(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی با حاله کار سونی بازیINFAMOUS 2تا اومد گذاشتش تو سرورا برای دانلود از PSN قیمتش هم فضایی هست
حجمش هم 15 گیگ این برای اولین باره چنین کاری مکنه یا ممکنه کار همیشه گیش بشه یعنی موقعی اومدنه UC3 هم می خواد اونو برای خرید از STORE بذاره؟

دیگه کم کم میخوان مردم رو عادت بدن که از دیسکها استفاده نکنن..... فکر نمیکنم توی نسل بعد شاهدی چیزی به عنوان دیسک باشیم..... ==== بدبخت شدیم :( :( :(

خیلی با حاله کار سونی بازیINFAMOUS 2تا اومد گذاشتش تو سرورا برای دانلود از PSN قیمتش هم فضایی هست
حجمش هم 15 گیگ این برای اولین باره چنین کاری مکنه یا ممکنه کار همیشه گیش بشه یعنی موقعی اومدنه UC3 هم می خواد اونو برای خرید از STORE بذاره؟

قیمتش چقدره؟

جدیدا سرعت دانلودم با ps3 خیلی پایین اومده ولی با pc راحت تمام پهنای باند رو میکشم!از اساتید کسی میدونه مشکل چیه یا چه جوری این مشکل رو میشه حل کرد؟
ممنون

قیمتش چقدره؟
من اکانتم اروپاست و قیمتش 49.99 پوند هست جهانیش اینقدر ولی تو ایران می شه
35 پوندی+25پوندی=پوند که می شه 60 پوند =حدود 120تومن psn card در می یاد و حجمه دانلود یه 20گیگ پارس آنلاین 40 تومن کلا 160 آب می خوره پات با یه 10 پوندی اضاف
دیسک بصرفه تره.

تقریبا قیمت همین دیسکیش در میاد . آمریکا 50 دلاری 65 هست و 10 دلاری هم 18 میشه 82 اینا فرقش اینه که کسی ریجن 1 اکانتش باشه اونوقت بازیش هم 1 حساب میشه اگه 1 بخواد . ولی اگه کسی کردیت داشته باشه قیمتش خوب در میاد ولی در کل قیمتش قیمت جهانی هست و طبیعی هست . ;)
پوند به صرفه نیست . و نسبت به آمریکا گرون تر در میاد که فکر میکنم به خاطر کمیاب بودنش هست البته جدا از ارزش بیشتر پوند میگم ها .

سلام , دوستان این وضعیت پینگ ماست,
میشه در زمینه آنلاین یه کارایی کرد یا نه؟
در ضمن سرعت دانلودم 50-55 ــه .

155555555555555555555555555.png

چرا نشه. بیشتر بازیا رو (77.45%) میتونی آنلاین بازی کنید:d
خدا خیرت بده,یه جوون رو خوشحال کردی:d
میخوام بزنم تو کار تروفی:dزانوی غم بقل گرفته بودم این تروفیهای آنلاین بازیهارو چکار کنم.
پس یه تابستون آنلاین توراهه:d

این تریلرای E3 که تو PSN گذاشتن کسی تونسته DL کنه ؟ من رو دانلود میزنم یه صفحه سیاه میاد ...
من دوپارت اول رو دان کردم هیچ مشکلی نداره پارت سومم داره دان میشه

اره بعد از ریست اونو میزنه چون برا Store هست :d
دوباره از صفحه اصلی log کنید درست میشه ;)

نمیشه که!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or