برو از قسمت update تو Settingچه جوری بریزم؟
via internet رو بزن برات پیدا میکنه و dl میکنه!
برو از قسمت update تو Settingچه جوری بریزم؟
بازيهايي كه از psn ميخريم رو ميشه ريخت روي هارد اكسترنال؟؟؟ اگه آره آيا ميشه هارد رو به يه ps3 ديگه وصل كرد و بازي كرد؟ يا ميشه بازيو از تو ps3 ريخت روي pc و در موقع نياز دوباره برگردوند به ps3 ؟
مگر میشه شما تا link را وصل کنی اون خودش میاد حتما یک جایی را اشتباه رفتی:confused:سلام
من وقتی کابل لن رو به کامپیوتر وصل می کنم اصلا local area connection نمیاد:confused:یعنی درایور لن نصب نیست:confused:اگه اره لطفا یکی بگه چجوری باید نصب کنم؟در ضمن کارت لن ام هم onboard هست.مادربرد ام هم gigabyte هست.
با تشکر از همه بچه ها
آخه من هنوز کاری نکردم که بخواد اشتباه باشه.فقط کابل لن رو به پلی استیشن و کامپیوتر وصل کردم.ولی توی network connection چیزی به اسم local area connection نمیاد:confused:مگر میشه شما تا link را وصل کنی اون خودش میاد حتما یک جایی را اشتباه رفتی:confused:
می دونم کاری نمیشه کرد ولی لازم دارم.share کردن اینترنت dial up بین PC و PS3
با Dial up کاری نمیشه کرد!
برای US بوده با Japan.که برای Canada هم میخواهن بزنن.به احتمال زیاد میخواهن Worldwideـش کنن.من فکر میکردم فقط برای اروپا PSN CARD نبوده و برای آمریکا و آسیا بوده!البته بازی سنتر آسیا رو نمیفروخته!!!
احتمالا اطلاعات غلط به دستم رسیده :biggrin1:
نوشته اومده .برای US بوده با Japan.که برای Canada هم میخواهن بزنن.به احتمال زیاد میخواهن Worldwideـش کنن.
این نوشته میاد!حالا ممکنه با یه عنوان Top بیاد.
نوشته اومده .
تو خط اول نوشته : The PlayStation Network card is now available for purchase throughout Asian territories
لينك:
http://www.psu.com/PlayStation-Network-card-released-in-Asia--a001179-p0.php
تاريخ خبر هم مال خيلي وقت پيشه
شايد.4th, 2007
اصلا نندیده بودم تا حالا نکنه این همونی هست که برای Japan هست!