erfan-shojaei
کاربر سایت
سلام دوست عزیز. خود دستگاه رو (بدون هارد و بازی و کابل و غیره) جای دیگه میتونم 250 بفروشم. مساله اینه که این دستگاه بیشتر از 500 تومن برای من در اومد: 320 برای خودش، 80-90 تومن هاردش، 20-30 تومن کابلهاش، 50-60 تومن بازیهاش (نزدیک 30 تا بازی داره از جمله god of war 3, heavy rain, brotherhood, crisis2, metal gear 4, و غیره)،20-30 تومن برای بازی اوریجینال که باید باشه، 30 تومن هم برای هک 3.55 بدون دانگل دادم. اگه کسی بخواد آکبندشو با این چیزا بگیره، تقریبا همین قدر براش در میاد. البته درسته که دستگاه وقتی روشن شد از آکبندی درمیاد، ولی انصافا این دستگاه مجموعا بیشتر از یک ماه کار نکرده، با دستگاهی که یه سال کار کرده خیلی فرق میکنه. با دستگاه آک فرقی نداره. ممکنه خود دستگاه به تنهایی بیشتر از 260-70 نیارزه، ولی با همه این خرجها و امکانات، من حدود 350 تو ذهنم بود. اما اگه واقعا مشتری باشین میتونم یه خورده پایین تر بیام. ممنون.250 خوبه
؟؟
شما کجای مشهد هستید؟؟
بفرما از اينجا بگيرسلام دوستان بنده هم مشهدی هستم در ضمن بازی های کپی پلی٣ از همه دیرتر در مشهد میاد !
این سعدی اصلا بروز نیست ! الان بازی درایور و لیمبو و اینفیمس زامبی اومده جدیدا که هنوز سعدی نیاورده !
با سلام من خودم بازیو ازش گرفتم مشکله فریز شدنشو هم خودم براش درست کردم . در هر دو حالت اینترنال و اکسترنال هم اجرا میشه (البته اگر 3.55 باشه)بچه های مشهد سلام. من uncharted 3 گرفتم از همون مغازه مقدم باهاشون رفیقم. ولی رو هارد اکسرنالم اجرا نمیشه رو هارد اینترنالم هم جانمیشه 48گیگه.اخه تو اینترنت خوندم رو اکسترنال اجرا میشه. کار خاصی باید بکنم تا اجرا شه؟ دوستان کسی بازی کرده؟ لطفا کمک کنید خیلی کارم فوری هست
uncharted3 کاملشو دارم اگه هنوز می خوای پیام بدهفریمور دستگاه من 3.55 هست . هک شده .
فکر نکنم برای اجرا مشکلی باشه
ضمنا بازی bf3 رو هم دانلود کردم و روی دستگاه اجرا کردم و اگر کسی خواست من دارم.
بفرما از اينجا بگير
مشهد ، بلوار ملک آباد ، ملک آباد 19 ( خیابان کمال الملک ) ، بین چهار راه اول و دوم ، سمت چپ فروشگاه MB
7657648