یک USER ـه جدید بساز و با اون Sign Up کن ...
یک USER ـه جدید بساز و با اون Sign Up کن ...مسخرم نکنيد لطفاً
من اکانت اروپا ساختم ، ميخوام آمريکا بسازم چی کار کنم ؟ Sign up رو نميبينم :blushing:
هیچ مشکلی نداره، اصلاً اگر آسیا میساختی مشکل داشت، چون PSstore آمریکا بهتر هست و در کل مشکلی نداره.سلام.
لطفا کمک! (PSN iD):
من قبل از اینکه PS3 بگیرم, با کامپیوتر یه آکانت "PSN" آمریکایی ساختم.(یعنی موقع ثبت نام کشور آمریکا رو انتخاب کردم) و الان PS3 ای که خریدم ماله Asia هست! (Region 3) ... حالا با همون آکانت به PS3 آنلاین میشم ... خواستم بدونم در آینده مشکلی پیش نمیاد و آیا اصلا اون کار درست هست ؟!
و یک سوال دیگه: اگه همین آکانت رو Delete کنم, دوباره میتونم همون Username قبلی رو توی آکانت جدید که میخوام بسازم بکار ببرم؟؟
خیلی ممنون:cheesygriهیچ مشکلی نداره، اصلاً اگر آسیا میساختی مشکل داشت، چون PSstore آمریکا بهتر هست و در کل مشکلی نداره.
مثل اینکه میشه:biggrin1: : حالا قبل Delete کردن مطمئن شو اتفاقی نیافته !!!مگه میتونی Delete کنی ؟!
کسی از دوستان میدونه چطوری میتونم این خبرنامه رو فعال کنم؟؟
از طریق کامپیوتر میگم:یه سوال دیگه. آقا میشه ایمیل اکانت رو تغییر داد؟؟؟
خواهش میکنم^^آقا دستت درد نکنه. فعلا کار ما راه افتاد.
فعال کردن از ایمیل رو نمیدونم... ولی اگه PSN iD شما برای آمریکاست, از طریق کامپیوتر برین تو http://blog.us.playstation.com/ و در "بالای صفحه سمت راست" خیلی راحت از طریق RSS میتونین از همه چی باخبر بشین!
از طریق کامپیوتر میگم:
برین تو این لینک---->https://store.playstation.com/login.gvm بعد از وارد کردن مشخصات, گزینه ی دوم "Change Sign-In ID "E-mail Address رو انتخاب کنید!
سلام
من الان حدود 1 ساله یه مشکلی پیدا کردم. تا حالا کسی نتونسته راهنمائی کنه . امیدوارم یکی از شماها بدونه.
من همون اول که ای دی PSN رو ساختم همیشه خبرنامه سونی و PSN برای من میومد. الان حدود 1 ساله دیگه این خبرنامه برای من نمیاد. گفتم شاید بلاک شده و یا تو اسپم هستش. ولی اونجام نبود.
کسی از دوستان میدونه چطوری میتونم این خبرنامه رو فعال کنم؟؟
یه سوال دیگه. آقا میشه ایمیل اکانت رو تغییر داد؟؟؟
ممنون میشم راهنمائی کنید. چون الان مجبورم همیشه برم PSN چرخ بزنم ببینم چی جدید اومده.
آره میاد هنوز ! البته یک ایمیل فرستاده بود که اگر داخل صفحه ای که داده بود ایمیل خودتو وارد میکردی دیگه برات ایمیل نمیفرستاد احتمالا اونجا E-mail خودتو وارد کردی !
اتفاقا منم همین سوال رو دارم! مثلا خیلی راحت Little Big Planet رو Online بازی میکنم ولی موقعی که Resistance Fall of Man رو میخوام مولتی بازی کنم یه ارور میده... میخواستم بدونم آیا سرور های Fall of Man از کار افتاده؟؟ (به خاطره Resistance 2)سلام, من تازه یه ID ساختم و خواستم باهاش انلاین بازی کنم که میگه اینترنتت قطعه ولی وصله:confused: بازی fall of man بود میخواستم بدونم مشکل از چیه باید کار خاصی کرد قبل از بازی.اینترنتم هم adsl 512