batman-love
کاربر سایت
این متعلق به ریجن 1 میباشد و تو ایران بسیار کمیاب هست ولی اگر باشه 180 الی 200 تومن قیمت دارهبا این کاور تو بازار پیدا میشه؟
دقیق نمیدونم کدوم ریجن این شکلیه!
والا تمام بازیهای که شما میخوای بشدت کمیاب هستن و قیمتهای نامشخص ولی من حدود قیمت هر کدام را اعلام میکنملطفا قیمت بازی های زیر + موجود بودن در بازار :
ENHANTED ARMS
NIER
VALKIER CHRONICLES
3D DOT GAME HEROES
SILENT HILL DOWNPOUR
DIAGEA 4
WHIET KNIGHT CHRONICLES 2
ATELIER MURURU : THE APPRETIENT OF ARLAND
LEGENDARY
گفتم خیلی سخت پیدا میشن اکبند این بازیها محاله پیدا بشن فقط باید به فکر دسته دوم باشیممنون !
یعنی هیچکدوم پیدا نمیشن ؟
=============
خوب بازی GTA 5 ACADEMY EDITION چطور ؟
آیا کاملترین نسخش هست ؟ یا نسخه های دیگری هم دارد ؟
مورتال کنبات داری دو نسخه میباشد اولی نسخه معمولی دومی هم کامپیلیت ادیشن که از همه نسخه ها کامل تر هستشسلام. قیمت بازی Mortal Kombat ریجن2، آکبند و دسته 2 چقدره؟
ممنون.
فقط آنلاینش؟ یا از آفلاینشم هم کم کردن؟دوستان این tlou ریجن 1 نیومده هنوز؟یعنی هنوز بطور انبوه پخش نشده تو کشور؟
من فهمیدم ریجن 2 بازی سانسور شدس ب فنا رفتم
نه هنوز به طور عمده پخش نشده .بعد کی گفته ریجن 2 سانسور داره البته اینو بگم بعد از دومین ابدیت که دادن فقط اون شماره تلفن که تو یه جای بازی بود برای تمام ریجن ها پاک شده والا به غیر از اون فکر نکنم سانسور داشته باشه عزیز جاندوستان این tlou ریجن 1 نیومده هنوز؟یعنی هنوز بطور انبوه پخش نشده تو کشور؟
من فهمیدم ریجن 2 بازی سانسور شدس ب فنا رفتم
نه هنوز به طور عمده پخش نشده .بعد کی گفته ریجن 2 سانسور داره البته اینو بگم بعد از دومین ابدیت که دادن فقط اون شماره تلفن که تو یه جای بازی بود برای تمام ریجن ها پاک شده والا به غیر از اون فکر نکنم سانسور داشته باشه عزیز جان
فقط آنلاینش؟ یا از آفلاینشم هم کم کردن؟
نه هنوز به طور عمده پخش نشده .بعد کی گفته ریجن 2 سانسور داره البته اینو بگم بعد از دومین ابدیت که دادن فقط اون شماره تلفن که تو یه جای بازی بود برای تمام ریجن ها پاک شده والا به غیر از اون فکر نکنم سانسور داشته باشه عزیز جان
اینم منبعخون و خشونت بی اندازه(به مانند تیکه تیکه شدن گوشت و زخمی شدن) یکی از موضوعاتی است که مناطق مختلف دنیا در این باره تصمیم میگیرند.پس برای اینکه ما بتوانیم بازی را در اروپا نیز به فروش برسانیم مجبور بودیم برخی از تغیرات کوچک را ایجاد کنیم.
اگر شما نسخه ی North/South American را داشته باشید,هیچ سانسوری در کار نخواهد بود.اما نسخه های EU/UK برخی از سانسورها را خواهد داشت.