(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[FONT=&quot]ژورنال وال استریت خبر داد ؛ سه نفر در ارتباط با حمله به [/FONT][FONT=&quot]PSN [/FONT][FONT=&quot] دستگیر شده اند نه سارقان اطلاعات شخصی کاربرها.[/FONT]​
[FONT=&quot]در ماه آوریل هکرها وارد شبکه ی آنلاین سونی شدند و به اطلاعات شخصی و رمز عبور 77 میلیون کاربر [/FONT][FONT=&quot]PSN[/FONT][FONT=&quot]و[/FONT][FONT=&quot]Qriosity[/FONT][FONT=&quot] دسترسی پیدا کردند. اعلام شد که حمله از سوی گروه [/FONT][FONT=&quot]Anonymous[/FONT][FONT=&quot] , گروه غیر متمرکزی از هکرها که به نظر میرسد به اندازه ی اسمشان ناشناس نیستند, انجام شده است.[/FONT]​
[FONT=&quot]با توجه به گفته های نیویورک تایمز , پلیس اسپانیا امروز خبر دستگیری 3 نفر , که در ارتباط با نفوذ به شبکه سونی بوده اند را تایید کرده است. پلیس معتقد است که نه تنها در حمله به سونی بلکه در حملات دیگری علیه وبسایت های دولتی در سراسر جهان , این 3 نفر به عنوان سرگروه های محلی گروه [/FONT][FONT=&quot]Anonymous[/FONT][FONT=&quot] شناسایی شده اند.[/FONT]​
[FONT=&quot]این 3 نفر که کمتر از 30 سال سن دارند , در آلمریا, بارسلونا و والنسیا دستگیر شده و با پرداخت وصیغه آزاد شده اند. با توجه به مدارک, وصیغه ی دریافت شده مربوط به تشکیل انجمن های غیر قانونی برای حمله به وبسایت های دولتی و شرکت های بزرگ است که برای هر کدام 1 تا 3 سال زندان در نظر گرفته خواهد شد.

منبع
[/FONT]

• Like
Reactions: Naruto
دادم به يكي از بچه ها

من كه نگفتم خاك تو سر سوني با اين بازي دادنش ... گفتم حالم از بازيه به هم ميخوره ، نظر در مورد بازي هم شخصيه . اشتباه از من بود كه نرفتم 2 تا ويديو از بازي ببينم همينجور رفتم عين منگلا دانلودش كردم :d ، الانم مشكلي ندارم ، فقط ميگم كه به نظر آدم گير ندين .
من از Open World و بازي تخيلي و سوم شخص بدم مياد ، اينم نظر شخصيمه ، الان AC II هم از Store گرفتم از اونم حتما بدم خواهد اومد . ( اگه اشكالي نداره )
یعنی چی خوشت نیومده چرا توهین میکنی :)):)):)) سلیقه ای هست منم که گفتم زیاد حال نداد ولی چون مجانی بود میارزید.

اساسین چیشو گرفتی?داوینچی رو گرفتی؟

دوستان من یک اکانت اضافه دوستم و گرفتم که 2تا بازی دیگه هم بگیرم چون speed یازی میکنه ولی دیدم نمیشه ! دلیله خاصی داره ؟
من رفتم store قسمت WB بغد بازی انتخاب کردم get now زدم ولی بجای این که صفحه دانلود بار بشه و شروع به دانلود کنه یک thank you زد و بعد رفتن account manager بعد download list دیدم اونجا demo همون بازی هستش برای دانلود !! بعد بازی دوم هم رفتم زدم همین کار و کرد و این دفعه اصلاً برای بازی دوم چیزی تو download list نبود !!
ممنون میشم کسی دلیل این کار و بگه , یعنی من نمیتونم با اکانت کسی بازی دانلود کنم ؟
مرسی

دوستان من یک اکانت اضافه دوستم و گرفتم که 2تا بازی دیگه هم بگیرم چون speed یازی میکنه ولی دیدم نمیشه ! دلیله خاصی داره ؟
من رفتم store قسمت WB بغد بازی انتخاب کردم get now زدم ولی بجای این که صفحه دانلود بار بشه و شروع به دانلود کنه یک thank you زد و بعد رفتن account manager بعد download list دیدم اونجا demo همون بازی هستش برای دانلود !! بعد بازی دوم هم رفتم زدم همین کار و کرد و این دفعه اصلاً برای بازی دوم چیزی تو download list نبود !!
ممنون میشم کسی دلیل این کار و بگه , یعنی من نمیتونم با اکانت کسی بازی دانلود کنم ؟
مرسی

اگه دوستت قبلا دانلود کرده نباید بری wb . باید قسمت دانلود اکانت . و اونایی که دوستت دانلود کرده رو دانلود کنی

