(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

بله درست میگید سانسور داره ولی فقط برای انلاینش قسمت داستانی هیچ سانسوری نداره و برای همه ریجن ها یکی هست
تو قسمت انلاینش هم برای ریجن 1 قطع کردن سر و تکه تکه شدن را داره همین :d
خب اینجا سوال پیش میاد که اگر یه شخصی با بازی Reg1 بخواد با یکی با بازی Reg2 بازی کنه ، چی پیش میاد ؟
برای هرکدوم یه انیمیشن پخش میکنن ؟ :|
-----------------------
The Last Of Us Survivor Edition تو تهران پیدا میشه ؟ کلا از این ادیشن های مختلف تلو ، چی میشه پیدا کرد ؟ چه حدود قیمت ـن ؟

خب اینجا سوال پیش میاد که اگر یه شخصی با بازی Reg1 بخواد با یکی با بازی Reg2 بازی کنه ، چی پیش میاد ؟
-----------------------
The Last Of Us Survivor Edition تو تهران پیدا میشه ؟ کلا از این ادیشن های مختلف تلو ، چی میشه پیدا کرد ؟ چه حدود قیمت ـن ؟
جواب سوال اول اینه که اصلا کسی که دیسک ریجن 1 داره فقط میتونه با کسایی بازی کنه که دیسک ریجن 1 دارن. چون خود بازی بطور پیش فرض به سرورای ریجن 1 وصل میشه. همینطور کسی که دیسک ریجن 2 داره به سرورای ریجن 2 وصل میشه.

-----------------------
تمام ریجن ها میتونن با هم بازی کنن و برای هر یک یه انیمیشن جدا پخش میشه به فرض شما که با دوستان هست که اون ریجن 1 باشه شما ریجن 2 مثلا برای اون قطع کردن سر را نشان میده برای شما نه ولی احتمالا میشه این سانسور را با ابدیت بر داشت یا برای همه یکسان کرد
The Last Of Us Survivor Edition بسیار کمیاب هست ولی قیمتش بینه 45 الی 500 تومن میباشد

- - -ویرایش - - -

جواب سوال اول اینه که اصلا کسی که دیسک ریجن 1 داره فقط میتونه با کسایی بازی کنه که دیسک ریجن 1 دارن. چون خود بازی بطور پیش فرض به سرورای ریجن 1 وصل میشه. همینطور کسی که دیسک ریجن 2 داره به سرورای ریجن 2 وصل میشه.
نه دوست عزیز اینطور نیست من خودم از روز اول دارم بازی میکنم و با همه ریجن ها بازی کردم اصلان وقتی که من میرم join دوستانم میشم تنها ریجن 2 اونها خوده من هستم و اون ها ریجن 1 هستن .با خیال راحت میتونید هر ریجنی باشید با ریجن های دیگه بازی کنید و هیچ مشکلی بوجود نمیاد

اگه همچین کالکتوری به بازار بیاد حدودا چند قیمته؟
Batman_arkham_origins_collectors_edition_1.jpg

اگه همچین کالکتوری به بازار بیاد حدودا چند قیمته؟

برای مشاهده تصویر اصلی (1024x576 و حجم 159 کیلوبایت) روی این نوار کلیک کنید.
Batman_arkham_origins_collectors_edition_1.jpg

• والا من مثل وحید و دیگر دوستان زیاد وارد نیستم ولی اگه قیمتش 100 دلار باشه مطمئن باش زیر 500 تومان نیستش

سلام.
لطفا قیمت به روز بازی های زیر (آکبند و کارکرده) رو بنویسید.ممنون
killzone3
god of war 3
heavy rain
gran turismo 5
به ترتیب
اولی اکبند 45 الی 60 کارکرده 30 الی 35
دومی اکبند 80 الی 90 کارکرده 30 الی 45
سومی اکبند 80 الی 90 کارکرده 35 الی 55
چهارمی اکبند 65 الی 75 کارکرده 30 الی 45

قیمت هوی رین کالکتورز ادیشن آکبند و کارکرده چنده?
اکبندش که دیگه فکر نکنم باشه ولی قیمتش بینه 150 الی 200 هست کارکرده هم 100 الی 130

بازی های جدید چند روز طول می کشه اورجینالش ایران بیاد؟ مثلاً بازی 60 دلاری ، ایران چند می فروشن؟
مرسی
بعضی از بازیها حتی زودتر ریلز جهانی تو ایران میاد چون ایران امار نداره زودتر فروشندها به ایران ارسال میکنن .بقیه بازیها دیگه بخواد خیلی دیر بشه 1 الی 3 روز
قیمت بازی هم اصلان مشخص نیست چون قیمت دلار ثابت نیست نمیشه قیمت مشخصی را اعلام کرد ولی معمولا بالای 200 تومن هست بازیهای روز اول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or