نه گفت انچارتد باgt رو 35تومن باgta عوض میکنه خیلی بی انصافی هستچی 35 تومن؟
من نمیدونم داداش!من امروز صبحپولو واریز کردم و بهش زنگ زدم.اون هم گفت با پیشتاز تا 2 روز دیگه بهت میرسه.دانيال جون اگه امروز بفرستن فردا دستت ميرسه چرا بهت گفت 2 روز ؟!؟
از كي گرفتي ؟!؟
:confused:
دوست نداشتم کس دیگه ای وارد این بحث بشه و تاپیک به حاشیه کشیده بشه.شما اگه خطایی از من دیدید میتونید گزارش بدید.
مرسی امین جان از تذکری که دادی .دوست عزیز حتما که نباید یکی بالا سرتون باشه تا قانون رو رعایت کنید!!
واسه اینکه قانون رو یاداور بشیم مخصوصا تو تاپیک های این طوری که مدیرها نمیان چون مربوط به یه شهر خاص هست بهترین راه یاداوری دوستان هست که نیما زحمتش رو کشید پس همه ملزم به رعایت قانون هستین...
ممنون میشم رعایت کنید و با لفظ بهتری هم دیگه رو خطاب کنید در صورت تکرار برخورد میشه!
موفق باشید
چشم !!!دوست عزیز حتما که نباید یکی بالا سرتون باشه تا قانون رو رعایت کنید!!
واسه اینکه قانون رو یاداور بشیم مخصوصا تو تاپیک های این طوری که مدیرها نمیان چون مربوط به یه شهر خاص هست بهترین راه یاداوری دوستان هست که نیما زحمتش رو کشید پس همه ملزم به رعایت قانون هستین...
ممنون میشم رعایت کنید و با لفظ بهتری هم دیگه رو خطاب کنید در صورت تکرار برخورد میشه!
موفق باشید
چشم !!!
يكي بياد يكم بگه بتمن چه جوريه ؟!؟
اگر هم تموم كردين بياين قيمت بدين ديگه !!!:biggrin1:
دیگه فکر کنم همه بدونن بتمن چجوریه:biggrin1: خدایی اگه انحصاری PS3 بود ارزش خریدنش رو داشت حتی اگه قیمتش خیلی هم بالا باشه.