PS3 داران مازندران

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم امروز بازی روتمام کردم(resistance2)
می خواستم بپرسم چند ساعت طول کشید تا بازی رو تموم کنی و درجه سختیش چی بود؟
از b.h.z می خواهم جواب بدهد.

سلام دوستان من هم خشایار هستم از ساری.
بازی هم فعلا فقط resistance 2 رو دارم و تموم کردم چون تازه 1 هفته هم نمیشه که ps3 خریدم.
یه سوال هم دارم : علت تغییر خود به خودی تم چیه؟ تم خودش سیاه دیگه ولی خود به خود عوض شده و هر کاری میکنم سیاه نمیشه ولی ساعت رو تغییر میدم سیاه میشه دوباره که چند ساعت میشه خود به خود عوض میشه. لطفا راهنمایی کنین

دوستان کسی بتمن رو بازی کرد برای فروش یا تعویض به من پ.خ بزنه
دوست عزیز بازی تازه فردا میادش تو ایران. شما اگه می خوای الان بخری باید آکبند بخری و اگه نمی تونی بگیری باید یک دو هفته ای صبر کنی. البته حداقل چون بازی این جور که میگن طولانی و جذاب هستش. موفق باشی

دوست عزیز بازی تازه فردا میادش تو ایران. شما اگه می خوای الان بخری باید آکبند بخری و اگه نمی تونی بگیری باید یک دو هفته ای صبر کنی. البته حداقل چون بازی این جور که میگن طولانی و جذاب هستش. موفق باشی
منم منظورم همین بود:biggrin1: میدونم دیروز امروز تازه اومده باسه همین گفتم اگه دوستان تهیه کردن وبازی وتمام شد به حول قوه الهی:biggrin1: ما اعلام امادگی خرید میکنیم :biggrin1:
شما سفارش دادین درسته؟

منم منظورم همین بود:biggrin1: میدونم دیروز امروز تازه اومده باسه همین گفتم اگه دوستان تهیه کردن وبازی وتمام شد به حول قوه الهی:biggrin1: ما اعلام امادگی خرید میکنیم :biggrin1:
شما سفارش دادین درسته؟
بله من سفارش دادم و ایشالا پس فردا میرسه دستم

میشه بگین از کجا سفارش دادین اگه هم فکر میکنید تبلیغات میشه میتونین پ.خ بزنید ممنون
از عصر که تو تاپیک بتمن گفتم تا حالا 100 تا PM اومده:biggrin1: همین جا میگم تا همه دوستان ببینند و در وقت اون ها و خود من صرفه جویی بشه.
من بازی رو از DC خریدم و سفارش دادم. 69 خود بازی و 2500 هم پول پست

Achievements- Trophies
چی هستن کسی میدونه یه توضیح بده بدرد ما که افلاین بازی میکنیم میخوره ؟
این دوتا نوعی Reward هستن (جایزه ) که دوتا شرکت سونی و مایکروسافت تصمیم گرفتن تو بازیهاشون از این دوتا استفاده کنن ! مثلا شما تو بازی با رد کردن یه مرحله یا با جمع کردن تعدادی کانتنت یه اچیومنت (برا 360 ) یا تروفی (برا PS3) دریافت میکنین . این دوتا هیچ فایده ای ندارن یعنی نه میشه با جمع کردن اینا چیزی از PSN یا XBL خرید نه میشه به اشتراک گذاشت ! فقط نوعی انگیزه برای پایان یه بازی هست ! شما میتونین با نشون دادن تعداد اچیو منت ها یا تروفی ها به دوستاتون حرفه ای بودن خودتون رو بهشون اثبات کنین !
تو PS3 این سیستم رو تمام بازیهای جدید مثل KZ و Infamous و ... هست ولی رو بازی های قدیمی تر مثل : Fifa 09 , uncharted و ... باید با اتصال به اینترنت و اپدیت بازی این سیستم Reward رو براشون فعال کرد .
برای 360 هم این سیستم از اول Retail کنسول روش فعال بوده !

این دوتا نوعی Reward هستن (جایزه ) که دوتا شرکت سونی و مایکروسافت تصمیم گرفتن تو بازیهاشون از این دوتا استفاده کنن ! مثلا شما تو بازی با رد کردن یه مرحله یا با جمع کردن تعدادی کانتنت یه اچیومنت (برا 360 ) یا تروفی (برا PS3) دریافت میکنین . این دوتا هیچ فایده ای ندارن یعنی نه میشه با جمع کردن اینا چیزی از PSN یا XBL خرید نه میشه به اشتراک گذاشت ! فقط نوعی انگیزه برای پایان یه بازی هست ! شما میتونین با نشون دادن تعداد اچیو منت ها یا تروفی ها به دوستاتون حرفه ای بودن خودتون رو بهشون اثبات کنین !
تو PS3 این سیستم رو تمام بازیهای جدید مثل KZ و Infamous و ... هست ولی رو بازی های قدیمی تر مثل : Fifa 09 , uncharted و ... باید با اتصال به اینترنت و اپدیت بازی این سیستم Reward رو براشون فعال کرد .
برای 360 هم این سیستم از اول Retail کنسول روش فعال بوده !
مرسی از اطلاعات کلا به درد ما نمی خوره پس:biggrin1:

دوستان ساروی که میخوان بازی هاشون رو عوض کنن . من یه راه راحت تر سراغ دارم.
شما میتونید بازی تون رو بردارید برید مغازه(
قلی پور
) بعد فقط با دادن 5000 تومان و بازی خودتون هر بازی که میخواین رو بگیرین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or