(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اصلا واسه همين فرمور آخر دارم ميرم كافي :biggrin1: .در ضمن براي وارد شدن به psn بايد اكانت داشته باشيم يا نه لازم نيست . درضمن اين psn بجز دمو و خريدبازي قابليت هاي ديگري هم داره.
بله باید اکانت داشته باشی!
بله سریال و فیلم هم توش فروخته میشه و همچنین اضافه شونده های بازی ها! و تریلر بازی ها! تم و والپیپر

آقا الان شما میتونید برید psn؟
من داشتم بازی میکردم یهو پرید بیرون دیگه sign in نشد تا الان که یهو رفتم system update دیدم 2.80 اومده زدم دانلود شه درست میشه؟

آقا الان شما میتونید برید psn؟
من داشتم بازی میکردم یهو پرید بیرون دیگه sign in نشد تا الان که یهو رفتم system update دیدم 2.80 اومده زدم دانلود شه درست میشه؟
آره دوست عزیز من هم امروز که روز اولم بود می خواستم بیام نوشته بود که آخرین آپدیت 2.8 هستش. راستی یک سوال این PS3 چرا اینقدر آپدیت دوست داره:biggrin1: امروز 300 مگ از حجم من برای این کارا رفتش:biggrin1:

آره دوست عزیز من هم امروز که روز اولم بود می خواستم بیام نوشته بود که آخرین آپدیت 2.8 هستش. راستی یک سوال این PS3 چرا اینقدر آپدیت دوست داره:biggrin1: امروز 300 مگ از حجم من برای این کارا رفتش:biggrin1:
:d
میترسن یه اتفاقی بیفته ! فرتو فرت آپدیت میدن که هیچ حرکت مثبتی هم انجام نمیدند این آپدیت ها! :دی

برهان کشته ما رو این سونی :دی توهم میزنه هکرها یه وقت PS3 رو هک نکنند واسه همین .
ولی یه سری Update شاخ داره که چیزهای باحالی اضافه میکنه .
البته این آخری هم اضافه کرد مثلا اگر کسی امتحان میکرد کیفیت پخش فایل های HD بیشتر شده بود و یه سری فایل های HD رو که واسه من بعضی جاهاش شطرنجی میشد الان درست شده که خوب این خودش مزیته دیگه :دی .

آخرین ویرایش:
برهان کشته ما رو این سونی :دی توهم میزنه هکرها یه وقت PS3 رو هک نکنند واسه همین .
ولی یه سری Update شاخ داره که چیزهای باحالی اضافه میکنه .
البته این آخری هم اضافه کرد مثلا اگر کسی امتحان میکرد کیفیت پخش فایل های HD بیشتر شده بود و یه سری فایل های HD رو که واسه من بعضی جاهاش شطرنجی میشد الان درست شده که خوب این خودش مزیته دیگه :دی .
حالا نگران نباش آرش:دی
میگن 3.0 اگه باید میخواهد بترکونه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or