هزينه ي نصب حداكثر 10 تومنههمین دیروز رفتم .قرار داد را با شرکت در بابلسر بستم.
45 پول مودم گرفتند.25 تومان هم هزینه نصب گرفت.54 تومان هم پول ماهیانه.برای 512 .فقط با محدودیت 2 گیگ.
همينجا قيمت ها رو هم اعلام ميكردي بهتر بود رفيق بابلي...سلام به همه
من ساکن بابل هستم ویه سری از بازیها را میخوام بفروشم
لیست بازیها:
Metal Gear Solid 4
Uncherted
Smack down vs Raw 2008
Bornout paradice city
قیمت ها بسیار مناسب است
شماره تماس: 09112112042
سلام به همه
من ساکن بابل هستم ویه سری از بازیها را میخوام بفروشم
لیست بازیها:
Metal Gear Solid 4
Uncherted
Smack down vs Raw 2008
Bornout paradice city
قیمت ها بسیار مناسب است
شماره تماس: 09112112042
دوست عزیز.با این پستت ناراحتم کردی .
من اطلاع زیادی از اون نداشتم.رفتم اونجا یک فرم پر کردم.تو لیستش بالای 2 گیگ نبود.
.هیچ چیزی هم به من در مورد که شب ها مجانی بشه نگفت.
اصلا من فکر میکردم .محدودیت فقط برای دونلود کردن هست و نه چیز دیگه.
دقیقا به من بگو چطوری محاسبه میشه؟
راستی به نظرت بهشون بگم که مثلا 4 گیگ بخوام .چه قدر قیمت را بالا میبرند.یعنی به نظرت چه قدر به 54 تومان اضافه میکنن؟.راستی اگر بعد از 10 روز 2 گیگ تموم شد.من اگر بخوام شارز کنم.باید همون 54 تومان را بدم؟
داداش بگو علي براي خودت هم راحت تره تا اينكه يه ساعت بگي PS3 Lover :laughing:PS3 LOVER.راستی از کجا بفهمم برای چه شرکتی هست؟یعنی از کجا بفهمم از پارس انلاین میگیره یا نه؟
دوست عزيز ناراحت نباش.سر همه ميتونه كلاه بره.ولي مهم اينه كه سعي كن ديگه سرت رو كلاه نزارن.
داداش گلم ، موقعي كه داري بازي ميكني همينجور در حال دانلود و اپلود اطلاعات هستي.مثلا اگه يك ساعت Killzone 2 بازي كني فك كنم حدودا 100 مگابايت از كل حجمت كم بشه...(شايد هم بيشتر)
ميشه يه مقدار پول بدي تا برات دوباره شارژ كنن.(فك كنم 8 الي 10 تومني براي هر گيگ ازت بگيرن)
بهتر بود از چند جا قيمت ميگرفتي بعد قرداد رو ميبستي...
داداش بگو علي براي خودت هم راحت تره تا اينكه يه ساعت بگي PS3 Lover :laughing:
ميري شركتشون ميپرسي اقا شما ازكجا ميگيرين ؟!؟
بعد بهت ميگن كه نمايندگي پارس انلاين هستن يا نه.
فعلا معتبر ترين سرويس براي شهرستان ها همين پارس انلاينه...[/QUOT
علی جان .مرسی از جوابت.دوست عزیز اگر جای دیگه داشت حتما امار میگرفتم.ولی در بابلسر فقط همون داره.متاسفانه داریم در ایران زندگی میکنیم وضع همینه.اخه یکی نیست به اینها بگه.با اینکه هنوز adsl تو بابلسر جا نیوفتاده.ولی چرا طوری نمیدید که مردم تحریک بشند.
باور کن.با این وضع.من از ماه بعد میرم یک 128 میگیرم.که حداقل کار تو اینترنت ردیف بشه.
تا این وضع هست.ادم باید بیخیال بازی انلاین بشه
البته بستگی به بازی هم داره. چون سرورهای KZ2 خیلی قوی بود ولی برای بازی کردن FIFA یا U2 از همین الان بهتون میگم که با 128 به مشکل برمیخورید