jimrako1
کاربر سایت
آره راست میگی فکر خوبیه !میگم از این به بعد قبل از قطعی psn یه چند تایی بازی تو دانلود منیجر بذارین اگه قطع شد بیکار نباشید.خود من نسخه ترایل swarm رو گذاشتم دانلود شه.
آره راست میگی فکر خوبیه !میگم از این به بعد قبل از قطعی psn یه چند تایی بازی تو دانلود منیجر بذارین اگه قطع شد بیکار نباشید.خود من نسخه ترایل swarm رو گذاشتم دانلود شه.
این قطع شدن تقصیر سونی که نیست ازش شاکی بشین تقصیر امنیت psn . کار این هکر های لعنتیه که هم مارو از آنلابن بازی کردن انداختن و هم واسه خیلیا بازار بازیهای کپی ps3 رو باز کردن که ماشالا هزار ماشالا هم کم سود نکردن .)x
هکرا اگه دستم بهتون نرسه
میگم از این به بعد قبل از قطعی psn یه چند تایی بازی تو دانلود منیجر بذارین اگه قطع شد بیکار نباشید.خود من نسخه ترایل swarm رو گذاشتم دانلود شه.
میگم چه طوره قبل از قطعی PSN چندتا سنگ جمع کنیم بشینیم با هم یک قول دو قول بازی کنیم..!
مگه چی کرده که سونی رو میخوای! جز اینکه نارحت شدیم!میخوامت سونی واسه همین صبر میکنم تا psn وصل شه![]()
من تو پست قبلیم گفتم اینا ملت رو گزاشتن سر کار فقط یه چیزی گفتن که 5 may وصل میشه که ملت یه چند روز سرشون گرمه این خبرها باشه 5 may هم اومد خبری نشد دیگه داره تو کتاب رکوردها اسم سونی و psn ثبت میشه هفته ی دیگه میشه دقیقآ 1 ماه فقط میشه گفت NICE همین.اون وقت Live کلا 2 هفته مورد داشت و بر طرف شد هنوز سونی کاری نکرده حتی به ما حق نمی ده که سوال کنیم کی.؟؟!!چون اصلا هیچ جوابی نمی دن تو هیچ فروم رسمی تازه تو پستی تو همین سایت خوندم که سونی اعلام کرده با email بهتون خبر میدیم هر وقت psn وصل بشه..!جالبه.!
حالا اون بنده خدا پست اشتباهی داد گفت 5 may هیچ کدوم از مسئولین سونی نباید پاسخگو باشن.؟؟!!اصلا بیان بگن 1 ماه دیگه حداقل جواب بدن نکه یهو 1ماه برن پیداشون نشه.!!این یه جور بی احترامی به اون بد بختی که فقط ps3 خریده تا online بازی کنه..!!حالا گفتن از 5 mayبه بعد.!!!معلوم میشه که سر کاریم یا نه...!!عزیزم هیچ جا اعلام نشده بود که 5 می درست میشه،اشتباه اون دوستمون اومد اینجا نوشت که 5 می همرو به درد سر انداخت،طی متنی که اون روز گداشتم از 5 می یه مدت حدود 1 هفته اعلام کردن که وصل میشه...