سلام من
اين بازيهارو رو هارد دارم هر كي خواست و بازي جديد داشت پ.خ بده ... تا بازي براش بريزم
killzone3-killzone2-uncharted2-godofwar3-heavy rain-littlebigplanet1-littlebigplanet2
LAnoir-infamous2-ninjagaiden2-hevanlysward-gt5-wet-obssled west to odisse-mgs4-wet
motorstorm2,3-siren-rango-col6.modernW2-rachet&clarck-gtaIV
هر كي خواست ليست بازياشو بگه تا باهم عوض بدر كنيم:d
دوستان ، از اونجایی که دانگل جدید اومده ، و اکثر بازی های روز رو هم پشتیبانی میکنه ! ..
کسی به فکر خریدش نیفتاده !؟؟ من از یکی از مغازه های سعدی آمار گرفتم ، گویا گفته شده که آوردن .. اما معلوم نیست دقیقا ، من خودم امروز فهمیدم و وقت نشد زنگ بزنم اما یکی از بچه ها رو بهش گفتم زنگ بزنه ..
گویا این مغازه ، دانگل رو برای PS3 آورده ..
فکرکنم خبر خوبی باشه .. بچه ها اگه میتونین شما هم یه زنگی بزنین و قیمت رو بگیرین .. شماره اش هم اینه : 2228483
البته گرچه خودمم فردا زنگ میزنم ( اگه باز باشه ) اما حالا به هر حال .. :d .. امیدوارم فقط اگه داشت یه قیمت معقول بده .. چون گویا همه مغازه ها تو سعدی نیاوردن ..
gheymatesh kheili balast 100hezar tomani hast ma vaymistim ta Update Dongle Khodemoon yani Kmeaw Biad va vase Update 15toman pool bedim na 100toman
Bayad gheymate Dongle TB ro biaran Paeen va be 20toman beresoonan
Omidavaram hamintor ke to migi besheقیمتش که آره میدونم ، الان سایت های اینترنتی خرید گذاشتن ، با قیمت حدود 125 تا !! مسلما الکی قیمتش رفته بالا و انقدر نیست ..
اما شاید تا چند ماه دیگه ، کاستوم فریمور نیاد ، البته که مسلما تا چند ماه دیگه این 125 تومان ارزون تر میشه . .اما خب معلوم نیست دیگه چقدر و کی ! ؟؟ اگه هنوزم بازی ها اون موقع گرم باشه ..