(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود!

images

خب بازم طبق معمول سونی داره یه Frimware جدید درست میکنه به نام 2.80 که بزودی برای DL کردن قرار میگیره . از جمله بهبود و گسترش فرمتهای نرم افزاری بر روی PLAYSTATION 3 شامل این نسخه ی جدید از بروز رسانی میشود.

حالا لينك دانش كي مياد . :confused:
ببخشين همه ي demo ها مجاني هستند يا نه. بعد اين demo ها رو كه دان ميكنيم براي هميشگي در ps3 ماندگارند يا نه . :confused:

حالا لينك دانش كي مياد . :confused:
ببخشين همه ي demo ها مجاني هستند يا نه. بعد اين demo ها رو كه دان ميكنيم براي هميشگي در ps3 ماندگارند يا نه . :confused:
تو سایت US ,EU پلی استیشن نوشته "به زودی"همین فردا شاید بیاد.
بیشتری ها که من دیدم Free بودن.

تو سایت US ,EU پلی استیشن نوشته "به زودی"همین فردا شاید بیاد.
بیشتری ها که من دیدم Free بودن.

اگه تا فردا پس فردا مياد پس صبر ميكنم . چون قرار بود امروز برم كافي با صاحب كافي صحبت كردم گفت هر موقع بيا مشكلي نيست . خوشا بحال شما كه تو خونتون adsl دارين وراحت هر موقع به اينترنت وصل ميشي . :(( شهر مارو باش يه adsl نداره.:((.پس تا فردا مياد پس من همون فردا برم.لطف كنين هر موقع اومد به ما اطلاع بدين:blushing:بعد واسه دمو كدوم قسمت برم چون وقت گشتن ندارم(چون ديگه كافي هستم وقت واسه گشت نيست)

درود!

images

خب بازم طبق معمول سونی داره یه Frimware جدید درست میکنه به نام 2.80 که بزودی برای DL کردن قرار میگیره . از جمله بهبود و گسترش فرمتهای نرم افزاری بر روی PLAYSTATION 3 شامل این نسخه ی جدید از بروز رسانی میشود.

درود ميلاد جان...

ميشه ليست ريز update هايی که شده رو بگيد اينجا اعلام کنيد...

مرسی

درود ميلاد جان...

ميشه ليست ريز update هايی که شده رو بگيد اينجا اعلام کنيد...

مرسی
والا تورج جان من هر جا رفتم برای اطلاعات بیشتر چیزی جز این
the playback quality of some PlayStation 3 format software has been improved”.
پیدا نکردم!

سلام دوستان

من امروز از Playstation Store یه تریلر بازی رو میخواستم دانلود کنم ولی ارور 80710723 میده
میشه یکی بگه این ارور برای چیست و چجوری میتونم بر طرف کنم:confused:

میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که کسی با این مشکل بر خورده یا نه

من قراره امروز برم كافي .كه هم ps3مو آپديت كنم .هم يه چندتا demo بگيرم . ((خوشابحال شما كه توخونتون adsl دارين وهرموقع به اينترنت وصل ميشيد :(. شهر ما رو باش يه adsl نداره.:mad:)) حالل سوالم ميخواستم بپرسم واسه دان demo باس كدوم قسمت برم ((چون كافي ديگه وقت واسه گشت نيست)).

براي اين كار بايد اول فرمور اخر بگيري وگرنه نميتوني تو PSN بري
بعدا كه وترد شدي از سمت چپ نوشته دان دمو يا همچين چيزي از اونجا راحت گير مياري

ولی علی جالبه بدونی این آپدیت جدید که اومد من کنسولو آپدیت نکردم و همون 2.7 بود ولی تو PSN هم رفت!!!!!

من اصلا واسه همين فرمور آخر دارم ميرم كافي :biggrin1: .در ضمن براي وارد شدن به psn بايد اكانت داشته باشيم يا نه لازم نيست . درضمن اين psn بجز دمو و خريدبازي قابليت هاي ديگري هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or