*Anonymous*
کاربر سایت
سلام به خاطر سوال نامربوط به تاپیک عذرخواهی می کنم. بازی Persona 4 برای PSVITA چنده؟
اکبند 160 الی 180 کارکرده بینه 100 الی 120داداش الان بگو بازی هیتمن جدیده چنده
اکبندش بینه 190 الی 210آقا این آتلیر آیاشا جدید که اومده الان آکبندش چقدره و چه ریجنی هست ازش ؟
چون کالکشن است و سه بازی قیمتش کم نیست. کارکرده بسته به ریجن اش بین 75 تا 85تسلام الان بازی dmc devil may cry دست دوم چنده
بازی مافیفا چه با نقشه چه بی نقشه بینه 30 الی 45 تومن هست .اون یکی بازی هم به همین طور بینه 30 الی 45 قیمت دارهسلام دوستان . قیمت Mafia 2 بدون دفترچه،بدون نقشه،بدون قاب اصلی ولی در حد آکه چنده؟
Army Of Two 40th Day هم همینطور ولی دفترچه داره چند؟؟
اکبندش بینه 90 الی 120 کارکرده بینه 65 الی 80سلام الان بازی dmc devil may cry دست دوم چنده
اکبندش بینه 200 الی 220 کارکرده بینه 130 الی 160سلام بازی tab-rider چنده
منظور از ریجن این است که هر بازی که منتشر میشه داری یک ریجنی میباشد که{1 2 3 4}هستن و بیشتر برای این است که اکانتی که شما درست کردید برای کدام کشور هست و اون کشور در کدام قاره قرار داره بر حسب اون ریجن بازی خود را انتخاب میکنید مثلا اکانت کشور شما المان هست پس بهتره که بازی ریجن 2 بگیرید تا بتونی راحتر ابدیتها و dlc های اون بازی را بگیرید در اخر هم بگم ps3 free ریجن هست یعنی هر چی توش بندازی جواب میده .تو ایران بیشتر گیمرها ریجن 2 را انتخاب میکنن چون هم نسبت ریجن هایی دیگه تو بازار هست و هم کارتهای psn هم همه جا هستآقا این ریجن یعنی چی؟ من نمیدونم چی هست..... اگه میشه یکی به من بگه...من اصلا دقت نکردم بهش و هربار بازی هم خریدم مشکلی نداشتم.... مرسی
اکبندش بینه 240 الی 260.والا این بازی هنوز دو روز امده نمیشه دقیق گفت کارکرده چند قیمت میخوره!injustice gods among us
نسخه معمولی(آک)؟
باز شده؟
کالکتور؟
اکبندش بینه 220 الی 250کارکرده بینه 140 الی 160ببخشيد قيمت KILLZONE TRILOGY آكبند و كار كرده الان چجورياست؟