(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آفايون يكي ميشه بگه كه من وقتي كيبورد يا موس وصل ميكنم كار نميكنه؟؟؟؟؟مخصوص مي خواد آداپتور تبديل ميخواد اگه كسي اطلاع داره كمك كنه خيلي ممنون ميشم:smile:

ps store

سلام
بچه ها کسی تا حالا از ps store چیزی خریده؟ اگه خریده لطفا" راهنمایی کنه چطور میشه این کار رو کرد.
من یه visa gift card دارم ولی موقعی که می خوام از کارتم به wallet پول منتقل کنم ارور The transaction could not be completed.
میده!تریپ ارورش اعصاب خورد کنه مثل ارور های مایکروسافتی نمی گه چه مرگشه فقط می گه نشد!
آدرس کارتم هم مسلما" غیر واقعیه جون باید آدرس تو ایالات متحده می دادم!:cheesygri
لطفا" دوستانی که مطلع هستند راهنمایی کنند!

PlayStation Store Update EU - 11 september

Volledige Games
1942: Joint Strike (€9,99)

Speelbare demo´s
Elefunk
Play TV (Alleen voor Frankrijk)
1942: Joint Strike
FIFA 09

Game content
Pain - Amusement Park (4.99€)
Pain - Personnage Kenneth (0.99€)
Pain - Personnage Yeony (0.99€)
Pain - Personnage Tati (0.99€)
Rockband pack - 1 track (1.49€)
Rockband pack - 3 tracks (3.99€)
Rockband pack - 6 tracks (7.99€)
Rockband pack - 9 tracks (10.99€)
Rockband pack - 12 tracks (14.99€)

Game video's
FIFA 09 Trailer
Tomb Raider Underworld Trailer
E3 2008: Mirrors Edge Presentatie
E3 2008: Pure Trailer

Wallpapers
The Last Guy A,B,C,D,E,F (6 wallpapers)

Thema's
PixelJunk Eden Theme Red
PixelJunk Eden Theme Blac

سلام بچه ها
چند تا سوال
اول اينكه يك مودم هايي هست كه علاوه بر LAN يه خروجي ديگه هم دارن كه زيرش نوشته كنسول
يعني در واقع ميشه 2 تا LAN
اين مودم ها چجوريه ؟ بهتره ؟
اينم عكسش
adslcpe_clip_02.gif

مدلش هم اينه : Corecess ETH 3121

سوال ديگه اينكه Pal NTSC UC , J بودن تو سرعت آنلاين تاثير داره ؟
واسه ما كه ايرانيم كدوم بهتره ؟
ضمن اينكه ما خودمون مشخص مي كنيم واسه آنلاين تو كدوم منطقه بيوفتيم يا بستگي به بازي و دستگاه داره ؟
تو آنلاين ريجن بازي اولويت داره يا ريجن دستگاه ؟
مثلا اگه بازي جي باشه دستگاه پال چي ميشه ؟
ممنونم :love:
GOOD LUCK

سلام بچه ها
چند تا سوال
اول اينكه يك مودم هايي هست كه علاوه بر LAN يه خروجي ديگه هم دارن كه زيرش نوشته كنسول
يعني در واقع ميشه 2 تا LAN
اين مودم ها چجوريه ؟ بهتره ؟
اينم عكسش
adslcpe_clip_02.gif

مدلش هم اينه : Corecess ETH 3121

سوال ديگه اينكه Pal NTSC UC , J بودن تو سرعت آنلاين تاثير داره ؟
واسه ما كه ايرانيم كدوم بهتره ؟
ضمن اينكه ما خودمون مشخص مي كنيم واسه آنلاين تو كدوم منطقه بيوفتيم يا بستگي به بازي و دستگاه داره ؟
تو آنلاين ريجن بازي اولويت داره يا ريجن دستگاه ؟
مثلا اگه بازي جي باشه دستگاه پال چي ميشه ؟
ممنونم :love:
GOOD LUCK

اون مودم رو من تا حالا نديدم...ولي بايد چيزه خوبي باشه!!!!!قيمتش حدودا چنده؟؟

تا اونجايي كه من ميدونم و با چشمام ديدم رجين كنسول تاثير چنداني تو انلاين نداره!!!! چند تايي رو ميشناسم كه رجين پال داشتن با سرعت اينترنت خوب ولي ping بدي داشتن....
كيفيت انلاين به كيفيت خطوط اينترنت....مركز محابراتي و.........در كل به شانست بستگي داره ...البته تو ايران اينتوريه!!!!;)
اما خوب ارجحيت با پال بذار....
رجين بازي كوچكترين تاثيري در انلاين بازي كردن نداره!!!!

