من هم امروز بازی روتمام کردم(resistance2)
می خواستم بپرسم چند ساعت طول کشید تا بازی رو تموم کنی و درجه سختیش چی بود؟
از b.h.z می خواهم جواب بدهد.
دوست عزیز بازی تازه فردا میادش تو ایران. شما اگه می خوای الان بخری باید آکبند بخری و اگه نمی تونی بگیری باید یک دو هفته ای صبر کنی. البته حداقل چون بازی این جور که میگن طولانی و جذاب هستش. موفق باشیدوستان کسی بتمن رو بازی کرد برای فروش یا تعویض به من پ.خ بزنه
منم منظورم همین بود:biggrin1: میدونم دیروز امروز تازه اومده باسه همین گفتم اگه دوستان تهیه کردن وبازی وتمام شد به حول قوه الهی:biggrin1: ما اعلام امادگی خرید میکنیم :biggrin1:دوست عزیز بازی تازه فردا میادش تو ایران. شما اگه می خوای الان بخری باید آکبند بخری و اگه نمی تونی بگیری باید یک دو هفته ای صبر کنی. البته حداقل چون بازی این جور که میگن طولانی و جذاب هستش. موفق باشی
بله من سفارش دادم و ایشالا پس فردا میرسه دستممنم منظورم همین بود:biggrin1: میدونم دیروز امروز تازه اومده باسه همین گفتم اگه دوستان تهیه کردن وبازی وتمام شد به حول قوه الهی:biggrin1: ما اعلام امادگی خرید میکنیم :biggrin1:
شما سفارش دادین درسته؟
میشه بگین از کجا سفارش دادین اگه هم فکر میکنید تبلیغات میشه میتونین پ.خ بزنید ممنونبله من سفارش دادم و ایشالا پس فردا میرسه دستم
از عصر که تو تاپیک بتمن گفتم تا حالا 100 تا PM اومده:biggrin1: همین جا میگم تا همه دوستان ببینند و در وقت اون ها و خود من صرفه جویی بشه.میشه بگین از کجا سفارش دادین اگه هم فکر میکنید تبلیغات میشه میتونین پ.خ بزنید ممنون
این دوتا نوعی Reward هستن (جایزه ) که دوتا شرکت سونی و مایکروسافت تصمیم گرفتن تو بازیهاشون از این دوتا استفاده کنن ! مثلا شما تو بازی با رد کردن یه مرحله یا با جمع کردن تعدادی کانتنت یه اچیومنت (برا 360 ) یا تروفی (برا PS3) دریافت میکنین . این دوتا هیچ فایده ای ندارن یعنی نه میشه با جمع کردن اینا چیزی از PSN یا XBL خرید نه میشه به اشتراک گذاشت ! فقط نوعی انگیزه برای پایان یه بازی هست ! شما میتونین با نشون دادن تعداد اچیو منت ها یا تروفی ها به دوستاتون حرفه ای بودن خودتون رو بهشون اثبات کنین !Achievements- Trophies
چی هستن کسی میدونه یه توضیح بده بدرد ما که افلاین بازی میکنیم میخوره ؟
مرسی از اطلاعات کلا به درد ما نمی خوره پس:biggrin1:این دوتا نوعی Reward هستن (جایزه ) که دوتا شرکت سونی و مایکروسافت تصمیم گرفتن تو بازیهاشون از این دوتا استفاده کنن ! مثلا شما تو بازی با رد کردن یه مرحله یا با جمع کردن تعدادی کانتنت یه اچیومنت (برا 360 ) یا تروفی (برا PS3) دریافت میکنین . این دوتا هیچ فایده ای ندارن یعنی نه میشه با جمع کردن اینا چیزی از PSN یا XBL خرید نه میشه به اشتراک گذاشت ! فقط نوعی انگیزه برای پایان یه بازی هست ! شما میتونین با نشون دادن تعداد اچیو منت ها یا تروفی ها به دوستاتون حرفه ای بودن خودتون رو بهشون اثبات کنین !
تو PS3 این سیستم رو تمام بازیهای جدید مثل KZ و Infamous و ... هست ولی رو بازی های قدیمی تر مثل : Fifa 09 , uncharted و ... باید با اتصال به اینترنت و اپدیت بازی این سیستم Reward رو براشون فعال کرد .
برای 360 هم این سیستم از اول Retail کنسول روش فعال بوده !