فروشگاه تهران سگا منصفه، ولی الان دیگه نمیوتنه کاری کنهچطور ؟
خب کلا آدم حسابی و منصف که توی این صنف نداریم ولی تا جایی که من دیدم خیلی منصفانه تر از بقیه هست.
چ.ن راجغ به کنسولهای نسل جدید هیچ گونه اطلاعاتی نداره، و این به ضرر خریدار تموم میشه
فروشگاه تهران سگا منصفه، ولی الان دیگه نمیوتنه کاری کنهچطور ؟
خب کلا آدم حسابی و منصف که توی این صنف نداریم ولی تا جایی که من دیدم خیلی منصفانه تر از بقیه هست.
چ.ن راجغ به کنسولهای نسل جدید هیچ گونه اطلاعاتی نداره، و این به ضرر خریدار تموم میشه
عزیزه من وقتی 299 تومن باشه 120 گیگ نوش ادم که دست دوما دیگه نمیخره 220 که اونم تازه 40 گیگدرود بر همه پلی 3 باز ها
من تازه قصد خرید این کنسول را دارم، یکی بهم قیمت دست دو داده 220 تومن با یک دسته بازی و بدون هیچ بازی از اونجایی که 40 گیگا هست باید فت باشه ، میشه بگید قیمتش خوبه یا نه؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم که مطمئن بشم سالمه یا نه، این ylod که میگین از کجاش میشه فهمید؟
این قیمت در اصفهان هست ایا جای مطئن و خوبی سراغ دارید که بشه دست دو سالم گیر اورد؟
عزیزه من وقتی 299 تومن باشه 120 گیگ نوش ادم که دست دوما دیگه نمیخره 220 که اونم تازه 40 گیگ
اونقت الان کجا میشه اسلیم خرید 299 تومن؟عزیزه من وقتی 299 تومن باشه 120 گیگ نوش ادم که دست دوما دیگه نمیخره 220 که اونم تازه 40 گیگ
قیمتش خوبه ولی باید ببینی تعمیری نباشهدرود بر همه پلی 3 باز ها
من تازه قصد خرید این کنسول را دارم، یکی بهم قیمت دست دو داده 220 تومن با یک دسته بازی و بدون هیچ بازی از اونجایی که 40 گیگا هست باید فت باشه ، میشه بگید قیمتش خوبه یا نه؟
والا جای مطمئناین قیمت در اصفهان هست ایا جای مطئن و خوبی سراغ دارید که بشه دست دو سالم گیر اورد؟
سلام دوست عزیز احتمالا صاحب کار من بوده :d چون خودش از پلی چیز زیادی نمی دونه فقط ابکس باکسه پلی رو داده دست من که منم متاسفانه پاره وقتم واسه همین اکثر اوغات خودشه و با من هماهنگ می کنه با تلفن اون 35 منظورش جی تی 5 بوده چون حجمش زیاد بود دانلود نکردم یکی از همکارا واسمون می ریزه ازمون 33.500 میگیرهمجتمع پارکو که کلا بی خیال! یه فروشگاهی توی مجتمع پگاه بود زنگ زدم گفت بازی های کپی از 10 تومن تا 35 تومن بسته به حجمش (میخواستم بگم پدر سوخته فکر کردی با کی داری حرف میزنی)! اون سرزمین از همشون قیمتش پایینتره ولی خوب وقتی هارد میبریم باید کمتر حساب کنه که نمیکنه!
برای تبادل بازی های کپی من پایم هرکی مایله بگه کلا لذتشو ببریم
مرسی داداش فقط نگفتی چه بازیهایی داریدوستان هرکی بازی مفتی خاست به من پ خ بده من بش میدم
فکر کنم 3D Support نیست.سلام
کسی kill zone 3 نسخه 40 گیگی را داره خودم 24 گیگش را دارم با این 40 گیگه فرقی هم داره؟
با سلامسلام
کسی kill zone 3 نسخه 40 گیگی را داره خودم 24 گیگش را دارم با این 40 گیگه فرقی هم داره؟