(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:)) حرفی نزده بودن
راجب ژاپن گفته بودن که اون وصل شده انگار!
Posted on 28 April by Nick Caplin – Head of Communications, SCEE

some services up and running within a week from yesterday

این معنیش چیه؟تو بلاگ رسمی اطلاع رسانی پلی استیشن واسه اروپاس.این 4 می که از زیر بته در نیومده :d .

آخرین ویرایش:
Posted on 28 April by Nick Caplin – Head of Communications, SCEE

some services up and running within a week from yesterday

این معنیش چیه؟تو سایت رسمی اطلاع رسانی پلی استیشن وا اروپاس.این 4 می که از زیر بته در نیومده :d .

حالا چرا داد میزنی عزیز من :دی
این رو ندیده بودم :دی
within a week :دی
حالا یکی دو روز اینور اونور غصه نداره

حالا چرا داد میزنی عزیز من :دی
این رو ندیده بودم :دی
within a week :دی
حالا یکی دو روز اینور اونور غصه نداره
خیلیم غصه داره.میدونی آدرنالین آنلاینت مختل بشه یعنی چی:biggrin1:
اخه مشکل اینجاست که دیگه هیچکس به حرفهای مسئولان سونی اعنماد نداره.شاید دو سه روزه دیگه هم بگن دو سه روزه دیگه وصل میشه.تاحالا تو عمرم انقدر منتظر یه چیزی نبودم.جدا میگم خیلی عذاب آوره

خیلیم غصه داره.میدونی آدرنالین آنلاینت مختل بشه یعنی چی:biggrin1:
اخه مشکل اینجاست که دیگه هیچکس به حرفهای مسئولان سونی اعنماد نداره.شاید دو سه روزه دیگه هم بگن دو سه روزه دیگه وصل میشه.تاحالا تو عمرم انقدر منتظر یه چیزی نبودم.جدا میگم خیلی عذاب آوره

بله حسین جان میدونم
از من علاف تر تو psn دیدی تا حالا ؟:دی
اما وظیفه شرعی و انسانی میگه صبر پیشه کنم :d

من از اون کسایی بودم که 24/7 تو psn بودم و یه لحظه هم نمی تونستم ازش جدا شم.. ولی نمیدونم چی شده الان به زندگی بدون psn عادت کردم! دیگه اصلا مثل قبل اشتیاق برا psn و بازی کردن ندارم..
خدا کنه psn برگرده همه چی درست شه :d

سونی اعلام کرده کار Anonymous بوده Sony tells congress " Anonymouse " file
متن رو دست و پا شکسته ترجمه کردم ساعت 12 شب یه چیزایی فهمیدم . اینجور که بوش میاد حالا حالا ها خبری نیست .

اینم چکیده و مطالب مهم متن :

سونی فایل و اطلاعاتی رو که مربوط به شناسایی هکر ها PSN بوده رو به کنگره US فرستاده که این فایل نام و نشانی از گروه Anonymous بوده که در آن نوشته شده بوده : We are legion
متن :
بعد از حمله ی هکر ها که منجر به قطعی سرور های PSN در آمریکا , و اتحادیه اروپا و استرالیا و ... و احتمال دزدیده شدن اطلاعات کاربر ها بوده 2 روز است کنگره ای آغاز شده است .

نوشته ی متن مربوط میشه به اطلاعات همین کنگره که چیز های مهمی که به طور خلاصه میشه گفت اینه :

گفته شده که به همه ی شرکت های اعتباری بزرگ سفارش شده که هر گونه معاملات مشکوک رو مورد بررسی قرار بدن و نتیجه اون رو گزارش بدن ( تا کنون گزارشی دریافت نشده) . این وظیفه ما هست که در اینترنت یک فضای امن و مورد اعتماد برای تجارت بسازیم . در سراسر جهان کشور ها گرد هم می آیند امنیت تجارت اینترنتی را تضمین کنند و به دنبال راه هایی برای کاهش جرم های رایانه ای هستند .

ما در حال به دست گرفتن یه رشته اقدامات امنیتی از جمله افزایش امنیت سطح داده شده ها و رمزنگاری ها , تاسیس مراکز جدید داده ها با فایروال های اضافی و .. هستیم .

برای جبران این حملات و دزدی ها و قطعی ها ما 30 روز سرویس موسیقی نامحدود با 30 روز + به اعضا طور رایگان رو اراـه می دهیم .

