(PS3) قیمت به روز بازی های اورجینال

سلام
دوستان قیمت بازیه Twisted metal و driver san francisco و uncharted 3 میدید؟
بازی برای انلاین شما چی پیشنهاد میکنید؟
آنچارتد 3 دست دوم بین 50-80 تومن با توجه به کد داشتن یا نداشتن
بقیه رو نمیدونم
بازی آنلاین هم شما باید ببینی چه سبکی خوشت میاد
اگه شوتر دوست داری همین آنچارتد 3 خوبه
من BF3 رو بازی نکردم اما میگن اون هم عالیه برای آنلاین

در حد یک تجربه می خوام بگم که اگر هر شخصی برای خرید بازی صبر کنه در واقع خدمتی کرده به بقیه ( این میتونه بستگی به سن افراد هم داشته باشه) درسته که الان دلار بالاست اما قیمت بازی در آخر دست خود فروشنده هست.
هیچ مشکلی پیش نمیاد اگر 1 ماه دیرتر یه بازی انجام بشه
چنانچه خودم هنوز u3 رو بازی نکردم چون هنوز گرونه!

GOD OF WAR SAGA:تومن 135
قیمتا کاملاً بوداره!
چون اکثر نسخه های این بازی،تازه وارد شهرستانا شده اما قیمتش مثله فیفا،فضایی نیست!:|
تقاضای کمتر=افت قیمت بیشتر

من خودم کنسول اورجینال دارم :دی آخرین بازیی هم که خریدم پک Explorer بازی Uncharted بود که 220 تومن خریدم :دی
ببینید کسایی که میگید 400تومن برا 90$ زیاده، بذارید یه توجیهی بکنم که قانون حال حاضر قطعات کامپیوتر تو بازاره و جدیدا به بازار بازی هم کشیده شده و اون اینه امروز اگه از شما بیانه میگیره که 400تومن بهتون تحویل بده 1 ماه بعد، اگه 1 ماه بعد دلار شده باشه 3300 3400 باید یه جوری بده که ضرر نکنه! عاشق چشم و ابروی یوزر هم که نیست!
از طرفی هم اگه دلار یا سایر ارز ها بیاد پایین، 1 ماه بعد میتونه با قیمت کمتر بهتون بده!
پس شما خودتونو جا کسی که سرمایه اش رو تو این راه گذاشته بذارید دوستان.

قیمتا کاملاً بوداره!
قیمتش بودار نیست! برا پک 30$ی این پول رو میده میشه همون دلار 3500 تومنی که مثال زدم برات :دی

من خودم کنسول اورجینال دارم :دی آخرین بازیی هم که خریدم پک Explorer بازی Uncharted بود که 220 تومن خریدم :دی
ببینید کسایی که میگید 400تومن برا 90$ زیاده، بذارید یه توجیهی بکنم که قانون حال حاضر قطعات کامپیوتر تو بازاره و جدیدا به بازار بازی هم کشیده شده و اون اینه امروز اگه از شما بیانه میگیره که 400تومن بهتون تحویل بده 1 ماه بعد، اگه 1 ماه بعد دلار شده باشه 3300 3400 باید یه جوری بده که ضرر نکنه! عاشق چشم و ابروی یوزر هم که نیست!
از طرفی هم اگه دلار یا سایر ارز ها بیاد پایین، 1 ماه بعد میتونه با قیمت کمتر بهتون بده!
پس شما خودتونو جا کسی که سرمایه اش رو تو این راه گذاشته بذارید دوستان.

قیمتش بودار نیست! برا پک 30$ی این پول رو میده میشه همون دلار 3500 تومنی که مثال زدم برات :دی
دوست عزیز بازی چند روز دیگه میاد تا 4 روز دیگه دلار تغییری نکنه اینا همون قیمت میدن .... بیعانه هم 50 تا 100 ازت میگیره روز عرضه بازی رو تحویل میگیری

دو سال پیش بازیا 40 تومن بود!:d
پارسال بازیا 85 تومن بود!:)
امسال بازیا 250 تومن هست!:|
سال دیگه 450 تومن خواهد بود!:>
سال ها بعد،فرزندانمان به ما افتخار خواهند کرد؛چرا که آخرین نسل اورجینال بازان خواهیم بود!
روحمان شاد و یادمان گرامی!=))

دو سال پیش بازیا 40 تومن بود!:d
پارسال بازیا 85 تومن بود!:)
امسال بازیا 250 تومن هست!:|
سال دیگه 450 تومن خواهد بود!:>
سال ها بعد،فرزندانمان به ما افتخار خواهند کرد؛چرا که آخرین نسل اورجینال بازان خواهیم بود!
روحمان شاد و یادمان گرامی!=))
خیلی خوب گفتی خدایی!
حال کردم

کجای کارین شما امروز RESIDENT EVIL 6 قیمت کردم 195 تومان تازه فق 3 تا داشت هر 3 هم برده بودند !!!!!
یکی اومد میخواست بخره گفت نداریم دوستش گفت دیوانه ای مگه 195 تومان میخوای بدی برای بازی گفت نمیدونی چقدر قشنگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or