PS3 داران مازندران

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به خشایار عزیز:

اگه یه جوری بشه که بازی تعویض کنیم خیلی بهتره. طالب بازی GTA IV و Tommy HAW'X هستم چیز دیگه هم اگه داشتی پیشنهادت میتونه قابل بررسی باشه. فروش بازی اخرین اولویته که با توجه به اینکه تقریبا یک هفته هستش که این بازیهارو خریدم و اینکه شدیدآ هم نو هستن برای هر کدوم قیمت 45 تومن در نظر گرفتم و البته قیمت مقطوعه.%% جهت اطلاع قیمت نو این بازیها یک هفته پیش 58 تومن بود, تهران میدون توپخونه, که خودم خریدم.

خشایار عزیز بازی که گفتی متأسفانه فعلآ به درد من نمیخوره ولی یه کاری میتونی بکنی نه فقط برای الان در کل میگم. بازیتو با یه دوست دیگه تعویض کن و اون بازی که جدید می گیریو اگه خواستی بیار برای تعویض با من... شماره ی من هم تو اولین پستی که زدم هست هر کسی خواست میتونه تماس بگیره خوشحال میشم از اشناییش

سلام به biohazard عزیز:

اینجا این حرفارو میزنیم که 4 نفر ببینن شاید نظری حرفی پیشنهادی چیزی داشته باشن ازشون استفاده کنیم فکر میکنم خودتم اینو میدونستیو این حرفو زدی. ولی خب به هر حال چیزی نشده که نه من ازت دلخورم نه احتمالآ تو از من... Good Luck My Friend

سلام به همه دوستان:
من بازي Fight Night Round 4 رو دارم ازدوستان عزيز كسي اگه بازي داره و ميخواد تعويض كنه پيام بده. دوستان اگه تو ساري باشن خيلي بهتره
خشايار از ساري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or