اون دمو خوده بازیه فقط یه آنلاک هم داره باید دان کنی 100 kb و یه dlc فک کنم (اینا مال بازی wepout

من خودم دانلود کردم مشکلی نبود

اگه دوستت قبلا دانلود کرده نباید بری wb . باید قسمت دانلود اکانت . و اونایی که دوستت دانلود کرده رو دانلود کنی

اون دمو خوده بازیه فقط یه آنلاک هم داره باید دان کنی 100 kb و یه dlc فک کنم (اینا مال بازی wepout

من خودم دانلود کردم مشکلی نبود

ممنون دوست عزیز
اره دقیقاً سه تا فایل هستش همینایی که شما گفتی.یعنی سه تارو دانلود کنم ؟
بعد این که دوستم نه اصلاً چیزی با این اکانت دانلود نکرده.
بعد من بازی دوم و چجوری دانلود کنم ؟ میزنم دانلود نمیاد تو download list بازی دوم, فقط تشکر میکنه واسه دانلود ازم !:d

ممنون دوست عزیز
اره دقیقاً سه تا فایل هستش همینایی که شما گفتی.یعنی سه تارو دانلود کنم ؟
بعد این که دوستم نه اصلاً چیزی با این اکانت دانلود نکرده.
بعد من بازی دوم و چجوری دانلود کنم ؟ میزنم دانلود نمیاد تو download list بازی دوم, فقط تشکر میکنه واسه دانلود ازم !:d

آره هر سه تا رو دانلود

و اینکه اگه توو لیست دانلودت فقط یه بازی هست پس باید بازی دوم رو از wb دانلود کنی

در کل اگه بازی رو انتخاب هم کرده باشی و ارور داده باشه میاد توو اون قسمت اکانت

حالا میخوای برو توو store و از بالا سمت راست صفحه برو توو دانلود هایی که انحجام شده اونحا دقیق معلومه

بعضی بازی هایی هستند, مثل L.A.Noire (که کد DLC همراهشه) و یا KILLZON 3 پک کالکتور (که همراهش کد برای دانلود یکسری آیتم داره) .

این کدهای DLC و یا آیتم های اضافه مثل تم رو میشه با رفتن به سایت PSN توسط کامپیوتر دانلود کرد ؟و یا فقط با خود PS3 و با وصل شدن به PSN میشه دانلود این موارد رو انجام داد؟

اون لينكي كه واسه تغيير پس ميده فكر كنم تا 3 ساعت اگه اشتباه نكنم اعتبار داره ، يه بار ديگه بايد بري تو كار عوض كردن تا يه لينك ديگه بده ، لينك جديد بده احتمال %90 درست بايد باشه .

ممنون رفتم دان كنم ديدم بازيهاش متفاوته با اكانت اروپايي فقط wipout يكسان بود:-o

میشه از 2تا هارد همزمان استفاده کرد که بشه مثلا چیزی دانلود میکنم رو هرکدوم بخوام بریزم؟(اکسترنال یا اینترنال بودنش برام فرقی نمیکنه)(فقط نمیخوام اطلاعاتم دست بخوره)
دمت گرم پیشاپیش>:d<

نه نمیشه فقط میتوانی از یک هارد استفاده کنی
چون اگر هاردت را عوض کنی بهت میگه هارد جدید را باید حتما فرمت بشه و بعد شناسایش میکنه
ولی بعداز این کار دیگه به فرمت احتیاج نیست و دیگه هارد قدیمی را هم نمیشناسه اون هم باید درباره فرمت کنی:|

آره هر سه تا رو دانلود

و اینکه اگه توو لیست دانلودت فقط یه بازی هست پس باید بازی دوم رو از wb دانلود کنی

در کل اگه بازی رو انتخاب هم کرده باشی و ارور داده باشه میاد توو اون قسمت اکانت

حالا میخوای برو توو store و از بالا سمت راست صفحه برو توو دانلود هایی که انحجام شده اونحا دقیق معلومه

رفتم برای بازی دوم دیدم نه تو لیست دانلود account manager هست و نه اینجایی که شما گفتی , خیلی عجیبه آخه توی WB هم زده 2 تا بازی گرفتی و expire کرده من و !
هیچ راحی نداره درستش کنم ؟
مرسی

نه نمیشه فقط میتوانی از یک هارد استفاده کنی
چون اگر هاردت را عوض کنی بهت میگه هارد جدید را باید حتما فرمت بشه و بعد شناسایش میکنه
ولی بعداز این کار دیگه به فرمت احتیاج نیست و دیگه هارد قدیمی را هم نمیشناسه اون هم باید درباره فرمت کنی:|
خب یعنی بسوزم و بسازم؟:(
پس هیچ راهی نیست هارد رو ارتقاع بدم طوری که بازِی PSN هام نپره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or