Robin Hood
کاربر سایت
اولا این تبلیغ هم اگه بود ، فقط انگار تبلیغا و پستای من پاک میشه توی این فروم .
بعدشم ، مگه سایت مال منه یا از کسی پول گرفتم که بشم تبلیغ کننده ؟
در آخر هم اینکه ، من از دو سال پیش که PS3 گرفتم ، دنبال PSN CARD UK بودم و در کنار مثال شما ،، من کمترین قیمتی که برای کارت 50دلاری امریکا دیدم ، ۷۸ بوده .
فقط خواستم به همه ی بچه های این فروم .... .
اگه بازم این پست من پاک شه ، یا حتی پروفایلم حذف شه .. فقط به عنوان مهمان میام تو این فروم پست های بچه ها رو میبینم .
مجید جان اون " ارز " هستش نه عرض
دوستان چند تا سایت برای خرید کارت PSN امارات معرفی کنید. نیاز فوری دارم
دوستان من الان رفتم توي اون سايتي كه اون دوستمون نوشتن اينارو نوشته به من 512/256 اينترنت دادن اين اعداد با اينا جور در مياد؟درضمن من از طريق ران ميزنم پيگم 230 هستش اما اينجا325:-o
خواهشا يه عزيزي جواب مارو بده>:d<
پینگت رو با 4.2.2.4 میگیری 230 میده که فوق العاده عالیه.
تستت رو با یه شهر دورتر انجام بده باز بذار ببینیم چه طوریه.
ممنون
اين واسه منچستر
اينم واسه نرنبرگ
ميگم موقع اكانت ساختن مهمه كه كشورتو چي بگذاري؟مثلا من اگه يه اكانت با كشور اروپايي بسازم موقع بازي لگ كمتري داره اگه كشورمو آسيايي انتخاب كنم؟بنظرشما بهترين كشور واسه اين كه لگ كمتري داشته باشم + استوريش بازيهاي ريجن 2 رو ساپرت كنه چه كشوريه؟
گذینه ولکام بک هست اما تو اش فقط یه دونه تم است یه تم قدیمی میکرو2تا بازی رایگان PS3 و 2تا بازی رایگان PSP و 1ماه اکانت مجانی پلاس
شما وقتی وارد استور بشی به ترتیب این گزینه ها میاد
Welcome Back
Playstation Plus
new Release
.
.
.
وقتی وارد قسمت WB بشی خودش دسته بندی کرده (پلاس هم اونجا زده)
اگر هم گزینه WB واسه شما نیست به پست های قبلی مراجعه کنی دوستان گفتن چیکار کنید
شما کی اکانتتون رو ساختید ؟ یعنی تاریخ عضویت تون ؟گذینه ولکام بک هست اما تو اش فقط یه دونه تم است یه تم قدیمی میکرو
هیچی دیگه نیست
این پلاس و اینا همه این بازی ها هست
اما من فقط می تونم دمو دانلود کنم
گاهی برخی از این دموها سه روز طول میکشه اما بازی اش یه ذره است
هر کاری می کنم نمی تونم بازی کامل بگیرم شماره کارت میخواد یا کارت پی اس سه یا مستر و ویزا ای کاش یکی پیدا شه مراحل رو دقیق بگه حیف دانلود نکنیم دارم میمیرم واسه آنچارتد سه...
راهنمایی کنید... متشکرم