ما در حال کار و افزایش امنیت و ترمیم مشکلات قبلی هستیم و اولین جزییات را در کوتاه ترین مدت اراـه می دهیم و هنگامی که شبکه دوباره راه اندازی شد با ایمیل به شما اطلاع می دهیم .

گروه Anonymous در اوایل ماه اوریل سعی کردند با استفاده از حملات DDOS سرور های PSN رو مختل کنند .

بعد از واکنش های عمومی این گروه اعلام کرده که دیگر قصد حمله ای به سرور ها را ندارد و به جای آن تحریم فروشگاه هشای سونی و ... رو جایگزین کردند .

این گزارش توسط شرکت سوم امنیتی سونی تهیه شده بود که در شناسایی فایل نقش مهمی داشته و هم اکنون در حال همکاری با FBI می باشد .

در کل تو متن چیز خاصی نبود و مهمترین چیز همون شناسایی گروه Anonymous بوده .

منبع

یک متن دیگه هم هست که مربوط میشه به همین 4 می ایشالله فردا می ذارم .

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
sorry for fingilish(farsisaz alan nadaram ) migam hala khoobe 30 rooz musico + rayegan ro dadan...albate tablo bood yechizi rayegan midan...kash beja music theme va arcade game rayegan midadan....ama injoor ke maloome baz ham bayad sabr kard

این قطع شدن تقصیر سونی که نیست ازش شاکی بشین تقصیر امنیت psn . کار این هکر های لعنتیه که هم مارو از آنلابن بازی کردن انداختن و هم واسه خیلیا بازار بازیهای کپی ps3 رو باز کردن که ماشالا هزار ماشالا هم کم سود نکردن .)x
هکرا اگه دستم بهتون نرسه

I hate Copy games of ps3

::عذر خواهی مدیران سونی+عکس::

به نظر من این سونامی ژاپن هم بی تاثیر نبوده!!!!!

راستی اینو داشته باش:
عکس رو ببین:

::عذر خواهی مدیران سونی+عکس::

Sony-executives-bowed-in-Tokyo.jpg

یکشنبه کمپانی سونی به دلیل به سرقت رفتن اطلاعات ۱۰ میلیون حساب کاربری از PlayStation Network ، عذر خواهی کرد و وعده شدیدتر کردن اقدامات امنیتی خود را داد. با اینکه سونی نمی توانست احتمال به سرقت رفتن شماره های کارت های اعتباری رمز گذاری شده ی کاربران را بطور کامل رد کند اما به نفوذ هکر یا هکر ها به PSN و ربوده شدن ده میلیون اکانتش، شامل نام، آدرس، آدرس پست الکترونیکی، تاریخ تولد کاربران، اعتراف کرد.
با این وجود در اواخر ماه گذشته و پس از هک شدن PSN ، محققین امنیتی خبر از مشاهده گفتگوهایی بین هکرها در انجمن های هکری مبنی بر نفوذ به شبکه ی پلی استیشن و ربودن شماره های کارت های اعتباری داده بودند. Kevin Stevernalns محققی از شرکت Trend Micro گفته است که گفتگوهایی را در انجمن های مختلف مشاهده کرده در ارتباط با اینکه هکر ها قصد فروش اطلاعات به سرقت رفته را داشته اند؛ او همچنین اضافه کرد ، یکی از اعضای انجمن به او گفته است که حتی هکرها به سونی پیشنهاد فروش جهت بازگرداندن اطلاعات را داده اند اما از سونی پاسخی نگرفته اند. Patrick Seybold از سونی در ارتباط با این قضیه گفت که سونی هیچ پیشنهادی در این زمینه دریافت نکرده و اطلاعات مربوط به شماره های کارت های اعتباری، رمز گذاری شده بوده و شواهدی مبنی بر ربوده شدن آنها وجود ندارد با این حال نمی توان این احتمال را بطور کلی رد کرد.

[منبع ترجمه The Wall Street Journal , The New York Times]

من خودم شخصا فکر میکنم این اتفاق در آینده ی نه چندان دور باز هم رخ بده و پی اس ان باز هم پشت سر هم فطع بشه...
هیچوقت امنیت ۱۰۰ درصد نیست.شما بهترین مهندس های دنیا رو هم جمع کنی مثل ماکروسافت یا apple باز هم محصولاتت در معرض هک شدن قرار دارن
ولی اینکه پی اس ان پشت سر هم قطع بشه یهک اغراق بود دیگه:)

• Like
Reactions: jimrako1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or