PS3 داران مازندران

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من فردا به موبایل وحید زنگ میزنم اگه اورد و قیمت رو هم گفت اینجا به دوستان هم میگم ولی اون 35 تومن اون دوستمون گفت فقط میگم Wow:biggrin1:

دوستان خواهشا برا اینکه تبلیغات نشه اسم این دوستان مغازه دار رو تو تاپیک نیارید !
اگه خودتون تمایل به تعویض بازی دارید بسم الله ! ولی خواهشا اسم مغازه دار ها رو نیارید و لطفا با این لفظ های نادرست هم خطاب نکنید .
با تشکر .

اینا رو ولش کنید.اینا بتمن رو به این زودیا نمیارند.دیگه اگه بخوام بازی بخرم حتما از تهران میگیرم.اونجا هم ارزون تره هم زدتر به دستم میرسه.الان سفارش دادم تا 2روز دیگه بهم میرسه.

Last edited by a moderator:
دوست نداشتم کس دیگه ای وارد این بحث بشه و تاپیک به حاشیه کشیده بشه.شما اگه خطایی از من دیدید میتونید گزارش بدید.

دوست عزیز حتما که نباید یکی بالا سرتون باشه تا قانون رو رعایت کنید!!
واسه اینکه قانون رو یاداور بشیم مخصوصا تو تاپیک های این طوری که مدیرها نمیان چون مربوط به یه شهر خاص هست بهترین راه یاداوری دوستان هست که نیما زحمتش رو کشید پس همه ملزم به رعایت قانون هستین...
ممنون میشم رعایت کنید و با لفظ بهتری هم دیگه رو خطاب کنید در صورت تکرار برخورد میشه!
موفق باشید

واسه اینکه قانون رو یاداور بشیم مخصوصا تو تاپیک های این طوری که مدیرها نمیان چون مربوط به یه شهر خاص هست بهترین راه یاداوری دوستان هست که نیما زحمتش رو کشید پس همه ملزم به رعایت قانون هستین...
ممنون میشم رعایت کنید و با لفظ بهتری هم دیگه رو خطاب کنید در صورت تکرار برخورد میشه!
موفق باشید
مرسی امین جان از تذکری که دادی .

موفق باشید
چشم !!!

يكي بياد يكم بگه بتمن چه جوريه ؟!؟
اگر هم تموم كردين بياين قيمت بدين ديگه !!!:biggrin1:

چشم !!!

يكي بياد يكم بگه بتمن چه جوريه ؟!؟
اگر هم تموم كردين بياين قيمت بدين ديگه !!!:biggrin1:

عالیه.:biggrin1:
بهترین بازی ساخته شده از روی یه قهرمان کامیک بوکی ه:love:. توی کتاب گینس هم اسمش ثبت شده به خاطر بالاترین میانگین امتیاز بین online reviewها که برابر 91.67% :eek:بوده.
اگه ps3 version رو بگیری که دیگه نور علی نور. exclusive contentهاش عبارتند از:
1.play as joker
2.the batcave outpost on playstation Home
3.behind the scenes & arkham asylum trailers
:eek::eek::eek:
هنوز تموم نکردم. فکر نمیکنم که بفروشمش.:biggrin1:

دیگه فکر کنم همه بدونن بتمن چجوریه:biggrin1: خدایی اگه انحصاری PS3 بود ارزش خریدنش رو داشت حتی اگه قیمتش خیلی هم بالا باشه.

یعنی حالا که انحصاری نیست نگیرنش؟:confused:
این همه کانتنت انحصاری هم واسه ps3 گذاشته این eidos و rocksteady بدبخت.:eek:
بسیار باحاله.:biggrin1:

من تو بازی uncharted گیر کردم . 68% بازی رو رفتم ولی حالا گیر افتادم. توی یک کتابخونه هستم که باید 4 تا مجسمه رو حرکت بدم تا اونجا رو رد کنه ولی هر کاری میکنم نمیشه اگه کسی رد کرده لطفا بگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or