(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من يك سوال دارم كه ممكنه مسخره بياد ولي لطفا جواب بديد
توي ACOUNTساختن PS3 سر آدرس و كد پستي بد جوري گير كردم نميدونم بايد چي بزنم هر آدرسي چه از ايران چه از خارج كشور بزنم ميگهINVALID ADRESS
با توجه به اين كه خودم تو ايرانم و UNITED STATES رو به عنوان كشور انتخاب كردم چي بزنم تا با اين مشكل بر نخورم
لطفا كمكم كنيد يك هفته است كه گير كردم

توي ACOUNTساختن PS3 سر آدرس و كد پستي بد جوري گير كردم نميدونم بايد چي بزنم هر آدرسي چه از ايران چه از خارج كشور بزنم ميگهINVALID ADRESS
داخل Street Address 1 :
185th and Pinehurst Avenue

داخل Street Address 2 :
T-41 Hudson Heights

داخل City :
New York

داخل State/Province :
New York

داخلPostal Code :
10033

کمک

سلام
ترو خدا یکی کمک کنه من دیگه دیونه شدم
دیروز یه ps3 خریده psn هم برای خودم درست کردم اما هر کاری می کنم login نمی کنه اینترنتشم وصله ولی اصلا login نمی کنه دستگامم pal هست و بزای usa رجیستر کردم کمکم کنید مرسی

سلام

میخواستم به اینترنت توسط ps3 وصل شم حالا چی کار کنم

میدونم اینو بار ها گفتین ولی حدودا نیم ساعت دنبالش بودم چیزی نیافتم.

خودم وصلش کردم ولی این ارورو میده 8002aeid

سلام

میخواستم به اینترنت توسط ps3 وصل شم حالا چی کار کنم

میدونم اینو بار ها گفتین ولی حدودا نیم ساعت دنبالش بودم چیزی نیافتم.

خودم وصلش کردم ولی این ارورو میده 8002aeid

خواهش میکنم کمک کنید

ثواب داره

حد اقل ادرسی چیزی بدید
==
ممنونم

ایا میشه بدون استفاده از کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
اگه میشه یعنی یک سر کابل انترنت به ps3 و سر دیگش به خط تلفن adsl میخوره؟.
لطفا کامل توضیح بدید و نگید قبلا گفته شده
راستی کابل انترنت چه کابلی هست و در چه مغازه هایی میشه تهیه کرد. یعنی من این کابل را از کجا میتونم تهیه کنم؟

فكر ميكنم بشه، چون كامپيوتر فقط نقش سيم رو داره اين وسط بدليل اينكه شما عملا همه تنظيمات رو روي PS3 هم بايد انجام بدين. البته من واسه 360 رو گفتم و با توجه به چيزايي كه از TCP/IP ميدونم، اگه PS3 استثناء باشه، Just leave the hord, alone.

ایا میشه بدون استفاده از کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
اگه میشه یعنی یک سر کابل انترنت به ps3 و سر دیگش به خط تلفن adsl میخوره؟.
لطفا کامل توضیح بدید و نگید قبلا گفته شده
راستی کابل انترنت چه کابلی هست و در چه مغازه هایی میشه تهیه کرد. یعنی من این کابل را از کجا میتونم تهیه کنم؟
بهش ميگن كابل ethernal
روش اصلي وصل شدن ps3 اينه كه مستقيما" وصل بشه اگه گير كردي تنظيماتش رو بهت بگم
آقاي sm4 كافي بود 5 صفحه اولو بخوني اينم آدرس:cheesygri
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2395&page=2

سلام بچه ها.من تازه با PS3 به نت وصل شدم.توی قسمت آدرس ها کویت رو وارد کردم.الان نمیتونم از PLAYSTATION STORE استفاده کنم.همش به رجیون کشور گیر میده.از توی ACCOUNT MANEGMENT هم نتونستم کاریش کنم.ممنون میشم کمکم کنید.PSN ID:arsen_lopen_1989

سلام
من حدود 2 هفته ای میشه که PS3 خریدم و هنوز به جز بازی کردن کار دیگه ای باهاش بلد نیستم ولی شنیدم بازیهایی مثل LBP یا MGS4 انلاینشون باحال تره. میخواستم بپرسم چطوری میتونم این بازی ها رو آنلاینشو انجام بدم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید

دوستان من گیج شدم نزدیک شش ماهی بود PSN نرفتم همه چی بادم رفته . با تشکر از یک دوست که مشکل اولم حل شد .

نمیدونم چرا تا مودم و وصل میکنم میگه سیم وصل نیست یعنی ERROR : 80710102 میده . فقط همین قدر میدونم این پیغام مربوط به سیم کانکشن میشه :confused:

این موارد هم از تو تنظیمات فعال نیستند و به شرح زیر .

Upnp : Not Available
proxy server : do not use
not type : failed

مشکل از کجاست .

2 - توی بازیهای آنلاینم وارد نمیشه نمیدونم چرا بازی هم مثل ریجن دستگاهم pal هستش :((

ترکیدم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or