Mehrdad
کاربر سایت
وان پیس نسخه معمولی ریجن یک یا دو 160ت
فیفا 13 ریجن یک حدود 195ت
وان پیس فقط ریجن 2ـه :d .
دلار خیلی تاثیر بذاره 4-5 تومنه این قیمت ها دست خود فروشندهاست ! که خیلی ها هم بردن تو توهم خودشون .
وان پیس نسخه معمولی ریجن یک یا دو 160ت
فیفا 13 ریجن یک حدود 195ت
ایکس باکس گزینه ی بهتری چون PS3 کپی خور==بازی با اعمال شاقه.یه سر به تاپیکای جیل برک بزنی می فهمی منظورم چیه.(فیکس بریز ایبوت بریز دوشاخه رو بزن به پریز:d)آیا با گرون شدن دلار دستگاه بفروشم xbox بخریم یا ps3 کپی خور کنیم
آره واقعاهمون بهتر برم دانگرید کنم .....
اقا بردیا پرسونا 4 فقط در امریکا عرضه شده چون ریجن لاک هست و فقط در امریکا عرضه شده حتما هم باید دستگاه هم ریجن 1 باشه تا بتونی بازی کنی .{پرسونا 4 تنها بازی هست که ریجن لاک هست که حتما ریجن بازیت با ریجن دستگاهت یکی باشه }بچه ها قیمت بازی PERSONA 4 ARENA REG 1 الان چنده ؟
و بنظرتون پک RESIDENT EVIL 6 ANTHOLOGY چند در میاد بیاد پیشمون ؟
پیشاپیش تشکر از دوستان
ایکس باکس گزینه ی بهتری چون PS3 کپی خور==بازی با اعمال شاقه.یه سر به تاپیکای جیل برک بزنی می فهمی منظورم چیه.(فیکس بریز ایبوت بریز دوشاخه رو بزن به پریز:d)
تازه با ایکس باکس کماکان میشه قاچاقی آنلاین زد:d
دوستان بازی& KillZone3 GOD III & Uncharted1.2 & Heavy rain چنده؟ رجین رو هم اگه میدونید بگید بی زحمت.(کد آنلاینش برام مهم نیست).(اگه آنلاین Killzone قشنگه با کد آنلاینش چنده؟)
کسی نیست جواب من روبده؟سلام این بازیred deadقیمت رجین1چقدره؟نیاز به اپدیت داره؟
کسی نیست جواب من روبده؟
بینه 25 الی 35 ارزش داره اگر اورگامیش هم تا نخورده باشه تا 40 هم ارزش داره.اقا من بازی heavy rain ریجن 3 دارم خیلی تمیزه چقد ازم میخرن؟
کار کرده ریجن 1 این بازی هم بینه 30 الی 45 ارزش داره بستگی به تمیزی و دارا بودن نقشه هست.سلام
این بازیred deadقیمت رجین1چقدره؟نیاز به اپدیت داره؟