(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان,
یک سوال واسم پیش اومده,
من اکانتم ریجن 2 هست,
بخوام آنلاین بزنم,
بعضی بازی هام ریجن 1,

یعنی با بازی های ریجن 1کم نمیتونم آنلاین بزنم؟
راستی پینگ با 4.2.2.4 دوباره تست گرفتم,160 فکر کنم (نسبت به قبل چه قدر بهتره؟قبلا"300اینا بود)خوبه دیگه نه؟سرعت دانلودم 50-60

سلام دوستان,
یک سوال واسم پیش اومده,
من اکانتم ریجن 2 هست,
بخوام آنلاین بزنم,
بعضی بازی هام ریجن 1,

یعنی با بازی های ریجن 1کم نمیتونم آنلاین بزنم؟
راستی پینگ با 4.2.2.4 دوباره تست گرفتم,160 فکر کنم (نسبت به قبل چه قدر بهتره؟قبلا"300اینا بود)خوبه دیگه نه؟سرعت دانلودم 50-60

اقا راحت میتونی انلاین بازی کنی بازیت هر ریجنی که میخاد باشه باشه فقط زمان DLC گرفتن باید بازیت با ریجن اکانتت یکی باشه !
سرعت و پینگ ت هم خوبه و نسبت به قبل عالیه ولی اگر کاربر حجمی هستی بازی نکنی بهتره چون خودتم متوجه نمیشه یهو دیدی کل حجم ت رفت :d !

اقا راحت میتونی انلاین بازی کنی بازیت هر ریجنی که میخاد باشه باشه فقط زمان DLC گرفتن باید بازیت با ریجن اکانتت یکی باشه !
سرعت و پینگ ت هم خوبه و نسبت به قبل عالیه ولی اگر کاربر حجمی هستی بازی نکنی بهتره چون خودتم متوجه نمیشه یهو دیدی کل حجم ت رفت :d !

ممنون از شما،
يك سوال ديگه زهنم رو مشغول كرده،اگر توى دستگاه چنتا يوزز داشته باشيم و مسلماً تروفي اينها باهم يكي نيست،اگر من مثلا با يوزر ديگرى آيدي psn ام رو باز كنم تروفي هايي كه ماله خودم نيست ولي ماله همين يوزريه كه باهاش بالا اومدم باهتروفي هاي قبلي اضافه ميشه؟

ممنون از شما،
يك سوال ديگه زهنم رو مشغول كرده،اگر توى دستگاه چنتا يوزز داشته باشيم و مسلماً تروفي اينها باهم يكي نيست،اگر من مثلا با يوزر ديگرى آيدي psn ام رو باز كنم تروفي هايي كه ماله خودم نيست ولي ماله همين يوزريه كه باهاش بالا اومدم باهتروفي هاي قبلي اضافه ميشه؟

اگه هر دو یوزر قبلا به psn کانکت شدن اصلا نمیشه اینکارو کرد ولی اگه یه یوزر ارید که به psn قبلا کانکت نشده و اکانتتون رو توی این وارد کنید تروفی ها اضافه میشه

دوستان یکی من رو راهنمایی کنه . من که الان کنسولم کپی شده به هیچ هنوان نمی تونم آنلاین بازی کنم یا بازی از روی هارد یا به صورت ارجینال اجرا کنم

دوستان یکی من رو راهنمایی کنه . من که الان کنسولم کپی شده به هیچ هنوان نمی تونم آنلاین بازی کنم یا بازی از روی هارد یا به صورت ارجینال اجرا کنم
به هیچ عنوان نمیتونید آنلاین بازی کنید تا زمانی که کنسول شما کپی خور هست !

درود
پینگ چیه؟چه ربطی به PSN داره؟چند باشه خوبه؟(:d)
بله ربط داره پینگ یعنی سرعت توی اینترنت چنده و اگر مثلا شما پینگت شماراش 200 باشه برای انلاین خیلی خوبه و هر چی این شماره پایین باشه شما میتوانید راحتر بازی کنید

خوب برای خارج کردن از حالت کپی راهی وجود داره

بله راهی که هست شما باید اول دستگاهتون را فمرت کنید و بعدش ابدیت کنی و اصلا دیگه نباید دیگه هکش کنید

درود
پینگ چیه؟چه ربطی به PSN داره؟چند باشه خوبه؟(:d)

پینگ به معنی زمانی است که طول می کشد یک داده از یک مبدا مشخص به یک مقصد مشخص دیگه transfer شود.مثلا کسی که از کرج تست پینگ خود را با یک شهری مثل کالیفرنیا می گیرد و عدد 200 بر میگردد یعنی 200 میلی ثانیه (0.20 ثانیه) طول میکشد که دستوری رو ارسال کند و جواب ان به سیستمش برگرده.:d

نه نمیشه اگه شناسایی کنن که می کنن بن میشید

خوب برای خارج کردن از حالت کپی راهی وجود داره

زیاد وارد نیستم تو این مورد ولی دوستای من واسه ی اینکار اون برنامه ی multi man رو پاک کردن وصل شدن و مشکلی هم ندارن.

سلام
نمیدونم چی کنم بینگم گاهی تو لندن خوبه گاهی تو امارات
راستی توی این سایت امارات نیست من حدسی میزنم
سایت دیگه ای ندارین??
تو کجا اکانت بسازم که کارتشم ارزون باشه وراحت گیر بیاد و امکاناتشم بالا باشه سرعتشم عالی باشه :((:((
تو رو خدا یه راهنمایی کلی بکنین روشن بشم :x

من كنسولم رو وسط قطعي شبكه سوني خريدم و اكانت psn رو بعد از قطعي ها ساختم و نميتونم از بازي هاي welcome back استفاده كنم فقط چند تا دمو بود و يك تم كه ازش استفاده كردم و گرفتمشون
يكي از دوستان لطف كرد و اكانتش رو بهم داد كه بتونم از اكانت اون استفاده كنم و باز هاي ارجينال و كامل رو دانلود كنم ولي متاسفانه وقتي ميخوام وارد اكانت بشم خطا ميگيره كه دستگاه شما نميتونه با اكانت نفر ديگه اي وصل بشه
چطوري اين مشكل رو برطرف كنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or