(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله، دقیقا اینجوری هست.

دوست عزیز مشکل از isp تونه!
منم این مشکل رو داشتم برام درستش کردن
شما زنگ بزن به isp بهشون بگو خط اینترنتتون رو کنترل کنن همزمان شما هم sign in کن و برو داخل بازی اینجوری متوجه مشکلتون میشن

اقا چند روز صبر کنید همه چی تموم بشه هنوز 25 بهمن نزدیک نشده دارند جرمون میدند لطفا بحث رو ادامه ندید چون پست های غیر مفید الکی افزایش پیدا میکنه و صفحات الکی افزایش پیدا میکنند من گفتم فقط به خاطر همین چند روز نمیتونیم وصل بشیم 22 بهمن که کم کم داره تموم میشه چند روز هم بگیریم 25 بهمن و کلا مشکل ساز میشه دیگه

ولی یکی از دوستان گفت میشه اگه تونستی یه سر اینجا بزن
تونستی یه کمکی هم به من کن مشکل قطعی کانکشن با اینترنت دارم اینه که از psn فعلا نمیتونم دانلود کنم.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=944150&postcount=1

شما بیا انجام بده ببین اگر شد خبرشه به ما هم بده
والا من تازه این پست را دیدم
یک امتحانی کن;)

سلام یه سوال؟
من همین الان AC:BH رو پلات کردم ولی میخوام برم تو اینترنت synce کنم نمیشه
رو درصد 10% گیر میکنه
قضیه چیه باید چیکار کنم:(:(:(:(
؟

بعدا دوباره امتحان کن ... !

امروز خیلی بد جور شده دیگه با DNS هم نمیشه رفت. من تا امروز ظهر راحت میرفتم ولی الان اصلا نمیشه.

با تنظیمات اصلی برید و DNS نذارید ... همینطور بنده داتک دارم و همین الان تست کردم و OK هست !...
برای شما ؟

• Like
Reactions: βehdad
با تنظیمات اصلی برید و DNS نذارید ... همینطور بنده داتک دارم و همین الان تست کردم و OK هست !...
برای شما ؟
واسه من شاتل هست ولی نمیشه هیچ مدلی . تازه با dns اون 2 تا اولی رو که دومیش internet connection هست با موفقیت ه و فقط به psn failed میده . با تنظیمات اصلی فقط اولی با موفقیته و حتی internet connection هم fail میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or