یه سوال این نام کاربری و رمز PPPoE connection از کجا باید بیاری:blushing:من ADSL دارم.باید همونو بدی که رو PC هم با اون وصل میشی من همونو میدم ولی باز میگه اشتباه

تا اونجايي كه من ميدونم و با چشمام ديدم رجين كنسول تاثير چنداني تو انلاين نداره!!!! چند تايي رو ميشناسم كه رجين پال داشتن با سرعت اينترنت خوب ولي ping بدي داشتن....
كيفيت انلاين به كيفيت خطوط اينترنت....مركز محابراتي و.........در كل به شانست بستگي داره ...البته تو ايران اينتوريه!!!!
اما خوب ارجحيت با پال بذار....
رجين بازي كوچكترين تاثيري در انلاين بازي كردن نداره!!!!
شما روی چه حسابی دارین میگین بازی انلاین به شانس هست و به ریجن کنسول !! و اصلا به ریجن بازی ها ربطی نداره :confused:
دوست عزیز اگر هم تا امروز نمیدونستید بد نیست از الان بدونید کلا در ps3 بازی انلاین به ریجن بازی ربط داره نه کنسول ! اگر کنسول شما j باشه و از بازی pal استفاده کنی شما موقع بازی به سرور های pal وصل میشی که ping خوبی داره ! اما اگر شما از بازی استفاده کنی که ریجن uc باشه شما موقع بازی وصل میشی به سرور های امریکا که خوب ping مشکل داری معمولا با سرور امریکا این مشکل ping هست ! یک سری از بازی ها هم هستن که اصلا انلاین هم Region Free هستن یعنی شما بازی ریجن pal داشته باشید هم امکانش هست به سرور های امریکا وصل بشید مثل Cod 4 و Warhawk و MGS 4 و شما میتونی با هر فردی با هر ریجنی که داشته باشه با هم بازی کنید !!

شما روی چه حسابی دارین میگین بازی انلاین به شانس هست و به ریجن کنسول !! و اصلا به ریجن بازی ها ربطی نداره :confused:
دوست عزیز اگر هم تا امروز نمیدونستید بد نیست از الان بدونید کلا در ps3 بازی انلاین به ریجن بازی ربط داره نه کنسول ! اگر کنسول شما j باشه و از بازی pal استفاده کنی شما موقع بازی به سرور های pal وصل میشی که ping خوبی داره ! اما اگر شما از بازی استفاده کنی که ریجن uc باشه شما موقع بازی وصل میشی به سرور های امریکا که خوب ping مشکل داری معمولا با سرور امریکا این مشکل ping هست ! یک سری از بازی ها هم هستن که اصلا انلاین هم Region Free هستن یعنی شما بازی ریجن pal داشته باشید هم امکانش هست به سرور های امریکا وصل بشید مثل Cod 4 و Warhawk و MGS 4 و شما میتونی با هر فردی با هر ریجنی که داشته باشه با هم بازی کنید !!

خوب پس من تا حالا اشتباه ميدونستم.......عذر ميخوام از همه:smile:
چقدر اطمينان داري كه اينطوريه؟؟؟ چون من كنسولم j هست..و بازيم uc و pingبدي دارم!!!يعني واقعا درست ميشه اگه pal بكنمش ؟؟؟

آخرین ویرایش:
یه سوال این نام کاربری و رمز PPPoE connection از کجا باید بیاری:blushing:من ADSL دارم.باید همونو بدی که رو PC هم با اون وصل میشی من همونو میدم ولی باز میگه اشتباه
در قسمت PPPOE شما باید Username و Password خودتون رو وارد کنید.
مانند
Username : Bazicenter
Password : BC
خوب شما بازم اگه مشکل داشتی می تونی اینترنت رو بین کامپیوتر و PS3 تون SHARE کنید.

لینک آموزش Share کردن اینترنت بین PC و کنسول

من هم خودم از این استفاده کردم

آخرین ویرایش:
آقا، قبل از اینکه سوال در مورد ریجن یا هر چیزِ دیگه ای میخواید بکنید، یک نگاه به این تاپیک بندازید ببینید جوابتون توش هست یا نه ! آخه چقدر سوال تکراری ؟! تو این تاپیک 10000 بار جواب داده شده به اینا ...

PS3 store
Game

• Metallica Death Magnetic album (Activision, £11.99)
  • 1942 Joint Strike (Capcom, £6.99)
  • Siren Blood Curse (SCEE, £19.99)
Demo

• ElefunkTrial (SCEE)
  • Play TV Demo (SCEE)
  • 1942: Joint Strike (SCEE)
  • FIFA 09 Demo (SCEE)
Packs

• Pain: Amusement Park (SCEE, £3.49)
  • Pain-Kenneth Character (SCEE, £0.69)
  • Pain -Yeony Character (SCEE, £0.69)
  • Pain Tati Character (SCEE, £0.69)
Videos

• FIFA 09 trailer (EA)
  • Mirror’s Edge E3 trailer (EA)
  • Tomb Raider Underworld teaser trailer (Eidos)
  • Pure E3 trailer (Disney)
Wallpapers

• The Last Guy Wallpaper A (SCEE)
  • The Last Guy Wallpaper B (SCEE)
  • The Last Guy Wallpaper C (SCEE)
  • The Last Guy Wallpaper D (SCEE)
  • The Last Guy Wallpaper E (SCEE)
  • The Last Guy Wallpaper F (SCEE)
Themes

• PixelJunk Eden Red Theme (SCEE)
  • PixelJunk Eden Black Theme (SCEE)
In-game

• Elefunk Full Game Upgrade (SCEE, £4.99)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or