(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از این شرکت هیچی بعید نیست! به قول بچه ها یه روزی!! حالا من موندم اگه هم وصل شه امکانش هست که با باگ وصل شه! مثلا یهویی داریم بازی میکنیم!.... فیت!
نه مشکلی نیست شاید بهتر نشده باشه ولی بدتر هم نشده توی بدترین حالت ما با یک psn عینه قبل روبرو خواهیم بود البته با امنیت بیشتر !;)

اگه یک نفر یه لینک بزاره اینجا که سونی رسما اعلام کرده باشه که در تاریخ 5 می PSN وصل میشه،من اسممو عوض میکنم،مشکل ما مشکل ترجمه و ضعف انگلیسیه

گفته بودن تو این هفته راه اندازی میشه..

دوستان این رو خطاب به کس خاصی نمی گم ولی اینقدر سطحی نگر نباشید .
الان چیز های مهمتری نسبت به اینکه شما 2 هفتست بازی نکردید در میون هست ;)

اینکه PSn دوباره بالا بیاد هیچ ربطی به اطلاعاتی که قبلا دزدیده شده نداره!اون بحثش جداست.
چیزی که هست اینه که نمیدونم چرا سونی داره این مسئله ی PSN رو کش میده و سرورهارو بالا نمیاره.خودشون گفته بودند که میخوان سیستم رو کاملا بازسازی کنن و فکر کنم این زمان برای از نو ساختن شبکه ی PSn کافی بوده باشه...هرچند که به نظر خودم احتمالا تا جمعه شب شبکه دوباره راه میوفته ولی اینکه سونی تو این زمان که همه دارن بهش انتقاد میکنن سایتش رو update نمیکنه عجیبه!!؟! :-/

خوب بلاخره از ایرلند یه بخاری بلند شد!
صفحه فیس بوک ایرلند "Sony PlayStation Ireland" یه پست داده با این مضمون:

I know you are still eagerly awaiting news on when PSN will be back up & feel we have been very quiet. The only reason for this is we don't want to disappoint you further by giving any info unless it is 100% confirmed. Unfortunately we still dont have a confirmed date for when PSN will resume but please believe us when we say we are working around the clock and will share any further news with you as soon as we can.

ترجمه اش این میشه:

ما میدونیم که شما بی صبرانه منتظر خبری از بازگشت psn هستید و احساس می کنید که ما زیادی سکوت کرده ایم.
تنها دلیل این سکوت این است که ما نمیخواهیم با دادن خبری که ۱۰۰٪ تایید نشده است شما را نا امید کنیم.
متاسفانه ما هنوز تاریخ دقیقی برای بازگشت psn نمیتونیم اعلام کنیم اما خواهشا هنگامی که میگوییم ما هر ساعت
مشغول کار و تلاش هستیم ما را باور کنید.
خبرهای جدید تر را در اولین فرصت ممکن در اختیار شما قرار می دهیم.

فهمیدین ؟ :دی باورشون کنین
انقدر هم غُر نزنین

• Like
Reactions: dr.ice
مطمئن باشید سونی بیشتر از ما داره انتظار میکشه که هر چه زودتر شبکه راه بیفته چون هر ساعت که میگذره داره ضرر می کنه.
شما هم لطفا اصلا دیگه در این باره بحث نکنید!!! آخه بحث الکی به چه درد می خوره؟ مثلا ما اینجا بزنیم تو سر خودمون psn زودتر وصل میشه؟ :d اصلا بهش فکر نکنید.. اینطوری هم زودتر میگذره هم فکرتون مشغول نیست :)

به نظر منم همینطور هست سونی داره ضرر میکنه پس خودشم از ما بیشتر دوست داره وصل بشه .ولی برای وصل شدنش هم چون مدت زیادی هست که psn قطع حتما روزش رو خودش اعلام میکنه به سایت های دیگه نمیشه اعتماد کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or