(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تایید میشه ! اینفیموس همین الانشم خیلی جذابیت داره !!! برید بازی های هم سبکشو ببینید حتی الانم چیز زیاد خاصی نیست !!!

بچه ها یوزرای ژاپن هنوز نمیتونن وارد استور بشن ؟ من هر چی میرم مینویسه داره تعمیر میشه اینا نمیدونید جریان چیه ؟

wooow چی مگی برادر من اون بازی یکی از بهترین بازی های اون سبکه زمانه خودشه
البته حقم دارید دسته سونی بسوزه بااین کارش اگه براش پول می دادید الان یه چیزه دیگه می گفتید فک کنم شما با prototype حال کنید.

prototype رو یه زمانی روی x360 بازی کردم بد نبود ولی شاخ نبود حداقل آزادی عمل توش خیلی بیشتر از infamous بود ...inafamous در حد انتظاری که من داشتم نبود به نظرم یکی از انحصاریای ضعیف سونی هستش ..... البته من کلا با سبک بازیهای تخیلی حال نمیکنم

اکانت مال کجاست ؟ :d
دادم به يكي از بچه ها
البته حقم دارید دسته سونی بسوزه بااین کارش اگه براش پول می دادید الان یه چیزه دیگه می گفتید فک کنم شما با prototype حال کنید.
اسب پیشکشی رو که دندون نمیشمورن.من که بدم نیومد بگی نگی حال داد.
من كه نگفتم خاك تو سر سوني با اين بازي دادنش ... گفتم حالم از بازيه به هم ميخوره ، نظر در مورد بازي هم شخصيه . اشتباه از من بود كه نرفتم 2 تا ويديو از بازي ببينم همينجور رفتم عين منگلا دانلودش كردم :d ، الانم مشكلي ندارم ، فقط ميگم كه به نظر آدم گير ندين .
من از Open World و بازي تخيلي و سوم شخص بدم مياد ، اينم نظر شخصيمه ، الان AC II هم از Store گرفتم از اونم حتما بدم خواهد اومد . ( اگه اشكالي نداره )

• Like
Reactions: ar93
اولا من تازه می خوام کارت بگیرم .
بازیم Mortal Kombat-Region2 هست . یه اکانت از اول که PS3 رو خریدم ، ساختم با آدرس کالیفرنیا . برای این بازی ، یه یوزر جدید توی خود کنسول ساختم و باهاش یه اکانت جدید با آدرس نروژ (به دلایلی) ساختم . و کلی تروفی با همین یوزر دوم از Mortal Kombat گرفتم .
حالا که توی PS Storeام همه چی با واحد پول نروژ نشون داده میشه ، می خوام قید تروفی ها رو بزنم و یه یوزر و اکانت جدید بسازم که Storeام درست و معمولی تر شه و بتونم برای بازی های آینده ای که رجیون دوشون توی بازار راحت تر پیدا میشه ، بدون دردسر DLC بگیرم .
ولی سوالم اینه که اگه با اکانتی که خواهم ساخت ، DLC از Mortal Kombat یا هر بازی دیگه بگیرم ، با یوزر اولی که بخوام Mortal Kombat بازی کنم ،، بازیم بدون DLC اجرا میشه ؟
سوال دیگه هم اینه که آدرس رو از شهری از انگلستان که بدم ، Zip Code اجباری ازم می خواد ؟ ، آخه فکر کنم بریتانیا Zip Code نداره . میشه Po Box رو بجاش بنویسم ؟
و اینکه من باید کارتی بگیرم که بهاشو به پوند نوشته باشه ، نه ؟

آخرین سوال :
منظور از master account/user یا sub account/user چیه . یه کم در موردش توی net خوندم ، ولی میخوام بدونم بهترین حالت برای اینکه از DLCها یا اجازه های دانلود یا تروفی ها بهره برد ولی saveهای هر بازی تداخل نداشته باشه ، چیه ؟

ممنون که جواب درست و حسابی به سوال های درست و حسابی میدید بچه ها .
شما چون بازیت R.2 هست باید اون DLCــی که میخوای دانلود کنی از اکانت اروپا یا امارات باشه.مثلا با اکانت انگلیس باید دانلود کنی تا بتونی از DLC تو بازی استفاده کنی! واحد پول انگلیس هم چون پوند هست شما باید کارت انگلیس بگیری که پونده!
بعد وقتی DLC رو دانلود کردی تو همه ی یوزرها قابل استفاده هست؛یعنی میتونی با اون اکانت کالیفرنیا هم بازی کنی!
در مورد Zip هم اگه ازت چیزی خواست 00000 بزنی فکر کنم قبول کنه . موفق باشی ;)

ای بابا هاردم پر شد:))
بچه ها راهی هست که بشه از 2هارد همزمان استفاده؟
یا یه هارد اکسترنال بگیرم بازی PSN هارو اونجا دانلود کنم؟:(
کلا هر راحلی بجز پاک کردن اطلاعات دارید بگید ممنون میشم:x

ای بابا هاردم پر شد:))
بچه ها راهی هست که بشه از 2هارد همزمان استفاده؟
یا یه هارد اکسترنال بگیرم بازی PSN هارو اونجا دانلود کنم؟:(
کلا هر راحلی بجز پاک کردن اطلاعات دارید بگید ممنون میشم:x
اگه قابله ارتقا هست ارتقا بده
وگر نه جا بازکن .پاک کن.

• Like
Reactions: βehdad
دوستان من دو تا اكانت دارم اكانت اصليم كه ريجن 2 هست دو تابازي يه ذره دان كردم ديگه ميگه مهتلش تموم شده
اكانت ديگرم واسه آسياست ريجن 3 هستش نميگذاره با خود كنسول پسورد رو عوض كنم همش ايميل ميفرسته منم هرچي ميزنم كه عوض كنه اين پيامو ميده The password reset request timed out.
هرچي هم رفرش ميكنم درست نميشه ميترسم مهلتش تموم بشه ما نتونيم بازيارو دان كنيم:-s:(:-s

خوب شما سوالتت را بپرس تا خودم جواب بدم اگر توانستم :-/:d

میشه از 2تا هارد همزمان استفاده کرد که بشه مثلا چیزی دانلود میکنم رو هرکدوم بخوام بریزم؟(اکسترنال یا اینترنال بودنش برام فرقی نمیکنه)(فقط نمیخوام اطلاعاتم دست بخوره)
دمت گرم پیشاپیش>:d<

آخرین ویرایش:
دوستان من دو تا اكانت دارم اكانت اصليم كه ريجن 2 هست دو تابازي يه ذره دان كردم ديگه ميگه مهتلش تموم شده
اكانت ديگرم واسه آسياست ريجن 3 هستش نميگذاره با خود كنسول پسورد رو عوض كنم همش ايميل ميفرسته منم هرچي ميزنم كه عوض كنه اين پيامو ميده The password reset request timed out.
هرچي هم رفرش ميكنم درست نميشه ميترسم مهلتش تموم بشه ما نتونيم بازيارو دان كنيم:-s:(:-s
اون لينكي كه واسه تغيير پس ميده فكر كنم تا 3 ساعت اگه اشتباه نكنم اعتبار داره ، يه بار ديگه بايد بري تو كار عوض كردن تا يه لينك ديگه بده ، لينك جديد بده احتمال %90 درست بايد باشه .

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or