Mehrdad
کاربر سایت
دوستان یکی از بچه ها به من تو تاپیک ویتا جواب داد ولی این قسمتشو نگفت برا همین چون این بحث بیشتر مربوط به اینجاست همینجا میپرسم.
اشتراک پلاسم تموم شد.خواستم برم تو بازیه little big planet2 (که از طریق پلاس دانلود کرده بودم)گفت باید اکانتتو از نو پلاس کنی.بعد رو ایکون بازی مثلث رو زدم رفتم تو information دیدم تاریخشو زده expired که یعنی منقضی شده.ولی بقیه بازیای پلاسم مثل outlandوchop lifter hd و renegade ops و walking dead نپریده بود و اصلا تاریخ انقضا براشون نزده بود تنها اتفاقی که افتاده یود این بود که سیو های همشون پاک شده بود!
میخوام بدونم با این حساب اگه برم psn باps3البته,اون بازیای دیگمم expiredمیشن یا تا ابد باقی میمونن?
اکانتمم آمریکاست
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
تمام بازی های رایگانی که از پلاس می گیرید بعد از اتمام اشتراکتون Expire می شن و همینطور قسمت Information برای تمام بازی ها کامل نیست و تمام بازی ها اطلاعات کامل رو نشون نمی دن ! بهترین کار برای بازی هایی که Information کامل ندارند وارد شدن به بازیه که نشون بده بازی Expire شده یا نه، که 100% Expire شدن .

البته وجدانم بدرد اومد خواستم بخرمش ولی کار از کار گذشته و دیگه نمی تونم بخرمش و زده شما این رو خریدید :d خوب دیگه مجبورم با این وجدان درد dlc ها رو بگیرم :d.