PS3 داران مازندران

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نیما همیشه هست !:دی

بچه نظرتون چیه برای اینکه از بحث فروش بازی تو تاپیک دور بشیم عکس از سیستممون بزاریم (PS3 و TV ) !

من به عنوان اولین نفر میزارم .

دوستان من از ساری و قائمشهر بیدم هر کس اندرچارتد 2 رو داره من میخوام یه 1 هفته بازی وکنم ودین به من

خودم هم gta4 رو دارم چون دوسش دارم نگه داشتم اگه خواستین اونم میدم یا بازی دیگه ای

اینم عکس دمو دستگاه من بید

1258051612.jpg

آخرین ویرایش:
دوستانی که قصد خرید GOD OF WAR : Collection رو دارند چون بنده هم قصد تهیه این بازی رو دارم یه PM به من بدن تا با هم بازی رو تهیه کنیم تا ارزون تر دربیاد ( تو PM براشون توضیح میدم )
مسلما بازی خیلی ارزون تر از اینجا (مازندران) براتون در میاد . اینجا شاید تا 90 تومن بهتون بدن ولی من سعی میکنم 65 تومن براتون تموم بشه .

خریدار آنچرتد 2 و کیلزون هستم . ببخشید که تاپیک رو نگشتم آخه در حال حاضر وقت ندارم برای چرخیدن در نت ، دوستان اگه با قیمت مناسب دارند من میخرم ازشون من ساکن بابلم - در ضمن من یه سری بازیهای قدیمی از ps3 دستم مونده ( هر کدوم رو تو بدترین شرایط ps3 مال سالهای اوایل گرفتم 100 تومن زمانه خودش ) تو مازندران کی ازم میگیره جایی اگه آشنا دارید معرفی کنید باتشکر ، بازیام (آنچرتد 1 ، کشتی کج 2008 ، پارادایس ، متال گیر سولید )

سلام بچه ها!خوبین!:biggrin1:
اومدم اینجا یه سری بهتون بزنم!شما که اونورا (تابیک 360 دارا)نمیاین!:biggrin1:
خوب دیگه!فعلا...:smile:
ُSpoiler وفقط مجتبی بخونه!!:biggrin1:
یعنی تو نمیخوای ps3تو 2روز به من قرض بدی من U2 بازی کنم!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or