریع تر شروع بشه چون تو mw2 یه چیزایی می بینی که باید تو عجایب هفت گانه ثبت کرد !

سلام کسی با psn مشکلی نداره من ساین میشم بعد میپره بیرون چند هفته پیشم اینجوری شده بود واقعا چقدر بدبختیم با این اینترنت تو ایران

با سلام . اقا من تو بازی رد دد که میرم برای انلاین میره تو بازی ولی هیچ کس نیست همه جوره تنظیم کردم مودمو ولی فایده نداره خواهش میکنم یکی کمک کنه

با سلام . اقا من تو بازی رد دد که میرم برای انلاین میره تو بازی ولی هیچ کس نیست همه جوره تنظیم کردم مودمو ولی فایده نداره خواهش میکنم یکی کمک کنه
سرورهای rdr خیلی خلوتن... به خاطر اینترنت هم هست. چون من هم همین مشکل رو داشتم, ولی به دوستان خارجیم راحت جوین می شدم... ایرانه دیگه!

psn or hack

بهتر که هرچی سریع تر شروع بشه چون تو mw2 یه چیزایی می بینی که باید تو عجایب هفت گانه ثبت کرد !
مثلا چی!!!؟؟؟؟;);):d:d>:d<
خدایی با کنسول هک شده انلاین زدن هیجان چند برابر داره
(خطر بن هیجانشه بیشتر میکنه:)):)))
البته اگه بن بشن به گ.... خوری میوفتن)x)x:((

سلام خدمت دوستان PS3 باز
دوستان سوالی داشتم خدمتتون اونم اینه که بنظر شما کسی که بخواد زیاد آنلاین بازی کنه با گیم های کپی با این وضعیت بن شدن کنسول ایکس باکس تو لایو شما چه کنسولی رو پیشنهاد میدین؟ ایکس باکس یا پی اس 3؟؟؟
قرار بر بازی های ارجینال باشه که الان ایکس باکس اسلیم هست که کپی خور هم نیست و با خریدش هم از مزیت های ایکس باکس بی نصیب نمی مونیم هم از کینکت!!!

پس بنظر شما الان امن ترینشون کدومه برا بازی کردن با گیم های کپی توی لایو؟!!

پیشاپیش ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or