tom.angelo21
کاربر سایت
منم با Cod4 مشکلی ندارم :cheesygri فقط بعضی وقت ها مشکل پیدا میکنه... نمیدونم چرا شبا سرعت ماله من میاد پایین؟
سلام بچه ها
چند تا سوال
اول اينكه يك مودم هايي هست كه علاوه بر LAN يه خروجي ديگه هم دارن كه زيرش نوشته كنسول
يعني در واقع ميشه 2 تا LAN
اين مودم ها چجوريه ؟ بهتره ؟
اينم عكسش
مدلش هم اينه : Corecess ETH 3121
سوال ديگه اينكه Pal NTSC UC , J بودن تو سرعت آنلاين تاثير داره ؟
واسه ما كه ايرانيم كدوم بهتره ؟
ضمن اينكه ما خودمون مشخص مي كنيم واسه آنلاين تو كدوم منطقه بيوفتيم يا بستگي به بازي و دستگاه داره ؟
تو آنلاين ريجن بازي اولويت داره يا ريجن دستگاه ؟
مثلا اگه بازي جي باشه دستگاه پال چي ميشه ؟
ممنونم
GOOD LUCK
شما روی چه حسابی دارین میگین بازی انلاین به شانس هست و به ریجن کنسول !! و اصلا به ریجن بازی ها ربطی نداره :confused:تا اونجايي كه من ميدونم و با چشمام ديدم رجين كنسول تاثير چنداني تو انلاين نداره!!!! چند تايي رو ميشناسم كه رجين پال داشتن با سرعت اينترنت خوب ولي ping بدي داشتن....
كيفيت انلاين به كيفيت خطوط اينترنت....مركز محابراتي و.........در كل به شانست بستگي داره ...البته تو ايران اينتوريه!!!!
اما خوب ارجحيت با پال بذار....
رجين بازي كوچكترين تاثيري در انلاين بازي كردن نداره!!!!
شما روی چه حسابی دارین میگین بازی انلاین به شانس هست و به ریجن کنسول !! و اصلا به ریجن بازی ها ربطی نداره :confused:
دوست عزیز اگر هم تا امروز نمیدونستید بد نیست از الان بدونید کلا در ps3 بازی انلاین به ریجن بازی ربط داره نه کنسول ! اگر کنسول شما j باشه و از بازی pal استفاده کنی شما موقع بازی به سرور های pal وصل میشی که ping خوبی داره ! اما اگر شما از بازی استفاده کنی که ریجن uc باشه شما موقع بازی وصل میشی به سرور های امریکا که خوب ping مشکل داری معمولا با سرور امریکا این مشکل ping هست ! یک سری از بازی ها هم هستن که اصلا انلاین هم Region Free هستن یعنی شما بازی ریجن pal داشته باشید هم امکانش هست به سرور های امریکا وصل بشید مثل Cod 4 و Warhawk و MGS 4 و شما میتونی با هر فردی با هر ریجنی که داشته باشه با هم بازی کنید !!
در قسمت PPPOE شما باید Username و Password خودتون رو وارد کنید.یه سوال این نام کاربری و رمز PPPoE connection از کجا باید بیاری:blushing:من ADSL دارم.باید همونو بدی که رو PC هم با اون وصل میشی من همونو میدم ولی باز میگه اشتباه