(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این قطع شدن تقصیر سونی که نیست ازش شاکی بشین تقصیر امنیت psn . کار این هکر های لعنتیه که هم مارو از آنلابن بازی کردن انداختن و هم واسه خیلیا بازار بازیهای کپی ps3 رو باز کردن که ماشالا هزار ماشالا هم کم سود نکردن .)x
هکرا اگه دستم بهتون نرسه

هکر ها اگر سرورها رو هم منفجر میکردن می شد 3 روزه سرور های جدید اضافه کرد..
سونی به خاطر این داره قضیه رو کش میده که اول یک طوری بازسازی کنه که دیگه هکر ها نتونن نفوذ کنن و از هر لحاظ امن باشه و دوم اینکه میخواد ببینه هکرها تا کجا نفوذ کردن و چقدر بهش ضربه زدن..

میگم از این به بعد قبل از قطعی psn یه چند تایی بازی تو دانلود منیجر بذارین اگه قطع شد بیکار نباشید.خود من نسخه ترایل swarm رو گذاشتم دانلود شه.

میگم چه طوره قبل از قطعی PSN چندتا سنگ جمع کنیم بشینیم با هم یک قول دو قول بازی کنیم..!

خب سونی دیروز مدعی این شده بود که فایلی رو رو سرور هاش پیدا کرده که مربوط میشه به گروه Anonymous و توی اون We are legion نوشته شده .

Sony tells Congress: “Anonymous” file found on server

خب قضیه پیچیده تر از این حرف هاست امروز گروه Anonymouse این اتهام رو رد کرده .
گروه Anonymous دزدیدن اطلاعات کریدت کارت های PSN رو رد کرده !

Anonymous denies lifting credit card details from PSN

خلاصه ی متن :

گروه Anonymous اعلام کرده:
که حمله ی 2 هفته پیش به PSN کار آن ها نبوده و این اتهام را رد می کنند و هیچ مسولیتی در این قبال ندارن .
کنگره آمریکا به آن ها گفته که ما فایلی رو روی سرور های PSN قبل از Down شدن پیدا کردیم که توی اون We are legion نوشته شده بوده .
Anonymouse :
اگر یک تحقیق درست انجام شود مشخص می شود ما نقشی در این حمله نداریم .
گروه ما روی اینجور حملات تمرکز نمی کند و به هیچ وجه دست به دزدیدن اطلاعات کریدت کارت ها نمی زنه . ما هیچگاه به حریم شخصی و اطلاعات خصوصی مردم دخالت نمی کنیم و هیچوقت حملاتی که به شرکت های بزرگ و دولتی انجام دادیم بر سر هدف های مالی نبوده .

من تو پست قبلیم گفتم اینا ملت رو گزاشتن سر کار فقط یه چیزی گفتن که 5 may وصل میشه که ملت یه چند روز سرشون گرمه این خبرها باشه 5 may هم اومد خبری نشد دیگه داره تو کتاب رکوردها اسم سونی و psn ثبت میشه هفته ی دیگه میشه دقیقآ 1 ماه فقط میشه گفت NICE همین.اون وقت Live کلا 2 هفته مورد داشت و بر طرف شد هنوز سونی کاری نکرده حتی به ما حق نمی ده که سوال کنیم کی.؟؟!!چون اصلا هیچ جوابی نمی دن تو هیچ فروم رسمی تازه تو پستی تو همین سایت خوندم که سونی اعلام کرده با email بهتون خبر میدیم هر وقت psn وصل بشه..!جالبه.!

من تو پست قبلیم گفتم اینا ملت رو گزاشتن سر کار فقط یه چیزی گفتن که 5 may وصل میشه که ملت یه چند روز سرشون گرمه این خبرها باشه 5 may هم اومد خبری نشد دیگه داره تو کتاب رکوردها اسم سونی و psn ثبت میشه هفته ی دیگه میشه دقیقآ 1 ماه فقط میشه گفت NICE همین.اون وقت Live کلا 2 هفته مورد داشت و بر طرف شد هنوز سونی کاری نکرده حتی به ما حق نمی ده که سوال کنیم کی.؟؟!!چون اصلا هیچ جوابی نمی دن تو هیچ فروم رسمی تازه تو پستی تو همین سایت خوندم که سونی اعلام کرده با email بهتون خبر میدیم هر وقت psn وصل بشه..!جالبه.!

عزیزم هیچ جا اعلام نشده بود که 5 می درست میشه،اشتباه اون دوستمون اومد اینجا نوشت که 5 می همرو به درد سر انداخت،طی متنی که اون روز گداشتم از 5 می یه مدت حدود 1 هفته اعلام کردن که وصل میشه...

عزیزم هیچ جا اعلام نشده بود که 5 می درست میشه،اشتباه اون دوستمون اومد اینجا نوشت که 5 می همرو به درد سر انداخت،طی متنی که اون روز گداشتم از 5 می یه مدت حدود 1 هفته اعلام کردن که وصل میشه...
حالا اون بنده خدا پست اشتباهی داد گفت 5 may هیچ کدوم از مسئولین سونی نباید پاسخگو باشن.؟؟!!اصلا بیان بگن 1 ماه دیگه حداقل جواب بدن نکه یهو 1ماه برن پیداشون نشه.!!این یه جور بی احترامی به اون بد بختی که فقط ps3 خریده تا online بازی کنه..!!حالا گفتن از 5 mayبه بعد.!!!معلوم میشه که سر کاریم یا نه...!!

از این شرکت هیچی بعید نیست! به قول بچه ها یه روزی!! حالا من موندم اگه هم وصل شه امکانش هست که با باگ وصل شه! مثلا یهویی داریم بازی میکنیم!.... فیت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or