aidin0000
کاربر سایت
اینجا رو یه سر بزن PSN CARD 50 UEA
ممنون ولی 20 تایی می خوام
اینجا رو یه سر بزن PSN CARD 50 UEA
سلام دوستان,
یک سوال واسم پیش اومده,
من اکانتم ریجن 2 هست,
بخوام آنلاین بزنم,
بعضی بازی هام ریجن 1,
یعنی با بازی های ریجن 1کم نمیتونم آنلاین بزنم؟
راستی پینگ با 4.2.2.4 دوباره تست گرفتم,160 فکر کنم (نسبت به قبل چه قدر بهتره؟قبلا"300اینا بود)خوبه دیگه نه؟سرعت دانلودم 50-60
اقا راحت میتونی انلاین بازی کنی بازیت هر ریجنی که میخاد باشه باشه فقط زمان DLC گرفتن باید بازیت با ریجن اکانتت یکی باشه !
سرعت و پینگ ت هم خوبه و نسبت به قبل عالیه ولی اگر کاربر حجمی هستی بازی نکنی بهتره چون خودتم متوجه نمیشه یهو دیدی کل حجم ت رفت :d !
ممنون از شما،
يك سوال ديگه زهنم رو مشغول كرده،اگر توى دستگاه چنتا يوزز داشته باشيم و مسلماً تروفي اينها باهم يكي نيست،اگر من مثلا با يوزر ديگرى آيدي psn ام رو باز كنم تروفي هايي كه ماله خودم نيست ولي ماله همين يوزريه كه باهاش بالا اومدم باهتروفي هاي قبلي اضافه ميشه؟
به هیچ عنوان نمیتونید آنلاین بازی کنید تا زمانی که کنسول شما کپی خور هست !دوستان یکی من رو راهنمایی کنه . من که الان کنسولم کپی شده به هیچ هنوان نمی تونم آنلاین بازی کنم یا بازی از روی هارد یا به صورت ارجینال اجرا کنم
بله ربط داره پینگ یعنی سرعت توی اینترنت چنده و اگر مثلا شما پینگت شماراش 200 باشه برای انلاین خیلی خوبه و هر چی این شماره پایین باشه شما میتوانید راحتر بازی کنیددرود
پینگ چیه؟چه ربطی به PSN داره؟چند باشه خوبه؟(:d)
خوب برای خارج کردن از حالت کپی راهی وجود داره
درود
پینگ چیه؟چه ربطی به PSN داره؟چند باشه خوبه؟(:d)
دوستان یکی من رو راهنمایی کنه . من که الان کنسولم کپی شده به هیچ هنوان نمی تونم آنلاین بازی کنم یا بازی از روی هارد یا به صورت ارجینال اجرا کنم
خوب برای خارج کردن از حالت کپی راهی وجود داره