PS3 داران مازندران

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان ساروی که میخوان بازی هاشون رو عوض کنن . من یه راه راحت تر سراغ دارم.
شما میتونید بازی تون رو بردارید برید مغازه(
قلی پور
) بعد فقط با دادن 5000 تومان و بازی خودتون هر بازی که میخواین رو بگیرین

با تشکر از اطلاع رسانی شما آدرسش رو هم زحمت میکشید بگید کجای ساری ؟

سلام دوستان من هم خشایار هستم از ساری.
بازی هم فعلا فقط resistance 2 رو دارم و تموم کردم چون تازه 1 هفته هم نمیشه که ps3 خریدم.
یه سوال هم دارم : علت تغییر خود به خودی تم چیه؟ تم خودش سیاه دیگه ولی خود به خود عوض شده و هر کاری میکنم سیاه نمیشه ولی ساعت رو تغییر میدم سیاه میشه دوباره که چند ساعت میشه خود به خود عوض میشه. لطفا راهنمایی کنین

این بخاطر ساعتهای روزه که ظهر و شب رو نشون میده با تغیرر رنگها سونی این رو روی بعضی از گوشیهاش هم گذاشته .

با تشکر از اطلاع رسانی شما آدرسش رو هم زحمت میکشید بگید کجای ساری ؟
من خودم اونجا تعویض میکنم ولی چون ساروی نیستم ادرس نمیتونم بگم :biggrin1:فقط فکر کن از قائم شهر بری طرف ساری بعد میدان ساعت میری سمت راست یه بازار هست سمت راست خیابان اولش بستنی -کیک فروشی هست اون تو بری همون اولش یه راهرو مانند هست سمت راستش بری تو میبینی (خودم نفهمیدم چی شد:biggrin1:)
کلا سمت راست برو از طرف قائم شهر

منم همه ی کارام با قلی پوره.رفیق فابریکمه!
آدرس دقیقشم اینه:
ساری-خیابان انقلاب-کوچه مسجد جامع-پاساژ حافظی-فروشگاه قلی پور
آسون تر بگم وقتی از ورودی نزدیک قارن وارد بازار نرگسیه شدید همون اولاش یه راهروی کوچیک داره به سمت راست.وارد اون بشید.روبروی شما یه فروشگاه نسبتا بزرگه.اون رفیعیه.اونم تو کار بازیه ولی خیلی گرون تر کار میکنه.سمت چپ شما یه مغازه کوچیکه.اون قلی پوره.البته توجه داشته باشید که قلی پور یه اخلاق خاصی داره که شاید خوشتون نیاد!!

منم همه ی کارام با قلی پوره.رفیق فابریکمه!
آدرس دقیقشم اینه:
ساری-خیابان انقلاب-کوچه مسجد جامع-پاساژ حافظی-فروشگاه قلی پور
آسون تر بگم وقتی از ورودی نزدیک قارن وارد بازار نرگسیه شدید همون اولاش یه راهروی کوچیک داره به سمت راست.وارد اون بشید.روبروی شما یه فروشگاه نسبتا بزرگه.اون رفیعیه.اونم تو کار بازیه ولی خیلی گرون تر کار میکنه.سمت چپ شما یه مغازه کوچیکه.اون قلی پوره.البته توجه داشته باشید که قلی پور یه اخلاق خاصی داره که شاید خوشتون نیاد!!
من خودم با رفیعی کار میکنم وحید بچه باحالیه من خودم pro2009 رو با بتمن 20 عوض کردو خیلی بازی های دیگه خوب میگیره فکر میکنم
فکر نکنم گرون تر بده

من خودم با رفیعی کار میکنم وحید بچه باحالیه من خودم pro2009 رو با بتمن 20 عوض کردو خیلی بازی های دیگه خوب میگیره فکر میکنم
فکر نکنم گرون تر بده
این PES2009 رو با بتمن عوض کرد 20 گرفت اگه قلی پور بود 10 میگرفت.در ضمن من دیروز به وحید زنگ زدم گفت بتمن رو به خاطر اینکه گرون بود نیاوردیم هفته آینده میاریم اونوقت تو میگی اونو از وحید گرفتی؟!!!!!!!

این PES2009 رو با بتمن عوض کرد 20 گرفت اگه قلی پور بود 10 میگرفت.در ضمن من دیروز به وحید زنگ زدم گفت بتمن رو به خاطر اینکه گرون بود نیاوردیم هفته آینده میاریم اونوقت تو میگی اونو از وحید گرفتی؟!!!!!!!
سلام دانيال جوون.
اينفيموس رو چيكار كردي‌؟!؟

آخرین ویرایش:
سلام دانيال جوون.
اينفيموس رو چيكار كردي‌؟!؟
SKY عزيز دانيال درست ميگه.
قلي پور خيلي گرون فروشه.ولي رفيعي از قلي پور هم دزدتره...
من خودم بازيهام رو از فتحي يا نيما تو تهران ميگيرم...:biggrin1:
سلام.....من شما رو باید بشناسم!ولی نمیشناسم:biggrin1:اگه میشه خودتو بیشتر معرفی کن....
اینفیمس رو خیلی وقت پیش عوض کردم.الان در به در دنباله بتمنم.میخوام بخرمش.ولی نه قلی پور آورده نه رفیعی.ای دی اس ال رو هم الان یک ساله که دارم!!

