PS3 داران اصفهان

چطور ؟
خب کلا آدم حسابی و منصف که توی این صنف نداریم ولی تا جایی که من دیدم خیلی منصفانه تر از بقیه هست.
فروشگاه تهران سگا منصفه، ولی الان دیگه نمیوتنه کاری کنه
چ.ن راجغ به کنسولهای نسل جدید هیچ گونه اطلاعاتی نداره، و این به ضرر خریدار تموم میشه

یادمه بنده چند سال پیش بازیهای پلی 2 را از ایشون دونه ای 500 میخریدم. به هر حالا هنوزم چیزی بخوام از ایشون میخرم. اصلا قابل مقایسه با بقیشون نیست. غیر از بازی های کنسول های نسل جدید همه چیش خوبس.

.

تهران سگا راجب به کنسولهای نسل جدید هیچ گونه اطلاعاتی ندارهb-)

قیمت کنسولها را هم گرون میگه/به نو و آک بند بودن اجناسش اعتباری نیست زیاد

برای همون گیم و کنسول پلی2 خوبه نه کنسولها نسل جدید:))

درود بر همه پلی 3 باز ها
من تازه قصد خرید این کنسول را دارم، یکی بهم قیمت دست دو داده 220 تومن با یک دسته بازی و بدون هیچ بازی از اونجایی که 40 گیگا هست باید فت باشه ، میشه بگید قیمتش خوبه یا نه؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم که مطمئن بشم سالمه یا نه، این ylod که میگین از کجاش میشه فهمید؟
این قیمت در اصفهان هست ایا جای مطئن و خوبی سراغ دارید که بشه دست دو سالم گیر اورد؟

درود بر همه پلی 3 باز ها
من تازه قصد خرید این کنسول را دارم، یکی بهم قیمت دست دو داده 220 تومن با یک دسته بازی و بدون هیچ بازی از اونجایی که 40 گیگا هست باید فت باشه ، میشه بگید قیمتش خوبه یا نه؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم که مطمئن بشم سالمه یا نه، این ylod که میگین از کجاش میشه فهمید؟
این قیمت در اصفهان هست ایا جای مطئن و خوبی سراغ دارید که بشه دست دو سالم گیر اورد؟
عزیزه من وقتی 299 تومن باشه 120 گیگ نوش ادم که دست دوما دیگه نمیخره 220 که اونم تازه 40 گیگ

عزیزه من وقتی 299 تومن باشه 120 گیگ نوش ادم که دست دوما دیگه نمیخره 220 که اونم تازه 40 گیگ
اونقت الان کجا میشه اسلیم خرید 299 تومن؟
دوست من چرا ندانسته اطلاع رسانی میکنین؟
اینجا ایرانه و ارزونترین جایی که میشه ps3 پیدا کرد باید براش حدود 385 پول داد
درود بر همه پلی 3 باز ها
من تازه قصد خرید این کنسول را دارم، یکی بهم قیمت دست دو داده 220 تومن با یک دسته بازی و بدون هیچ بازی از اونجایی که 40 گیگا هست باید فت باشه ، میشه بگید قیمتش خوبه یا نه؟
قیمتش خوبه ولی باید ببینی تعمیری نباشه
کلا حتی اگه میخوای دست دوم بخری، بهتره اسلیم بخری
والا جای مطمئن :|
بهتره آدم چیزی نگه ...

مجتمع پارکو که کلا بی خیال! یه فروشگاهی توی مجتمع پگاه بود زنگ زدم گفت بازی های کپی از 10 تومن تا 35 تومن بسته به حجمش (میخواستم بگم پدر سوخته فکر کردی با کی داری حرف میزنی)! اون سرزمین از همشون قیمتش پایینتره ولی خوب وقتی هارد میبریم باید کمتر حساب کنه که نمیکنه!

برای تبادل بازی های کپی من پایم هرکی مایله بگه کلا لذتشو ببریم :دی
سلام دوست عزیز احتمالا صاحب کار من بوده :d چون خودش از پلی چیز زیادی نمی دونه فقط ابکس باکسه پلی رو داده دست من که منم متاسفانه پاره وقتم واسه همین اکثر اوغات خودشه و با من هماهنگ می کنه با تلفن اون 35 منظورش جی تی 5 بوده چون حجمش زیاد بود دانلود نکردم یکی از همکارا واسمون می ریزه ازمون 33.500 میگیره
دوستان ببخشید من اطلاع ندادم که استخدام شدم چون دیدم کسی نمیاد اینجا دیگه سر نزدم اگه اومدید مجتمع پگاه چه خودم بودم چه نبودم بگین از بچه های بازی سنتر هستین اسم خودم حامد هست میگم تو خریدو فروشه بازی های اورجینال خوش انصافه ولی ممکنه بازی های کپی قیمتش از همکارمون یکم بیشتر باشه یعنی 8 تومن نباشه همون 10 تومن ولی بازی اورجینال بیشتر کار می کنیم فقط یادتون نره بگین از اینجا این

دوستان هرکی بازی مفتی خاست به من پ خ بده من بش میدم
مرسی داداش فقط نگفتی چه بازیهایی داری
من خودم کپی این بازیها را دارم غیر از اینا چی داری به ما هم بدی>:d<
Need for speed undercover
Ea sports mma

Fifa 2010
Fifa 2011
Pes 2011
God of war 3
Modern warfare 2
wwe smackdown vs.row 2010
Gran turismo 5
Kill zone 2
Heavy Rain
Metal Gear4
Uncharted
MotorStorm
امیدوارم اقا خلیل این پست را هم پاک نکنه b-)

بچه ها من این بازی هارو هک شدشو دارم mk vs dc assassins creed :bother hood fifa 11 need for speed:hot pursuit lbp 2 کسی غیر از اینا بازی نداره بده به ما منم اگه خواسین اینا رو میدم بتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or