قلی پور خیلی گرون میده در ضمن رفیعی بتمن رو اورد تمام کرد گفت شنبه میارم 70 میده قلی پور میداد 90 در ضمن pes 2009 با 20 تومان عالی گرفت

آخرین ویرایش:
اشتباه از من بود ببخشید درست ننوشتم عوض میکنه هر وقت اورد که این هفته میشه

دو ستان خيلي خيلي معذرت ميخوام از بابت اف تاپيك و منحرف كردن جريان اصلي اين بخش ولي ...
اگه قلي پور اشناتون باشه خيلي خيلي بهتر از وحيد رفيعي ميده.فقط كافيه هفته اي يه دفعه بهش سر بزنين.

آخرین ویرایش:
اشتباه از من بود ببخشید درست ننوشتم عوض میکنه هر وقت اورد که این هفته میشه
آره....خواهش میکنم....امروز بهش زنگ زدم گفت معلوم نیست کی بیاره.ولی گفت به احتمال زیاد تا آخر این هفته میاره.به قلی پور هم زنگ زدم گفتم کی میاری....اون گفت یه نفر قرار بود بیاره،ولی نیاورد الان هم شاید اصلا نیاد!معلوم نیس!بازی الان یه هفتس منتشر شده و همه تموم کردند اونوقت اینا هنوز نیاوردن!:-"
يكي از دوستام GT5 + uncharted رو برد پيش وحيد و ميخواست جفتشون بده يه GTA IV بگيره.
وحيد گفت بايد علاوه بر اين 2 تا بازي 35 تومن هم سر بدي !!! :eek:
وحید که واقعا وضعش خرابه!یه هفته بعد از انتشار بازی H.A.W.X رفتم مغازه رفیعی اونو با GODFATHER 2 عوض کنم.(من H.A.W.X رو داشتم و میخواستم با GF2 که اون داشت عوض کنم) 10 تومن سر گرفت عوض کرد!که بعدش به زور تونستم با قلی پور عوضش کنم!واقعا هیچ صفتی جز دزد برازندش نیست!:laughing:

آره....خواهش میکنم....امروز بهش زنگ زدم گفت معلوم نیست کی بیاره.ولی گفت به احتمال زیاد تا آخر این هفته میاره.به قلی پور هم زنگ زدم گفتم کی میاری....اون گفت یه نفر قرار بود بیاره،ولی نیاورد الان هم شاید اصلا نیاد!معلوم نیس!بازی الان یه هفتس منتشر شده و همه تموم کردند اونوقت اینا هنوز نیاوردن!:-"
وحید که واقعا وضعش خرابه!یه هفته بعد از انتشار بازی H.A.W.X رفتم مغازه رفیعی اونو با GODFATHER 2 عوض کنم.(من H.A.W.X رو داشتم و میخواستم با GF2 که اون داشت عوض کنم) 10 تومن سر گرفت عوض کرد!که بعدش به زور تونستم با قلی پور عوضش کنم!واقعا هیچ صفتی جز دزد برازندش نیست!:laughing:

دانيال جوون همون اول بهت نگفتم اينترنتي يا از لباف بگير برات بفرستن ؟!؟
به حرف قلي اعتماد نكن.
امروز پيشش بودم گفت شايد فردا بيارم...
فرداش ميشه پس فردا...پس فرداش ميشه پسون فردا و ...
جواب پيامك هات رو هم بده بي زحمت.
گرفتي يه نيم نگاهي به من هم بنداز...

دانيال جوون همون اول بهت نگفتم اينترنتي يا از لباف بگير برات بفرستن ؟!؟
به حرف قلي اعتماد نكن.
امروز پيشش بودم گفت شايد فردا بيارم...
فرداش ميشه پس فردا...پس فرداش ميشه پسون فردا و ...
جواب پيامك هات رو هم بده بي زحمت.
گرفتي يه نيم نگاهي به من هم بنداز...
آره داداش.....زنگ زدم به فروشگاه DC تو تهران سفارش دادم.قیمتشم رو هم نمیتونی حدس بزنی!فقط 65 تومان(با هزینه پست!).قلی پور بهم گفت بیارم کمتر از 85 نمیدم.رفیعی هم گفت چون الان خیلی گرونه هنوز نیاوردمش.از بدقولی قلی پور که هرچی بگم کم گفتم!یادش بخیر!یه زمیانی میخواستPS Eye واسم بیاره.بهم گفت دوشنبه هفته آینده میارم.دوشنبه شد.رفتم مغازش.گفت میوفته فردا.به خدا قسم نزدیک به دو ماه هی میگفت فردا میارم!!!وقتی میبینی چیزو داره و تو نیازش داری باید سریع بگیری اگر نداشت باید با اون چیز خداحافظی کنی!!این قانونه قلی پوره!!!!داداش گوشیم الان 1 هفتس شارژ نداره!حوصله ندارم بزنمش به شارژ!ولی امشب میزنم که تا فردا صبح راه بیوفته!به هر حال ببخشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or